Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Brigmanis: ZZS nepārkāps koalīcijas līgumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mērglis
m
ko tas boļševiks te muld , aizmirsis ka saseejies ar koaliiciju, jaasmejas , kaa var tik šausmiigi liet , tiišaam pumpeeja reitingu , par šaadiem liekuļiem tiešaam balsot var tikai ar iipašaam vajadziibaam...
diemžēl
d
VISNOŽĒLOJAMĀKAIS ir tas, ka šie" zaļzemnieki" neko nedarīja, lai glābtu no likvidācijas Saeimas Agrāro un vides komisiju. Bresis un Kāposts sēž Juridiskajā komisijā, ko viņi tur saprot? Tāpat kā zemnieku aizstāvība, tā arī cīnīšanās pret reformu ir tikai fikcija.
ZZS: mēs jau labiņi
Z
ZZS nepārkāps koalīcijas līgumu. Viņi tikai paspēlēsies un liks iedzīvotājiem saprast, ka ZZS ir viņu pusē, bet šoreiz ir spiesti piekāpties slikto koalīcijas partneru spiedienam.
Pēdējais brīdis
P
Šis ir brīdis, kad ir jāatbrīvojas no ZZS. Šī partija nekad nebūs labs un godīgs koalīcijas partneris, turklāt, no tās ministriem vienīgi Roze ir patstāvīgi domājošs cilvēks.
man domāt
m
man domāt, ka vecie laiki iet uz beigām un bijušajiem funkcionāriem jāiet uz mājām, atkritumus šķirot!?
Dīvaini...
D
.... ka DIENA nav izdzēsusi 18:06 komentāru. Tie divi beigu teikumi, laikam, ļoti patika!
Voldis
V
Kauns Brigmanim. Līdz šim es domāju ka Brigmanis ir vīrs ar mugurkaulu,bet tagad izrādās ka nē! Ceturdien viņš saka vienu,tagad pilnīgi pretējo!Interesanti ar ko oranžie viņam piedraudēja ,ka tik strauji mainās domas! Vēlētāji,atcerieties šo Brigmaņa izgājienu!
Andrejs
A
Ko tad galu galā pārstāv Brigmanis un ZZS? Savus vēlētājus vai vēlēšanu rezultātā iegūto dalību koalīcijā? Te nu reiz parādās visa "koalīcijas līgumu" neatbilstība LR konstitūcijas garam- katram deputātam ir jābūt atbildīgam atiecībā pret vēlētājiem, nevis attiecībā pret pēc vēlēšanām izveidotu "draugu kopu"- sauktu par koalīciju.
Brigmanz
B
Tiem lauķu zombijiem atmiņa ilgāk par vienu dienu neturas - tāpēc arī varu melot acīs skatīdamies un nerūpēties par reitingiem.
Kalpaks
K
Brigmanis ir kangars, parazīts, latviešu tautas ienaidnieks Nr1.Viņu ar visiem ZZS stipendiatiem ne tuvu nākamajai Saeimai, ZZS viņi ir vislielākie kretīni no visiem.
tauta
t
Zaļos zemniekus ārā no valdības. pieminiet manus vārdus. Tauta, es vēršos pie Jums!!! ZZS statistikas rādītājos ir virs pieciem procentiem. Kāpēc? ļoti vienkārši! Šī partija nodarbojas ar populismu. Koalīcija ir viena komanda un kopā perās visās tajās samgās ,kur iepērusies. taču ZZS šo vircu nevēlas kopā smelt ārā. Labāk ir nostāties opozīcijā. un Brigmaņa kungs, kas vada ZZS frakciju, pilnīgi neliekas ne zinis par valdības darbībām. Tas taču ir smieklīgi. visiem zināms, ka valdību ir komanda un kopā vienā maisā ar Saeimas s\deputātiem. Muļķīgi ir atrunāties, ka mēs nezinām , kas notiek valdībā un un tiekai mēs, tie kas esam saeimā zinām kā ir pareizi. Līdz ar to vējonis un Ūdeņroze var darīt ko grib, bet mēs domājam tā un tā.... tas ir liekulīgi un populistiski. Nost ar ZZS valdībā!!!
kaimiņjanka
k
Brigmann, atceries Kalpaku.....!!!! P.S. Pat brīnos par to nekaunību................
saldenieks
s
Brigmanis - vecais komunists, krieviem paka.. līdējs, Kalpaka pieminekļa apgānītājs! Lemberga stipendiāts. Atsēdi pēdējos brīžus Saeimā!
Oskars
O
Kurš atļāva ZZS raut Latvijas ĀBOLUS.
Vita
V
Zemnieki tai koalīcijā ir vissakarīgākie, šī reforma nav sagatavota un bij jāaptur.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

 

Jaunu valsts glābšanas valdību atrast nav viegli

Kalniete: deputāti dziedāja, lai apturētu likuma "dzīšanu"

ZZS negrib referendumu par reformu, bet aicina sagaidīt Satversmes tiesu

Zalāns: Novadu reforma — Latvijas ekonomikas stimuls

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas