Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Brīvprātīgi var reģistrēt savus velosipēdus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
P.
P
Rakstā pieminētajam veloreģistram nav sadarbības ar CSDD vai Valsts Policiju. Tas ir privāts uzņēmums, kas vēlas savākt cilvēku personiskos datus un iegūt naudu no reklāmām.
Vija
V
Ja nepirktu, tad nezagtu. Katru reizi, kad sastopos ar velosipēdu pārdošanu par mazu naudu, taisu lielu troksni - vai nu zvanu policijai, vai runāju ar potenciāliem pircējiem. Domāju, ka sabiedrībai ir jābūt aktīvākai un neiecietīgai, redzot nejēdzības.
Ar cieņu
A
Šis ir reklāmas raksts!!! Tas ir pilnīgi privāts veidojums un uz peļņu vērsts. Patiesībā, šādi reģistri jau ir savairojušies vairāki un jēgas nekādas. Tagad vienkārši ir cīņa starp vairākiem reģistriem. Ja vispār pastāv velo reģistrs, tad tam ir jābūt valsts dotētai datu bāzei ar policijas iespējām vērsties pret zagļiem vai novērts zādzības. Galvenais, valstī būtu jāpanāk situācija, ka velosipēdi nav izdevīgi zagt!!!!!!!!
Kazi.
K
Viens būtisks papildinājums gan būtu nepieciešams: pievienot klāt ieskanētu veikala čeku, kurā ir norādīts velosipēda rāmja nummurs. Savādāk visi lēti zagti-pārpirkto velosipēdu īpašnieki legalizēs savus velosipēdus.
IncParaac
I
Ik domai - ir - uzvārds! Šamaj? Man patīk gājiens. Tas - var - būt - jēgpilns! Uzvārds? Pases zūd - nummuri aizmirstas! "Ā! Piereģistrēju tak! Re! Do šu' manu ..."
aktinium
a
Nu un tad ? Policisti tagad skatīsies zem pedāļiem rāmja numuru ? Starpcitu rati, bremzes, dakša utt sastāda vismaz 3/4 velosipēda cenas - tātad patiesi bezjēdzīgs reģistrs.
velosipedists
v
Akcents bija uz to, ka shis lapas veidotajus pirmkart intereses nauda nevis velosipedu droshiba. No shi saita noteikumiem: 9. 2. Velosipēda reģistrācija VeloReg.lv negarantē nozagta velosipēda atrašanu, kā arī VeloReg.lv neuzņemas atbildību vai iniciatīvu velosipēda meklēšanā. Tatad no shii saita raditaju puses nebus nekada veida iniciativas, lai kaut vai nodroshinatu to, ka kaa vini sola Policijas darbinieki varetu pieklut datiem. Reali buus tikai registra, kur gan jau kaadaa veidaa tiks panemta naudina a jegas nekaadas. Busi nomierinaajis savu sirdsapzinu par to, ka nu tagad viss buus labi..................................
Ilmārs
I
Diezgan smieklīgs komentārs, ja tā izanalizē. Doma tāda - cilvēks nevis par sava velo drošību uztraucas, bet gan par to, ka tik kāds nenopelna ;))) Es vēl domāju par reģistrāciju - bet mani priecē doma, ka, ja valsts līmenī cilvēki nedomā, vismaz kāds uzņēmējs par to ir aizdomājies un risina, principā, ļoti aktuālu problēmu.
spiekis
s
Vai tad registresana bus par velti:))))
velosipedists
v
Kamer tas nav officials valsts iestades (csdd) pasakums. Kaut kadiem kreisajiem gudrajiem puikaam veicinaat biznesu uz kura pamata vini varees pelniit naudu - nee paldies. Tas nav nopietni.
!
!
Tas drosi vien bus ari registrs nodokla iekasesanai pec laika. Uz prieksu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas