Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

CVK: Jāvienkāršo parakstu apliecināšanas kārtība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
paraksts
p
Takš Cimars vienkārši lobē savējos Jo tad varēs sākt parakstīties un taizīt referendumus pilnīgi par jebko Piem - par lētāku pienu un biezpienu Vai lielākām algām visiem Un būs darbs un alga vēlēšanu komisijām mūžu mūžos.//..
Lelle
L
Ak kamdēl vēlu nāci tu... Arī šitais frukts jūt, ka viss sāk nelabi ost...nu taisās par labiņo...
ululiņš
u
Atcerējos kaut kur lasīto, ka Linardam Muciņam sieva esot notāre. Tāpēc izstrādāta tāda likumdošana, ka notāriem jāpelna uz katru parakstu. Iemetu aci telefona grāmatā. Jā, Muciņa Inga Ģertrūdes ielā.
WALA
W
Vai tad mūsu valstī kāds spēj ko iedomaties bez trīškāršas .... ( irakstiet ko velaties grāmatvedības, birokrātijas, peļnas utt.)
vim
v
Zviedrijā iepriekšējā riksdaga (zviedru parlaments) vēlēšanu laikā mūsu ciemā (Zviedrijā) viesojās delegācija no Latvijas un latviešiem bija izdevība pavērot vēlēšanu norisi. Zviedru puses vadītājs - pašvaldības vadītājs nobalsoja, izbrīnīdams latviešus, ka viņam nebija jāuzrāda ne pase, ne kāds cits personas identifikācijas dokuments. Un latviešiem parādīja, ka sarakstā ir rūtiņa, kurā var ievilkt ķeksīti, ja balsotājs ir vēlēšanu funkcionāriem pazīstams un tad dokumenti nav jāuzrāda. Pirmajos gados dzīvojot Zviedrijā, bieži nācās salīdzināt latviešu kaisli pēc notariāli apliecinātiem parakstiem "priekšā, pakaļā" ar zviedru sabiedrībā valdošo uzticēšanos līdzcilvēku godaprātam. Dokumentu kopijas, piemēram, var apliecināt divi tavi paziņas, parakstoties un norādot savu telefona nummuru. Mūsu ciemam tuvākā notāra kantoris ir 50 km attālākajā apgabala centrā - viens tāds pa visu pilsētu. Esmu tur bijusi 3 reizes 4 gadu laikā, lai apliecinātu savu parakstu Latvijai domātos dokumentos.
kukainis
k
Ai, ai, ai, vai tik notāriņi nepaliks neēduši...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas