Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ceļu policija sāks izmantot narkotiku testus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Es, piemēram, nesaprotu, kāda atšķirība starp tā saucamajā sirdszālēm valokordīnu, miega zālēm un īstiem opiātiem, ja tie visi ietekmē reakcijas ātrumu? Turklāt arī lietošanas pamācībās ir punktiņš, kur skaidri patiekts, drīksti pēc lietošanas rāpties pie stūres, vai ne. Jo pretējā gadījumā varētu sadumpoties visi epilepsijas slimnieki, kas nedrīkst pie stūres sēdēt pat tad, ja neko nav lietojuši.
hmm
h
aizdomīgi mazs apčakars :D 10 šādus testerus var iegādāties pa 8,45 (usd) kopā 22392,5 (usd) ir ~10500 (lvl).. kaut kas neticams, tikai pusotrs tūkstotis pazudis (ja neskaita, ka par 2650 gab. pienākas vēl lielāka atlaide)..
Pēteris Ciniķis
P
Ar šito iespējams noteikt kanabinoīdu, kokaīna, opiātu un metamfetamīna grupas vielu klātbūtni organismā. Jāgatavojas daudziem skandāliem un tiesas prāvām, kas saistīti ar sirdszālēm u.c. medikamentiem.
Baiba
B
no manas puses 100% atbalsts policistiem. Un tendence, ka pie stūres sēdīsies narkotisko vielu reibumā vairāk kā alkahola reibumā, tikai pieaugs. Vēl būtu ļoti pozitīvi, ja ceļu policisti, kuri reāli strādās uz ceļiem, tiktu regulāri sūtīti kursos un pieredzes apmaiņā savu zināšanu atsvaidzināšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas