Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Cittautiešus aktivizē aģitācija un vēlme paust kritiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
veesums
v
Ka tik Tev nesanāk, kā ar to Ļeņina baļķi - visi nesuši, bet cits citu nav redzējuši. Nezinu, kurā vietā Tu uz barikādēm stāvēji, bet man iznāca pabūt kopā ar ļoti daudziem krievu tautības cilvēkiem. Pēc vienas Ždanokas Tu nevari vērtēt visus krievus, kas dzīvo Latvijā. Ja pēc Kalvīša vai Šlesera vērtētu visus latviešus - piedod, es, nudien, justos dziļi pazemots. Bet tā jau ir - sliktais ātrāk pamanāms.
Dereks
D
Šlesers una Ameriks ar SC daudz daudz daudz vieglāk atradīs kop. valaodu ar Urbanoviču un Ušakovu kā kaut kāds KalniešValdis vai Štokijs :) tie atkal paliks aiz borta un tirpinād destruktīvismu :)
lux
l
_apmiglotajiem_ Cilveku, maigi sakot, naivums ir neaprakstāms. Pameginiet ar krieviem vienoties nevis graušana, bet pozitivā darbibā, piemēram, u\zkopt kādu teritoriju. Redzēsiet, kāda bus reakcija. Es nekāda gadijumā neuzskatu, ka viss, kas noteikt ir pozitīvi. Bet es neticu ari, ka tie, kuri paši ievēlēja Kalvīti un ko būtu mainījušies un spētu padomāt kaut divus gājienus uz priekšu. Ka tik skaisti kaut nepildāmi solījumi, cerība vienkārša, kaut kas jau varbut pašam atlēks bez īpašas piepūles. Mana domāšana ir pietiekami neatkarīga, ne mani ietekmē Godmanis, ne kāds cits, tacu, kad uzzināju, ka VVF, kuras darbība man ir pilnigi nepieņemama, tas vel mani pārliecina, ka neiešu. Tāpat arī negribu but vienā kompānija ar zdanokas elektorātu, kuram nupat jau gandrzi vai mesijas loma tiek pieškirta.
Muļķības
M
Palasiet kaut krievu DELFI, ja citu lasīt slinkums - tad redzēsit, cik "lojāli'' Latvijai tur komentāru nospiedošais vairākums. Neesam jau akli, veesumiņ!
Apmiglotajiem
A
Pietiek kaut divas dienas palasīt krievvalodīgo presi - avīzes Čas, Vesti segodnja un Telegraf, lai pārliecinātos, kādi patiesie krievu partiju politiskie mērķi un lai izgaistu ilūzijas par viņu lielo "lojalitāti" Latvijai. Mēs taču dzīvojam pagaidām demokrātiskā valsti. prese un internets visiem brīvi pieejams - nu tad pārliecinieties paši, cik "draudzīga" pret Latviju un latviešiem ir t'ā cittautiešu prese un vispārējā nostāja. Te nav ko melot par kopīgām barikādēm, te var runāt tikai par varas kāres apmiglotu ļautiņu borēšanu savai tautai absolūtas blēņas. Diemžēl, daudzi jau uz šiem stikla grabuļiem jau uzķērušies. Pēc 10, 20 gadiem paši no kauna vai zemē līdīs, tāpat kā tie, kas savulaik apdziedāja PSKP, Staļina tētiņu un komunisma cēlējus.
lux
l
Tikai dazi krievi bija uz barikādēm. Toties 15. maija Interfrontes mitina vietas nepietika visiem, kas toreiz mitiņoja preti Ministru kabineta ēkai. Ta ka nevajag. Ir jau protams ari lojāli kreivi, bet cik tadu ir. Vai tad neesat jau pieitekami baroti ar šo lojalitāti. Vai tiesām kāds domā, ka viņu merkis ir Latvijas klūšana par eiropejisku valsti. T
AD
A
Piekrītu, ka šobrīd baidīšana ar cittautiešiem ir valdošās koalīcijas triks, bet es izgāju barikādes no sākuma līdz pašām beigām, un diemžēl neredzēju mums blakus NEVIENU pašu krievu vai baltkrievu. Ja jums nav sakāms nekas patiesībai atbilstošs, tad labāk izmantojiet iespēju paklusēt. - nevajag vājināt diskusiju ar apšaubāmas kvalitātes argumentiem.
muļķa veesumam
m
Antiņ, tam elektorātam pavisam cits mērķis! - pabāzt latvieti zem tupeles! Un tu to ļoti labi zini. Smieklīgi lasīt jēlīšu komentārus - vienu dienu viņi lamā un kaunina tos, kiri itkā balsojuši kopā ar SC, kuri izsmej un nievā r krievu Jauno Vilni, bet otrā dienā jau dzied pavisam ko citu - nu SC mums tas lielākais draugs un brālis. Izcila divkosība! Jūs arī savu māti būtu ar mieru velnam pārdot, lai tik tiktu silē ar visām četrām! Naivie! Kad SC pie tās siles tiks, jūs šie paši jaunie "draugi" patrieks pirmos, jūs sili pat paostīt nedabūsiet, i neceriet! Bet krievu partijas darbojas ļoti pareizi, akurāt kā pirms 800 gadiem vācu bīskapi un ordeņbrāļi - sarīdīt tos stulbos iedzimtos savā starpā, pasolīt kādam pa grabulītim, pa dzelzs naglai, un skaties - visa Latvija jau viņu!
Alekss
A
piekritu par 100% tas ir vesela saprata, nevis nepamatoto baiļu un izdomu pilnu smadzeņu murgi!
veesums
v
Nespļaujiet cittauttiešu virzienā, it sevišķi TPJO bērneļi! Jūs neredzējāt un nepiedzīvojāt barikāžu laiku, kad latvietim blakus stāvēja krievs, baltkrievs, lietuvietis, polis utt. Toreiz mēs visi - vienalga kādas tautības cilvēki, bijām viens vienots veselums. Jā, bija Interfronte, bet katrā tautā ir savi izdzimteņi, arī latviešu vidū. Jūs domājiet - toreiz krieviem bija viegli izšķirties, kurā barikāžu pusē nostāties?Pēc barikādēm tika pieļauta kļūda, pagriežot muguru tiem cilvēkiem, kuri bija kopā ar mums - un te nu mēs esam.... Šī ir tā reize, kad atkal varam būt vienoti, jo mērķis ir viens.
Alekss
A
kas tak sakas!!! Pilnigs idiotisms!!! KATRU REIZI, KAD SĀKAS KAŠĶIS VAI NU STARP PARTIJAM, VAI, KA MŪSU GADĪJUMĀ - STARP SAIEMU UN TAUTU, TAD SĀKAS TĀ "KRIEVU PROBLĒMA", TIKKO ZEM VALDIBAS SAK KUSTĒTIES ZEME - TA UZREIZ TIEK PACELTS ŠIS JAUTĀJUMS! Un kā brīnums - daži uz to uzķeras, sāk domāt ar citu vietu (re: pak@ļu). Nabaga mūsu tauta, kautra, ubagu un bezsmadzeņu tauta...kam Jūs krieviem ar mūsu bezresursu valsti vajadzīgi? Krievu draudi - priekš krieviem ir tas pac ka salauzt rīkli vistai, kura nes kaut arī ne zelta, bet nu kaut bronzas olas. MAN JAU RIEBJAS ŠIS NACIONĀLĀIS JAUTĀJUMS UN MUŽIGAS SĒRES!
ululiņš
u
Bardaks šajā valstī valda jau labu laiku, kopš šo prieka māju pārvalda politiskās prostitūtas. Cik tev samaksāja?
roza harja
r
Man perosnīgi ir svarigāk, kā saviem bērniem acīs skatīšos ,kādu valsti viņi mantos, un, ticiet man, latviešu rausējs, nelietis manās acīs nav ne kripatu labāks par jebkuru citu.Vēl vairāk, pazemojuma sajūta par savu zemi ir tikai lielāka, un ja reiz tie ir mani tautieši, tad man arī ar viņiem jātiek galā, nevis verdziski jāpriecājas par " nacionālo kapitālistu panākumiem" jo lūk " latvietis". Kamēr tā saukto 5.kolonnu, jūs visticamāk pat redzējusi neesat, vai arī kaut kas ieķēries no pagājušo vēlēšanu tēvzemes patriota Baķkas saukļiem.
Zuze Annai
Z
Jāatceras tie Dienas dziesminieki, kad pienāks laiki, kad piektā kolonna sāks darbības...
Žuks
Ž
No teksta: "Latvijas faktu veiktā aptauja liecina, ka referendumā par tautas tiesībām atlaist Saeimu 2.augustā plāno piedalīties 33,3% latviešu, bet drīzāk piedalīsies vēl 30,5%. Savukārt cittautiešu vidū aktivitāte ir lielāka - 40% ies uz tautas nobalsošanu, bet drīzāk ies nekā neies vēl 17%." No kurienes rodas secinājums "Savukārt cittautiešu vidū aktivitāte ir lielāka ..." Vai cilvēkus tiešām jau skaita pēc procentiem un nevis veselos skaitļos? Pat, ja saskaita procentus, kuri piedalīsies un drīzāk piedalīsies, tad cittautiešu skaits ir mazāks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VIDEO

Videoklipi, kuri tiek pārraidīti Pirmajā Baltijas Kanālā, apskatāmi YouTube vietnē:

Aleksejs Loskutovs, bijušais Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieks

Aivars Endziņš, "Turība" Publisko tiesību katedras vadītājs

Nils Ušakovs, "Saskaņas centra" priekšsēdētājs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas