Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Cimdars: trīs vēlēšanas vienā dienā ir iespējamas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Exxlib
E
Par referendumu apvienošanu - tur jau ne CVK, bet saeima roku pielika! Bija svarīgi noraut kvorumu vismaz pensijām, kas arī izdevās... Valdošie pamatīgi ieekonomēja uz tā rēķina, ka cilvēkiem bija jānāk uz iecirkni 2x mēnesī...
Juksis
J
Kamēr šis blēžu blēdis (sev naudas piešķīrējs) cimdars nebūs projām no vēlēšanu komisijas p-ja posteņa, nekas šajā piesmakušājā varžu dīķī nemainīsies! NOST CIMDARU!
andra
a
Ne jau par velti pēc pēdējām vēlēšanām Cimdars saņēma pieklājīgu prēmiju
Econ
E
Laikam jau (sistēma ar pilsoņiem dotām tiesībām atlaist Saeimu) strādātu gan, citādi TP tādā ātrumā nemēģinātu bīdīt cauri nedemokrātiskus un nepieņemamus Satversmes grozījumus ar tik skaidru panākamo rezultātu, lai pilsoņi iespējas kaut ko ietekmēt samazinātu līdz minimumam. P.S. Runāju par to, ka, aizejot uz 2 atsevišķām vēlēšanām, vēlētājs var izdarīt atšķirīgu izvēli no tās, ja aizietu nobalsot uzreiz par visu (man šāda pieeja pat mazliet atgādina kādu citu politisko sistēmu), otrajā gadījumā ir ievērojami lielāka varbūtība, ka izpaustos "Cesvaines skolas" princips.
skauģe
s
Cik man zināms, tieši otrādi, ļoti labi tiek samaksāts vēlēšanu komisijai.
pensis
p
Trīs vēlēšanas vienā dienā var būt , bet divi referendumi , lai ietaupītu miljonu, nevarēja! Nost no amata Cimdaru!
smaidish
s
agrāk nevarēja, tagad visu var, vara visu vara un ne visu dara dara, visu savāra tā kā pieņēmās svarā..., ta pats jau saputroju, a viņi kautko paši saprot ko dara un nedara, stipri šaubos !?
Taai
T
Nost ar partijām! Es gribu Mažoritāro vēlēšanu sistēmu.
muļķe
m
Tad jau par rezultātiem nav ko brīnīties.Es arī vienreiz grābu sienu,slaucu govi un mīlējos ar vīru.Paši padomājiet,kas tur sanāca.
humors un satīra
h
Ja pašam grūti atcerēties, palīdzēšu: Vērtēt komentāru: Vērtējums: 5 Balsu skaits:9 x Econ » bush 18.01.2009 19:40 Tāpēc, ka, pastāvot daudzpartiju sistēmai, var rasties situācija, ka cilvēki nobalso par vienas un tās pašas partijas pārstāvjiem, tikai tāpēc, ka vēlēšanas tiek rīkotas kopā, asociējot pašvaldību pārstāvjus ar parlamenta (Latvijas gadījumā - TP varētu izmantot to, ka pašvaldībās ir labas pozīcijas). Ar domas brīvību ir kā ar vīnu - slikti ja nav nemaz, vēl sliktāk ja pār mēru. Jo vairāk tāpēc, ka ultras, klaigājot par "brīvību", ar to saprot TIKAI SAVU brīvību, nevis brīvību vispār. Un ja arī jaunā "sistēma" nestrādās, ko tad vainos econi?
izskatos pēc eņģeļa
i
"Gribētu redzēt, kā Tu izskaties" tribine lv : meklēt: "kurmītis"
Paija
P
Kā Galvenajam Režisoram vajadzēs - tā saskaitīs.
zvirbulēns
z
Es Jums tomēr teikšu vienu lietu - lai tas Cimdars pats skaita pa divi lati diennaktī, ja jau nav kazai piena, tad nav! Nu patiesi, es uz ielas ar cepuri rokās divās stundās pieci lati dabūnu, a Jums tak tur zvērīga atbildība, a, ja kāds uzraksta ģenerālprokuroram kļauzi, ka tā skaitīšana bijusi viena vienīga blēdība, ta i mēnešiem jāsteigā pie prokuroriem un jāstāsta, ka skaitīt protat. Īšaki sakot, vajag nospļauties uz to padarīšanu un beigta balle, tāpat tie paši vien galā būs savēlēti :)))
zvirbulēns
z
CVK mājas lapā viss redzams, nav šaubu, i TV visu nakti šovu rāda, i Tomsons rādio bez maksas visu nakti ko skaita, ko zīlē, bet neba nu visam var ticēt, tādēļ viņi zvana Cimdaram, tomēr amatpersona, zina, ko runā :)))
Darbiniece
D
Nav jau nemaz jāzvana, viss ir redzams CVK mājas lapā:) 6.jūnijā neaizmirsti apskatīties! Arī Cimdars no turienes ņem datus, diemžēl!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Koalīcijas partneri pārsteigti par TP ierosinājumu nekavējoties atlaist Saeimu


Opozīcija kritizē TP viedokļa maiņu par Saeimas atlaišanu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas