Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Biļešu paradīzē" var noķert Dziesmu svētku biļetes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hey
h
ļoti liela daļa biļešu tiek vlasts iestādēm un tad nu viņi metās tālāk tās pārdot ar uzcenojumu.
Jānis
J
Un tomēr es nesaprotu - nu kas tā par muļķību dziedātājus sēdināt vēl skatītāju vietās? Es saprastu, ja tās vietas būtu rezervētas koru dalībniekiem, viņu ģimenēm, kas vienkārši skatās, bet ne jau - sēdēt un dziedāt. Kā var nesaprast, ka koncertā ir dziedātāji un ir skatītāji. Un ko dziedātāji teiktu, ja pēkšņiskatītāji sāktu rāpties uz podestiem un gribētu būt kopā ar dziedātājiem. Manuprāt, tāda pilnīgi aplama režija. Lai skatītāju vietas paliek skatītājiem, bet dziedātāju un dejotāju vietas - dejotājiem. Īpaši, ja biļešu un sēdvietu trūkst.
Q
Q
Šī noslēguma koncerta brīža situācija Biļešu paradīzes kasēs: Ls 25.00 Biļetes nav pieejamas Ls 20.00 Atlikušas mazāk par 10 biļetēm Ls 15.00 Biļetes nav pieejamas Ls 10.00 Biļetes nav pieejamas Ls 7.00 Biļetes nav pieejamas Ls 5.00 Biļetes nav pieejamas Ls 3.00 Biļetes nav pieejamas
Matīss
M
Labāk kāds žurnālists uzziniet Valsts kontroles viedokli par šo biļešu afēru!
Rifs
R
Spriežot pēc biļešu sadales,šis nav nekāds tautas svētku koncerts,bet gan visparastākā varas elites izklaide ar atļauju to noskatīties arī mazai daļiņai no tautas.Pie kam šajā koncertā kolektīvi uzstājas par velti,neprasot par savu priekšnesumu samaksu,it kā tie būtu visas tautas svētki.Pat pie komūnistiem mūs tā neāzēja.Tad šie svētki bija vienkāršajai tautai daudz piejamāki,nekā tagad,Latvijas neatkarības laikā.Tagad priekšroka ir visādiem šeptmaņiem,spekulantiem un likumīgajiem zagļiem.Viņi likumīgi zog ne tikai mūsu nodokļu naudu,bet arī mūsu izklaides.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas