Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Bīviņa spiesta pārdot dzīvokli

Aģentūras _Jaunie Trīs brāļi  _preses sekretāre Elīna Bīviņa ir spiesta pārdot savu divistabu dzīvokli Purvciemā, raksta žurnāls “Kas jauns?” Kā zināms šī aģentūra, kuras pārziņā bija _Gaismas pils _projekts, valdībai, īstenojot valsts pārvaldes reorganizāciju, tiks likvidēta.

Žurnālam J3B preses sekretāre stāsta, ka dzīvokli pārdod finansiālu grūtību dēļ. Tās gan esot tikai daļēji saistītas ar aģentūras likvidēšanu, viņa stāsta. “Strādāju valsts darbā un, jāatzīst, ka nejūtos stabili,” teica E.Bīviņa. Aģentūras darbinieki ļoti spēcīgi izjūtot kopējo haosu un viņi ir sarūgtināti par politiķu tuvredzīgiem lēmumiem.

Atgādinām, ka aģentūra tika izveidota, lai vadītu trīs lielo kultūras projektu — bibliotēkas, koncertzāles un laikmetīgās mākslas muzeja — celtniecību. Šobrīd to ierosināts pievienot Valsts Nekustamajiem īpašumiem. Tās 2007.gada budžets bija Ls 750 072. Līdz šim sģentūrā strādāja 28 cilvēki.  Atlīdzībām, ieskaitot algu fondu un sociālās apdrošināšanas iemaksas, tika tērēts 71% budžeta jeb Ls 534 535. Vidēji — Ls 1590 mēnesī (pirms nodokļiem). Sakariem, telpām, komunāliem maksājumiem, automašīnām, kancelejas precēm utt. — Ls 210 811.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas