Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Cik ticama ir versija, ka naudas pazušana KNAB bija provokācija?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IZA
I
ŠIS RAKSTS ATBILST JĒGAI- KAS BŪTU,JA TANTAI BŪTU KRĀNIŅŠ KĀ KAIMIŅA JĀNIM.
Jānis
J
Jebkurā gadījumā prokuratūrai jāstrādā tā, lai šie divi nelieši tiktu iesēdināti un uz ilgu laiku. Loskutovs nevarēja Imšam un Veipai ( ZAGĻIEM!!) visu diennakti skatīties uz pirkstiem, ja viņi vēl parakstījušies par materiālo atbildību. Šādā gadījumā pusei no ministriem vajadzētu pamest darbu, pirmajam Šleseram, kurš valsts naudu plekerē pa labi un kreisi.
Glieme
G
Kā Dienai nav kauns drukāt šitos murgus.Dabīgi,ka provokācija!Tikai ne Šķēles,bet paša sātana.Ja jau bail no Šķēles,tad nelaid Šķēli KNAB tuvumā.Ugunsdzēsēju priekšnieku pēc Talsutraģēdijas momentāli izmeta no darba kaut viņš tur pat tuvumā nebija.TAs godavīrs nepuņķojās,bet momentā atkāpās.Izskatās,ka Dienai vajadzētu aicināt ģenerāli atpakaļ un vēl izspiest no valsts algu par šiem 10 gadiem.
otto
o
Skatoties no malas - Mareka Segliņa nervozā reakcija (viņa dīvainā SMS) liecina, ka Baiba Rulle nejauši pietuvojusies kaut kam ļoti bīstamam.
Rolands
R
1000%provokacija,no puku pardeveja un traktora ne to vien sagaidisim(1000% vini mums sagadas )
MIkus
M
Iesaku dienai papētīt versiju : Patiesībā Loskutovs ir Tautas partijas īstenais biedrs un provokators... ... nee Diena ir provokators ....nee ...Diena nee .....Baiba ir provokators jo vinjai maajaas skapii ir oranži svārciņi ........nee ..... Tilts paar Daugavu ir provokators ...jo tur oranžas vantis .....un vispār ....vaig papētīt vai nevajag latvijā uzsākt tautas manifestāciju pret apelsīniem, esmu dzirdējis, ka katrs apelsīns, tā ir TP provokācija un neatļauta vēlēšanu kampaņa par ko nav nomaksāti nodokļi .....papētiet papētiet ....... !!!!
XXX
X
Baisi.
Visitor
V
Ar taam lapseneem ,taapat ,kaa ar biteem neko nevar zinaat. Taapat kaa ar kjiimijaam.Nesen viens (G.Zj.) no " valsti apdraudoshaas desantnieku bandas" aizgaaja klusi un mieriigi pa skuju taku.Viirs no tiesas bija noraizeejies par droshiibnieka Gulbja likteni.
kontra
k
Dabīgi,ka provokācija.Kurš tad to nezin,ka Šķēle pārgērbies par KNAB darbinieci,konspirācijas dzīvoklī atdevās Loskutovam.Kā nekā pirmās nakts tiesības.Šķēle palika stāvoklī,pie reizes iztīŗīja KNAB kases no 1350000 ls un pazuda savos mākoņos.Loskutovam tikai tad,kad mākoņi iekrāsojās oraņži pieleca,ka šo darbinieci nevis piesmēja viņš,bet šī viņu.Šķēle,nav smuki tā izdarīties ar augstām valsts amatpersonām.Gadījumu sakari,Loskutov,Tevi ievedīs ellē.
loti
l
ticama versija
psihologs
p
NU re: palīdzīgā roka (āža kāja) parādījusies. Citādi grūti saprasts, kā var kaut ko nozagt pašam no sevis...
Ojārs
O
Neviens jau tur neielavījās, šodienas gaviļniece uzmeta, tas arī ir viss stāsts...
AD
A
Neatceros, kurā komentārā jau bija trāpīgi pareģota notikumu turpmākā gaita atbilstoši scenārijam. Imša naudu atmaksās, tādēļ saņems nosacītu sodu un labu treknu vietu, bet Loskutovam - nekādu žēlastību!
zagsims
z
Ja KNABā ir iespējama provokācija vai vispār nav pēdējais laiks laiks likvidēt pašu KNABu.Kas tas par KNABu,ja tur var ielavīties Šķēle pārģērbies par KNABa darbinieci.Konspiratīvā dzīvoklī pārgulēt ar Loskutovu,ieņemt bērnu izzagt kasi un pazust mākoņos.Kas tas par korupcijas apkarošanas biroju,tad jau arī es varētu nozagt tur 20 latu.
Ojārs
O
Vai Maizītis arī ir provakators? Kādu dziesmu dziedās "Diena", kad Maizītis pateiks, ka Loskutova bezdarbība ir veicinājusi zādzību sevišķi lielos apmēros?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas