Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Budžeta grozījumos FM paredz līdz pat 13% lejupslīdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V
V
Cietīsim kopīgi- NEVIENAM algu virs Ls 500, tai skaitā visādiem šoferdēliem, deputātiem, ministriem, ekspertiem, klerkiem u.c. noteikti pietiktu deficīta segšanai.
Jecis
J
Man visvairāk iepatikās O.Kehra ieteikuums- pārdot visu ,ko vēl var pārdot. ""Klubs-2000"""- ,kas tad vēl palicis. Viņu vadībā viss jau ir pārdots un apēsts. Žēl ka uzspridzināja Skrundas lokatoru, tur vajadzēja ierīkot elites cietumu ar skatu uz jūru.
Teodora
T
Uzrakstījāt manā vietā - man arī citu vārdu nav!
Strautins
S
...lieto vardu 'godigi'. Tas tiesam ir parak daudz prasits no Latvijas sabiedribas, lai ta 'godigi' piedalitos tas putras iztsrebsana, ko ir ievarijusi musu ne visai 'godigie' politiki. Es domaju te tikai viena atbilde - mulku nav!!!!!!!
nakts
n
Eu, vai tik tu pats neesi to pašvakokarikatūru zīmētājs?
elektorāts
e
nevis atgriežamies, bet paliekam... Vismaz tie, kas nav izsitušies tiktāl lai atpūstos vismaz Bulgārijā, un baudītu kultūru miljonu koncertzāles zārkā uz ūdens...
Dana1
D
Varbūt tā ir "dziedošo revolūciju" īpatnība, ka asinis tiek lietas pamazām un ilgtermiņā. Domāju, ka pilnībā vēl nav apzināts, cik Latvijai izmaksājuši šie pirmie desmit neatkarības gadi ar "2x zemāku dzīves līmeni". Cilvēku degradācija, nodarbinātība pa nezcik darba vietām, novārtā atstātas ģimenes, neaudzināti bērni, pilnvērtīgas kultūras un izglītības nepieejamība, graujoša pašnāvību statistika, mirstība no neārstētām slimībām. Vai tiešām mēs pie tā visa atgriežamies?
zem 20%
z
Es a domāju ka IKP šogad kritīs zem 20%, iespējams ka šī gada 2. ceturksnī jau būs zem 20%, tākā tas manprāt ir tikai sākums ... :(
elektorāts
e
kehris ir LABAIS - ĪSTAIS BRĪDIS IZTIRGOT VALSTI TIEM KAS TO PATLABAN VAR NOPIRKT PAR ZEMĀKO CENU.... nU TAS IR IZSKANĒJIS - PAMAZĀM VARAM SĀKT GAIDĪTT UN MINĒT - KO KURŠ NO VALDOŠAJIEM IEGĀDĀSIES...
reālists
r
Jāaizvāc esošā valdībā, saima, P.Strautiņš un A.Strazds, Šīs kompānijas un viņu padomu dēļ esam tur kur esam. Viņu piedāvājums ir nevis līst ārā, bet līst dziļāk un turpināt pingvinizēties. Un tas ir tik debīli cik vien var būt.
dzers
d
Godmanim piedraudējusi krievu mafija, kas pazaudējusi naudu pare'xā, tāpēc visi spēki vērsti parex glābšanai, arī nauda. Godmanis baidās, tāpēcjau arī turas pie amata, slepens aizņēmums, apsardze, Slakteris par finansēm. Dabīgi, nevaru apgalvot, ka tā tiešām ir, vienkārši šonakt nosapņoju.
kam jāatbild
k
Atbildība būtu jāuzņemas tiem, kas ievēlēja taukumūļus, lembergzemniekus un šleseriešus.
tirgus kļūda
t
Kehra priekšlikums protams, no "privatizācijas tēva" bija gaidāms. Pārdot visu brīdī, kad tas maksā santīmus un ir stipri zem gaidāmās ilgtermiņa tirgus vērtības būtu atbilstoši 1990ajos uzsāktajām tradīcijām.
Bērtulis
B
Vai FM pareģiem ir arī kādi plāni kā cīnīties pret lejupslīdi? Izskatās, ka FM ir tikai darbiniekui ar Miglava tipa pareģiem, kuru vada dižais pareģu guru Nothing special I drawed it by myself.
AE
A
Visu sadalīt, visu pārdo. Ja paveicās, vēl jaunus parādus ietaisīt. Tas ir viss, uz ko mūsu eksperti spējīgi. Tā ir krievzeme, kurai kādu laiku vēl pietiks nafta un gāze ko dalīt. Mums jau atkritumi drīz būs sadalīti. Mēs esam lemti citai kultūrai, ne dalītāju, bet jaunu vērtību radītāju kultūrai. Runa te nav par Paula un Kalniņa radīto, kuri sevi vakar TV sevi pie radošajiem pieskaitīja. Viņu radītais pieder tai septītai, atputas dienai. Ar radīšanu jāaizpilda arī tās sešas atlikušās dienas. Mīļie eksperti, ja citādi apskaidrība nenāk, kaut vai Bībeli palasiet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas