Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Cibuļsku pagaidām neatstādinās no centrāltirgus vadītājas amata

Uzņēmuma "Rīgas centrāltirgus" padome pagaidām neplāno atstādināt par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu aizturēto "Rīgas centrāltirgus" vadītāju Nainu Cibuļsku.

Centrāltirgus padomes priekšsēdētājs Vents Balodis aģentūrai BNS sacīja, ka neviens oficiāls dokuments par Cibuļskas aizturēšanu un apcietināšanu nav saņemts. "Mēs nevaram neko lemt, kamēr neesam saņēmuši nevienu oficiālu papīru, lai nesanāk tāda situācija, ka esam atbrīvojuši nevainīgu cilvēku," viņš paskaidroja.

Balodis arī norādīja, ka valdē bez valdes vadītājas Cibuļskas darbojas vēl divi cilvēki. "Valde ir darbspējīga un turpina strādāt," viņš piebilda.

Savukārt atbildot, vai viņam, pazīstot Cibuļsku, šķiet, ka viņa varētu būt izdarījusi tādus pārkāpumus, Balodis uzsvēra, ka iespējamie pārkāpumi neesot saistīti ar centrāltirgu, bet Cibuļskas dēla uzņēmumu, tāpēc viņš nevar par to spriest.

Jau vēstīts, ka Cibuļsku aizturēja otrdien un vēlāk aizturētas vēl trīs personas - "Rīgas centrāltirgus" iepirkumu komisijas loceklis un divas privātpersonas.

Laikraksts Latvijas Avīze piektdien raksta, ka Cibuļskas aizturēšana, iespējams, saistīta ar viņas darbību SIA ''Tirdzniecības nams Latgales priekšpilsētā'', kas iznomāja tirdzniecības vietas Centrāltirgū. Šis uzņēmums nomāja no a/s ''Rīgas Centrāltirgus'' teritoriju, kas atrodas Gogoļa ielas tuvumā. Šo teritoriju SIA savukārt iznomāja tirgotājiem, turklāt par krietni lielāku summu, nekā prasītu a/s ''Rīgas Centrāltirgus'', tādējādi tā bijusi starpnieka firma, secina laikraksts. A. Cibuļskis palīdzējis mātei kārtot darījumus ar tirdzniecības vietu nomniekiem, jurists V. Mitins formējis juridiskos dokumentus, bet šoferis gādājis par to, lai no bankas kontiem savlaicīgi tiktu noņemtas dividendes un nogādātas īstajai naudas īpašniecei. Divu gadu laikā šāds bizness devis apmēram trešdaļu miljona latu peļņu, noskaidrojis laikraksts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO


Tiesas sēdē Cibuļsku nolemj paturēt apcietinājumā

APLŪKO FOTOGALERIJU


FOTO: Centrāltirgus vadītāju Cibuļsku apcietina


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas