Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Carnikavā zem vilciena riteņiem iet bojā sirmgalve

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Biju ši notikuma vietā ! braucu vilcienā kurš notrieca kundzīti! Vilciens brauca no saulkrastu puses, tantiņa šķērsoja vilciena sliedes tai itkā vajadzīgajā vietā kura ir tam domāta , bet nespēja ātri paiet un iespējams ka viņai bij vāja dzirde! Pats trakākais ka reanimācijas busiņš "ātrie" atbrauca tikai 24 min pēc izsaukuma kad jau no tantiņas asins peļķe bija pārklājusi vilciena sliedes un peronu!
Edmunds Kance
E
Protams, ir jau arī normāli cilvēki pensijas gados! Visu cieņu viņiem par godīgi un veselīgi nodzīvotajiem gadiem! Ne jau visi pensionāri ir bezkaunīgi, bet tie daži bezkaunīgie elementi rada jaunatnei sliktu iespaidu, veicina paaudžu konfliktus, no kā nepelnīti cieš arī labie un godīgie cilvēki.
Edmunds Kance
E
Nu ABC laikam tālāk par ābecīti netiek! Iesku palasīt arī mazliet vairāk! Ir skaidri pateikts, ka pa dzelzceļa uzbērumiem staigāt nedrīkst. Vienīgā valsts atbildība ir tā, ka veci un rīcībnespējīgi cilvēki par vēlu tiek ievietoti pansionātos. Bet vecus, agresīvus, egoistiskus, taču rīcībspējīgus pensionārus vajag sodīt par pārkāpumiem likumā noteiktajā kārtībā! Galu galā, jauniešus, kuri brauc ar motociklu bez ķiverēm arī var sodīt, lai gan šādi viņi apdraud it kā jau sevi! Tam abstraktajam ABC laikam nav gadījies būt starp tiem nelaimīgajiem, kuri netīšām uziet virsū šiem vecajiem bezkauņām - kamikadzēm. Un atcerieties, vilciens nav bērnu ratiņi, vilciena bremzēšanas ceļš ir garš, bet arī mašīnists arī ir cilvēks, kuram negribas kļūt par slepkavu pret paša gribu un redzēt šo asiņaino skatu! Un to ABC derētu izskaitļot, jo nevar kādu apvainot personīgi! Es taču nevienu nenosaucu vārdā un nesaku, ka kāds personīgi ir muļķis, idiots, kroplis u.tml.
ABC
A
Un vecākus, kas uzaudzinājuši tadus morālus kropļus kā Tu, vajadzētu iemērkt darvas mucā, apvārtīt spalvās, iebāzt būrī un izstādīt Doma laukumā.
Sestdienis
S
Mjā, es līdz šim sapratu, ka visa ļaunuma sakne Latvijā ir geji, amerikāņi un ebreju masoni, bet, ka mūs nopietni apdraud agresīvi pensionāri, nezināju. Nāksies piesargāties. P.S. Noliecu galvu un vēlu vieglas smiltis. Vecajai dāmai, saprotams.
Edmunds Kance
E
Pensionāri tik tiešām velkas, kur grib! Izsaku līdzjūtību tiem nelaimīgajiem, kuriem nācās redzēt un/vai vākt šīs senilās likumpārkāpējas mirstīgās atliekas! Vajadzētu tos pensionārus aktīvāk sodīt par katru pārkāpumu vēl dzīviem esot, jo viņi jau kļūst par ķeizariem... Sabiedriskajā transportā vecās vecenes nekautrējas aizņemt sev blakus sēdvietu ar somu un spītīgi to nevākt nost. Bet nedod Dievs, kāds jaunāks cilvēks neiedos vietu, tad gan viņas pat ar policiju draud un lamājas necenzētiem vārdiem. Un vēl tie penši ļoti ārdās, kad paši pienāk pieturai par vēlu, un sabiedriskais viņus nepagaida. Daži pat kļūst agresīvi! Tāpēc pret vecajiem bezkauņām vajadzētu izmantot visu likuma bardzību, bet rīcībnespējīgos vientuļniekus nodrošināt ar dzīvi slēgta tipa pansionātos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas