Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Bijušais LPP līderis Jēkabsons strādā Latvijas gaisa satiksmē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
incicanti
i
Kurā draudzē viņš ir mācītājs? Man liekas, ka viņš jau labi sen ir bijušais mācītājs.
Rasmuss
R
Tā jau ir, Gaisa satiksme tomēr tuvāk Dievam, un tas mācītājam ir ļoti svarīgi!
Pilots
P
Cienījamā "Diena". Papētiet LGS finansiālo stāvokli, atklāsies daudz interesantas lietas! Kopš Šlesera rokas puiši ir sasēduši valdē uzņēmums ir gājis uz leju! Šobrīd tiek ņemts kredīts lai glābtu situāciju. Process saucas "pasts2". Ja nemaldos, tad aviodispečeri gatavojas streikot jo šamajiem pēdējo gadu laikā algas ir samazinātas. Tajā uzņēmumā ir novērojams tas pats kas valdībā. Aviopārvadājumi aug, to cilvēku (dispečeru), kuru slodze ir vairrākkārtēji palielinājusies, skaits un alga palikušas iepriekšējā līmenī. Bet toties administrācijas korpuss ir audzis vairākkārtēji! Lūdzu jums visas draugu, radu būšanas efekts!!!
Kinzis
K
Eriks ir forshs !
Kinza
K
Njā, laikam godīgu darbu neprot darīt ...
sviests
s
Jēkabson, gaidi ,kad būs nākamā reize ,kad Ainārs tevi uzmetīs...
Juris
J
Smiekli naak par tiem chekistu murgiem !!! :-)
taksis
t
Jēkabsons ir viens no normālākajiem džekiem politikā. (Bija)
janis
j
Kas tā par nemodi - lekt čekistiem augumā. Priekš kam rīdīt tautu pret vvf definētajiem jaunā laika cilvjiem?
auns
a
Šamie tak ir čomi! Vai tad jābrīnās?
zilais
z
vai gadījuā šie abi nav pederasti? bildē stipri vien izskatās, ka zilie. nu jei bogu zilie. tādi forši pielaizīti džubari
Es pamelai
E
Tās beigas Tu saki pilnīgi pareizi.Gan jau tā būs.Tas tāpēc,ka tā notiek pēc darbaļažu vēlēšanās.Kā tad bija Krievijā pēc Oktobra revolūcijas? Matrozi liek par ministru (tautas komisāru).Ja lasīt pa burtiem proti,deri izglītības ministra amatam.Vai savādāk bija Latvijā,kad to 1940.gadā atbrīvoja?Kurinātāju,kas bija padzīts no darba par dzeršanu,liek par pienotavas direktoru Aizputē,bet direktoru uz Sibīriju.Ne mazums līdzības bija Latvijā 90.gadu sākumā.Profenes izglītība,aviācijas institūta paštaisītais diploms,dokuments,ka beidzis kaut kādu socioloģijas fakultāti tālmācībā, ir pilnīf\gi pietiekoši ,lai ieņemtu ministru un Saeimas komiteju priekšsēdētāju amatus līdz šodienai.
ululiņš
u
Man bail, ka par mākoņiem skaita citi stipendiāti. LPP vismaz skaļi tā skaita, kaut gan droši vien pastāv individuālas variācijas. Pieļauju, ka Kastēns skaita: "Mūsu māte apakš brunčiem..."
pamela
p
NAV VIŅŠ ITIN NEKĀDS DISIDENTS!Tad jau es drīzāk esmu māsa Terēze.ASV draudze viņu drīz pārkoda kā VDK aģentu.Par aiziešanuno pilitikas ,atceraties viņa aktivitātes ar "melniem"sarakstiem un nevēlamām personām,berezovskiem u.c.Viņš ir šlesera/Lesčinska kaluma nelietis.Kopā beiguši mēbeļu galdnieku skolu/tehnikumu.Kremlim mīļa kompānija + Peters/jun./Redzēsiet,ka LIDOSTU privatizēs šī banda!
Līdaka priekš ""Interesanti"
L
Ministra amatā viņš parādīja ne to, ka nav pārāk spējīgs, bet kolosālu tupumu un trulumu, un neorientēšanos viselementārākajos valsts pārvaldes jautājumos un dokumentos, kurus pats bija parakstījis. To sistemātiski varēja redzēt televīzijā viņa intervēšanas laikā. Agrāk teica tā - ja nekur vairs nav derīgs,tad lieciet par partijas sekretāru.Kādā nelielā celtniecības organizācijā vai sovhoziņā viņam šajā amatā būtu īstā vieta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas