Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

CSDD brīdina par krāpniekiem, kas pārdod vadītāja apliecības

Pēdējā laikā internetā ir parādījušies sludinājumi, kuros tiek piedāvāts par konkrētu samaksu iegādāties jebkuras kategorijas vadātāja apliecību vai dzēst pārkāpuma uzskaites punktus. CSDD brīdina, ka šī ir klaja krāpniecība -  nopirktais dokuments noteikti būs viltots un pārkāpuma uzskaites punktus no reģistra nav iespējams izdzēst.

Vadītāja apliecība ir izdruka no Transportlīdzekļu un to vadītāju reģistra. Ja informācija par vadītāja apliecības uzrādītāju neparādās reģistrā, dokuments tiek uzskatīts par viltotu un lieta nodota Valsts policijai.

Savukārt par satiksmes noteikumu neievērošanu pārkāpumu uzskates punkti reģistrā konkrētai personai tiek piešķirti vai dzēsti ar speciālās programmas palīdzību. Šajā procesā cilvēks nav iesaistīts, uzsver CSDD.

CSDD un Ceļu policijas darbinieki pēdējā laikā ir atklājuši vairākus gadījumus, ka tiek uzrādītas viltotas vadītāja apliecības. Visas šīs lietas tiek nodotas Valsts policijai. Par viltota dokumenta izmantošanu ir paredzēta kriminālatbildība.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas