Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Cilvēki cer uz Zatleru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Antuanete
A
Nesaprotu, kāpēc jāstaigā humpalu drēbēs, ja var nopirkt labas Origo,Molā vai Stokmanā.Ja nav tur, var taču aizšaut uz ,piemēram, Parīzi. Ja nav maizes, var taču dažreiz ēst arī kūkas...patiešām,nesaprotu.
Naidam 9:33
N
Ja likumīgi ievēlēta Saeima darbojas nelikumīgi - nepilda dotos solījumus viņus ievēlot, neieklausās tautas vajadzībās, nedarbojas vēlētāju interesēs, bet ZOG, liek savus draugus labi apmaksātos amatos, slepeni slēdz miljonu līgumus - TĀDA SAEIMA PATI PAR SEVI VAIRS NAV LIKUMĪGA!!!!!!! Viņi ir pelnījuši, lai viņu noziedīgā pretvalstiskā darbība tiktu izmeklēta un viņu vieta ir cietumā! Neaizstāvi noziedzniekus no ,,Latvijas āriešu rases - Saeimas un MK ar Godmani priekšgalā''!
Piekrītu
P
Cilvēki, kuri otrdien piedalījās protesta akcijā Doma laukumā, Dienai norāda, ka katrs devušies protestēt ar savu sāpi. Taču visi kopumā vairs necer, ka valdība un Saeima viņos ieklausīsies, tāpēc pēdējais cerību salmiņš, kurš varot ieviest izmaiņas, esot Valsts prezidents Valdis Zatlers. ne velti taukmūļi ar TRULO daudzi un godmani priekšgalā cenšas nomelnot prezidenta ULTIMĀTU līdz 31.martam!
Leiputrija
L
Un kas būs pēc tam, kad atlaidīs šito Saeimu un ievēlēs jaunu? Pareizi - bērniņi - Leiputrija. Nevienam pašam par sevi nebūs jādomā un jārūpējas. Visu izdarīs jaunā valdība.
Kaspers
K
Patreiz ir tāda situācija, ka no prezidenta ir ļoti daudz kas atkarīgs. Politiskas partijas ir savas iespējas palaidušas pa vējam. Savā ziņā situācija ir līdzīga 36. gadam, kad varu sagrāba Ulmanis, pat sliktāka. Toreiz partijas bija lielākas un spējīgākas vadīt valsti. Tagadējās pundurpartijas ir pilnigi atkarīgas no ierēdņiem. Bet mūsu ierēdņi kļuvuši nevadāmi. Tiesa, arī prezidents bez organizēta spēka atbalsta būs bezpalīdzīgs. Šā spēka radīšana ir mūsu sabiedrības uzdevums. Mums jārada demokrātiska partija pēc ASV parauga.
Cik ilgi var mullaties
C
Gribetu lugt Prezidentu Zatleru,atlaist saemu pec iespejas atrak. Jo stradataji vini ka valdiba un saema vienkarsi nebus. Jo visu laiku stostisies un taisnosies lai kaut cik saglabtu savu adu.
hunta
h
te vēl daži raksta kaut kadus naivumus par likumīgi ievēlētiem ...... smieklīgi tas ir, vilciens aizgājis, tauta vairs neapkāpsies , jūs saprotat, saeima ir jāmet mēslainē un VISS!
sakāmais
s
Kam dzīve ilgst vairākus gadu simtus, vēl VARBŪT var cerēt ko sagaidīt, kaut neticu, ka arī tad pie šīs valdības un saeimas kas mainīsies uz labo pusi.
19.11. puzle
1
KUR saskatat naida kutināšanu? un pēc kā spriežat,ka cilvēki pārtikuši? Ielūkojāties,kas lācītim vēderā?vai pēc 20 NEATKARĪBAS gadiem jāstaigā skrandās? jaunajiem mugurā pārsvarā humpalu veikalu "modernā"prece", bet vecākajai paaudzei apģērbs vēl no padomju laikiem.To nepamanat? Un vai dzīvē vajadzīgs tikai ēdiens un apģērbs?? Kur paliek DARBS, IZGLĪTĪBA, MEDICĪNA, kas lielai daļai nav pieejami??
UTE
U
CERIBA..LABA LIETA...sentēvu sakāmvĀrds CERĪBA IR VADZIS (PIE VAI UZ)...pie kura VIENS OTRS IR PAKĀRIES...
No kā zemniekiem
N
Zemniece no Tirzas apgalvo, ka: "Mēs zemnieki arī prasām tikai to, kas mums pienākas". Bet kas ir tas, kas zemniekiem pienākas? Un no kā pienākas? No valldības? Vai no citiem nodokļu maksātājiem?
Naids, naids, naids...
N
Arhitekte Briede (nezinu, vai viņas problēma ir tā, ka šogad par katru projektu nevar dabūt tik daudz tūkstošu, cik 2006.gadā) un zemniece no Tirzas cenšas atdalīt mītiņu no tā noslēguma daļas. Es tā neuzskatu. Biju mītiņā un tur valdīja viena vienīga naida kurināšana. Neviens no runātājiem nepateica skaudro patiesību, ka ekonomiskā krīze ir visā pasaulē, bet vainoja visā Latvijas Tautas vēlētu parlamentu. Neviens neteica, kas cilvēkiem pašiem būtu jādara, lai pārciestu šo ekonomisko krīzi, bet aicināja gāzt likumīgi vēlēto Saeimu un tās iecelto valdību. Pūlis (piedodiet, ka tā nosaucu sapulcētos cilvēkus) zvēroja naidā. Turklāt, neredzēju tur gandrīz nevienu, kurš patiešām būtu nopietnās grūtībās. Pārvarā - labi pārtikuši cilvēki ar naidā un postītkārē zvērojošām acīm.
Oskars
O
Zatlera k-gs Lūdzu Jums ar PROKURATŪRAS labākajiem JURISTIEM sagatavot PRET MŪSU POLITIĶIEM - TP deputātiem Latvijas izsaimniekotājiem ,par Latvijas tautas novešanu uz pilsoņa kara sliekšņa SŪDZĪBU EIROPAS TIESĀ, Strasbūrā. Kā arī lūdzu PIEPRASĪT policistiem ATBRĪVOT 13.01.09 POLITIĶA Segliņa NEMĀKULĪGAS VADĪBAS dēļ apcietinātos DEMONSTRANTUS.
līžuks.
l
Vai notiek komentāru cenzēšana, ka nevaru pievienot?
līžuks.
l
Zatlers nevar pārmainīt 100 rijīgo domāšanu .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas