Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Blūmas firma sniegs padomus LNB cēlājiem pretkorupcijas jautājumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zane
z
vai sheit jabut alam? cik zakatistovs var sedet un dzert ar pasas demakovas mellakaulu no nrtp? draugi draugiem palidz. helena cel, vira draugs pieskatis. vemt gribas. kur te korupcija? kur te zurnalisti?
Atiņš
A
Jā, superīgi. Zem iepirkumu procedūras (9900) un pret korupciju. Varēšu atkal neko nedarīt un saņemt naudu. Kā pārējās 100 vietās, kur saņemu naudu.
Bl
B
vai tu esi zakatistovs? par šito sprukstiņu-naudas kāsēju tik labus vārdus neviens cits nevar teikt, ja nu vienīgi viņš pats. ak, jā, un vēl blūma.
Nekatistovs
N
Cik man zināms, tad Zakatistovs par to pašu jau vienreiz Delnā saņēma naudu, kas no UK vēstniecības budžeta nāca. Taču neko neizdarīja un Delnai vēl grūtības radīja. Tagad vēlreiz to pašu pieniņu no citas gotiņas?
žultsakmeņlauztuves
ž
kas tad nu? Zakatistovs kā konsultants ir tiešām labs. Kā biznesa ētikas pasniedzējs- arī. Pārējais (kas kuram draudziņš)- diez ka spriest publiski.
t
t
es arī esmu plaša profila speciālists - ostaps benders
Y
Y
Zakatistovs???!!!! Patiesi - ļoti plaša profila speciālists! Nejēdz neko, bet toties uzdodas par baigo biznesa ētikas speciālistu un tik kāš naudiņu. A kur tad Delna? Viņi tak korupciju J3b uzraudzīja. Vai tad Magone Delnu padzina? Pārāk uz pirkstiem skatījās?
daugaviņa
d
Tieši tā - Šlesera saules akmens, Blūma norija kā konfekti!
ierēdnis
i
Ja nu Blūma tiešām naudu pelnīt prot, tad viņas draudziņš Zakatistovs ir vienkārši tukša muca, kas tālu skan un uz Blūmas vārda rēķina savas neprofesionālās rebes bīda. Kārtējā iespēja sadedzināt valsts naudu. :(
Ho ho!
H
Vai tad Hansabankas celšanas laikā ne mazākā ēna?... Vai arī prasmes šai jautājumā saistāmas ar māku visu šmuci pataisīt par nebijušu?
zvirbulēns
z
Ko tik tu nedabūni dzirdēt, lasīt :((((

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas