Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Cēsu novada domi turpinās vadīt Rozenbergs

Ceturtdien, 22. jūnijā, par Cēsu novada domes priekšsēdētāju vienbalsīgi pārvēlēts Jānis Rozenbergs (Vienotība), bet viņa vietniece būs Inese Suija-Markova (Vienotība), portāls Diena.lv uzzināja Cēsu novada domē.

"Prieks, ka visi esam uz viena viļņa – arī programatiskā ziņā, jo par 90% darāmie darbi ievēlētājiem sarakstiem ir līdzīgi. Nedominē populisms, demagoģija. Dominē praktiska, reāla, iedzīvotājiem nepieciešamu lietu virzība," pēc pārvēlēšanas amatā pauda Rozenbergs. Viņš atzina, ka šāds atbalsts ir ļoti iepriecinošs, bet vienlaikus uzliek lielu atbildību. 

"Šodien novēlu deputātiem pragmatisku darbu, reizumis – ar varonīgiem lēmumiem. Es ticu, ka ikkatra deputāta zināšanas, pieredze un nākotnes redzējums mums palīdzēs kopā tikt galā ar tiem jautājumiem, kurus vēlētāji mums skaidri ielikuši dienas kārtībā," sacīja Jānis Rozenbergs, kā galvenos no tiem minot darba devēju un jaunu darbavietu piesaisti Cēsu novadam, kvalitatīvākus un izdevīgākus komunālos pakalpojumus, mājokļu jautājuma risināšanu un bērnudārzu rindu likvidēšanu.

Tāpat domes sēdē vienbalsīgi tika ievēlētas arī Cēsu novada domes pastāvīgās komitejas.

Sociālo un veselības jautājumu komitejā ievēlēti Vienotības pārstāvji Dita Trapenciere, Erlends Geruļskis, Ingus Laiviņš un Renārs Sproģis, kā arī Latvijas Zemnieku savienības deputāti Māris Sestulis un Jānis Goba, un Nacionālās apvienības pārstāvis Guntis Grosbergs.

Izglītības, kultūras un sporta komitejā ievēlēti Vienotības pārstāvji Tālis Jaunzemis, Mārtiņš Malcenieks, Ingus Laiviņš, Juris Žagars, Pauls Irbins, Renārs Sproģis, kā arī Latvijas Zaļās partijas pārstāvis Artis Malkavs.

Uzņēmējdarbības un attīstības komitejā ievēlēti Mārtiņš Malcenieks, Andris Melbārdis, Inese Suija-Markova, Pauls Irbins, Juris Žagars, Guntis Grosbergs, Māris Sestulis.

Finanšu komitejā strādās Jānis Rozenbergs, Inese Suija-Markova, Jānis Goba, Artis Malkavs, Andris Melbārdis, kā arī visu komiteju vadītāji.

Pēc sēdes, plkst.15, jaunais deputātu sasaukums dosies uz Vienības laukumu Cēsīs, kur noliks ziedus pie Uzvaras pieminekļa, kas veltīts 1919.gada 22.jūnija uzvarai Cēsu kaujās.

Top komentāri

Karlis - Karlina
K
Nu loti, jau loti sis Cesu vadoni Rozenbergs ir gliss un seksigs! Lai vinam veicas Cesis sakartot un izveidot par latvisku, elegantu, muzdienigu Latvijas pilsetu, Vidzemes centru, kura veletos dzivot atjaunotas Latvijas latviesu jaunas paudzes, kuras nevelas dzivot un vergot Latvijas laukos.
padomdevejs
p
Mans ieteikums Rozenbergam istancetie sno Vemjotibas, jo si hienu un sakalu banda apris ikvienu, kurs ir godigs un vela stradat godigi. Kapec lidz sodienai no Vemjotibas nav izmestas Aboltina, Vinkele, Cigane, Elerte, Kalniete, Straujuma un patriekti Stokenbergs, Pabriks, Kristovskis, Piebalgs, Zakis, Kampars? Vemjotibai ir vieta politisko liku morga, blakam LC, TP, PP, JP, PLL zaglu bandam.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas