Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Bijušais LPP līderis Jēkabsons strādā Latvijas gaisa satiksmē

Bijušais Latvijas Pirmās priekšsēdis Ēriks Jēkabsons, kas ir sens šīs partijas vēlākā līdera Aināra Šlesera domubiedrs, par spīti abu politiskajām domstarpībām, pateicoties satiksmes ministra A.Šlesera labvēlībai tagad strādā valsts akciju sabiedrības Latvijas gaisa satiksme valdē. Darbs šajā uzņēmumā ir saistīts ar drošības jautājumiem un Ē.Jēkabsons, kas ir bijis iekšlietu ministrs un vadījis arī Saeimas Aizsardzības un iekšlietu komisiju, varēs šīs zināšanas izmantot Latvijas gaisa satiksmē, _Dienai _sacīja ministrs, LPP/LC līdzpriekšsēdētājs A.Šlesers.

Ē.Jēkabsons atgriezās Latvijā pēc vairāk nekā desmit Amerikā pavadītiem gadiem 2001.gada nogalē nepilnu gadu pirms 8.Saeimas vēlēšanām. Viņš piekrita A.Šlesera piedāvājumam piedalīties jaunas partijas veidošanā un kļūt arī par tās līderi. Taču laikā, kad Ē.Jēkabsons jau strādāja valdībā, abu politisko domstarpību dēļ viņš no partijas izstājās.

Kad Ē.Jēkabsons bija iekšlietu ministrs, viņš arī otrreiz apprecējās, taču šonedēļ 28.augustā viņa laulība ar sievu Natāliju ir šķirta, Dienu informēja Ē.Jēkabsons. Viņš atzina, ka pēc ilgāka pārtraukuma bija ticies ar A.Šleseru un tad arī saņēmis minēto darba piedāvājumu. Tas liedzot iesaistīties politikā un viņš to nedomājot darīt. Arī A.Šlesers bija aizmirsis agrākos strīdus, ja par tādiem var uzskatīt Ē.Jēkabsona toreiz  kritiskos izteikumus par partijas vadības stilu. «Politiskā retorika ir pagātnē, bet mums ir jāizmanto Ērika zināšanas un pieredze,» sacīja A.Šlesers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas