Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

CSDD brīdina par krāpniekiem, kas pārdod vadītāja apliecības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lielais
L
!!! Gudri padomi,gudriem cilvēkiem! Personīgās mājās,dzīvokļos,darba kabinetos,veikalos,autobusos,bērnu dārzos,skolās ,Valsts iestādēs,kultūras namos un citās nenosauktās vietās,uz jumtiem telefonu klausules,arī uz jumtiem nezināmās videokameras ,,kuras braucot transpotrā,ejot ,sit pa muguru un citām vietām.Bet no mājām,dzīvokliem un citām nosauktām vietām, vēlams atbrīvot no noklausīšanās,kādā veidā uzliktas ,ar kādu nolūku,kā papildus ietaises neredzamās un redzamās vietās,kuras neatbilst standartiem un kaitē cilvēkam,zombē kā megafoni,mikrafoni,testi,sensoru lampas,telepatija,pāri nostieptie" Microlines "runājošie vadi,kuri fiksē mašīnas Nr.,pat sadzirdot tos,pie bankomātiem pasakot"PIN" kodus un tā var turpināt... Vai vispār zina,kam būtu jāzina,kas ir vajadzīgs uzlikts un kas nav ,un ko ,un no kurienes to laiž,lai ietekmētu? Un kā veidojas {mašenničestvo un rabstvo} un kur konkreti var ziņot,ka ne viens nesaprot? Bet to,ka pateiktu ,ziņojiet uz policiju,tā ir tukša vieta! Konkrēti,kāds māk runāt par šo tēmu un kurā vietā... Bet to ,ka var noklausīties,var arī ietekmēt ,lai pārdotu mirušo dokumentus,kuri var būt nav miruši un vajadzīgi tiem ,jeb pielāgojot maskas ģīmim,cilvēku roboti,un citu informāciju,ja tie ir CSDD "goda "darbinieki,drauģeļi,nav piedodams! Tāpat iesitot,cilvēkam iedot agresivitāti,notiek domstarpības,cilvēks izmainās uz sejas,liels spiediens,pēc tam ar kuru negrib runāt,veidojas sliktas attiecības un tā var turpināt,ko speciālists nemāk noskaidrot,jo nesaprot,negrib saprast un ttt. Tādu piemēru ir ļoti daudz,jo pārejot uz ES,vairs ne viens nestrādā,ne ko nevar noskaidrot ,viss ir kaut kur noklausīts, sagrābstīts ,saraustīts,sarakstīts kaut kur testu vaidā,nepareiziem datiem,iniciāliem,no kaut kādiem testu punktiem,neuzklausot ,un tā var turpināt... Vēlams vairāk mācīties un zināt,ne kā ar visāda veida signalizāciju aprobežoties un aprobežot nezinot citus ,un nosodīt,spēlējot kārtis uz krāsām,dzenājot bumbu ,un bīdot dambrešu kauliņus! Jo kas tad vairāk sastopams uz ceļiem ar dzeltenām {žeļetkām} kā policists un sētnieks,kuru nu nekā nevar atšķirt,ja galvā nav cepures,jeb rokā nav slotas! Un kā ir naktī,kā atšķirt ,kam ticēt,policistam ,jeb sētniekam? Domāju,ka par šo tēmu vajadzēja padomāt,lai policists tomēr atšķirtos no sētnieka un nebūtu viltības. Ja kāds zinātu ,kādu lomu spēlē pastnieks ar sētnieku! Vai vispār vajadzīgs mācīties ,ja var...
Antiņš
A
Ļoti cien.CSDD un citi šajās iestādēs kopīgi ar tiesām! Noņemiet no ceļiem tos punktus,kur Jūs stāvat,apstādinat mašīnas un vispirms sakāt:"Mēs atrodamies robezkontroles punktā,veicam dokumentu pārbaudi,lūdzu dokumentus"! Atvainojiet ! Bet to ka Jūs apstādinājāt bez iemesla vienā no pilsētām pie sarkanās baznīcas un Jums "debīliem"rādās,ka Jūs atrodaties uz Robežas.Jeb Jūs uzlikti uz tādas programmas,lai no malas veiktu ierakstus ,nav piedodams! Atvainojos,par vārdu "debīlie",jo pārāk maigi tas pateikts,pie tam pēc "kara",kurš notikās visur ,arī Valsts iestādēs,par piemēru kā terors,smakas,el-šoks,gāzes,domu nolasītāji ar atbidētāju,melu detektori,signalizācijas,testi,uz numerāciju un citi brīnumi,kur ir arī piedalījušies ...,laikam Jums ietekmēja uz smadzenēm...,jeb neesat atgriesti... Vēlams izprast,saprast,atklimatizēties un laicīgi par paveikto aiziet goda nopelnītos pensiju atvalinājumos, saņemot goda rakstus un medaļas ! Jo par goda nopelniem ,nav tik vienkārši saņemt pagodinājumu.Jo pēc kara,ātrāk saņemt lēmumu,jeb spriedumu, no tiesu darbinieku un policijas - tāda paša tipa " sapiestajām"smadzenēm! Vot tas arī notikās Latvijā un citur!
XYZ
X
Šādas dīvainas numuru zīmes skaidri liecina, ka CSDD kaut kas nav kārtībā.
lūriķis
l
Ja jau tik droši zini,ko tad neej uz policiju,bet laid migli netā?
Surprised?
S
In one of the most corrupted countries in Europe everything is possible. In the small town where I live I know at least two women who have bought their driving licenses recently. One of them is driving like a maniac on the road - and sometimes also of the road... How can CSDD be so blind and naive???
heh
h
Interesanti, ka CSDD atzīst, ka cilvēks nav iesaistīts. Tas nozīmē ka paveras vēl lielākas manipulēšanas iespējas un nav cilvēciskās kontroles.
stop
s
heh, ja nebūtu savā laikā 100 pases notirgotas, tad vel varētu mēģināt noticēt. a tā, viss tas fuflo.
heh
h
Administrejas tie SQL serveri arī ar robotiem vai speciālām programmām. Cilvēks nav iesaistīts... Science fiction...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas