Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Blūmas firma sniegs padomus LNB cēlājiem pretkorupcijas jautājumos

Swedbank (iepriekš - Hansabanka) bijušās valdes priekšsēdētājas Ingrīdas Blūmas kompānija par nepilniem 10 tūkstošiem latu palīdzēs valsts aģentūrai «Jaunie «Trīs brāļi»» cīnīties ar korupciju, ziņo Baltic Screen. Portālā Apollo publicētajā ziņā norādīts, ka izsludinātajā cenu aptaujā par piemērotāko «konsultanta pakalpojumu par pretkorupcijas pasākumu ieviešanu un nodrošināšanu» aģentūrā atzīta nepazīstama, tikai šā gada 10.

jūnijā reģistrēta kompānija «i-bloom», kas apņēmusies šos pakalpojumus nodrošināt par 9900 latiem. Lursoft» informācija liecina, ka uzņēmuma īpašnieki līdzīgās daļās un arī vadītāji ir bijusī baņķiere Ingrīda Blūma un plaša profila speciālists Atis Zakatistovs, kas kopā ar I. Blūmu darbojas arī «Ideju partneru fonda» valdē, ziņo _Baltic Screen_. «Jaunie «Trīs brāļi»»  pārstāve Elīna Bīviņa uz _Baltic Screen_ jautājumu, kā I. Blūma sevi pierādījusi kā izcilu pretkorupcijas eksperti, atbildēja, ka «uzaicinājums sniegt konsultācijas par pretkorupcijas pasākumu ieviešanu un nodrošināšanu tika nosūtīts trīs pretendentiem, no kuriem SIA «i-bloom» spēja piedāvāt speciālistu ar atbilstošu pieredzi un zināšanām — proti, Ati Zakatistovu».

E. Bīviņa nav atklājusi, kuri bijuši pārējie divi uzņēmumi, kā tie tikuši izvēlēti un kas ir bijuši to piedāvātie eksperti, kuri nav izrādījušies pietiekami kompetenti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas