Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Darba svētkos Rīgā notiek vairāki mītiņi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nifjodas
n
BNS ziņa "Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partijas (LSDSP) biedri un atbalstītāji nolika rozes un neļķes pie Raiņa pieminekļa. Tur pulcējās aptuveni 20 cilvēku." Jautāju LSDSP, kungi vai jums kauna vairs nav nemaz? Kas jūs par socialdemokr'tiem, ka savos svētkos pat paši neuzskatat par vajadzīgu atnākt pie sava idialoģiskā tēva Raiņa pieminekļa. Taisnība jau tiem kas vaicā, ir - kas būtu Rainis, ja nebūtu bijusi Aspāzija? Bet kas ir patreizējie LSDSP vadoņi, mazi cilvēciņi, kas meģina uzurpēt socialdemokrātu dižās idejas, lai īstermiņā gūtu sev labumus. Tomēr redzi, BNS ziņās 1.maijā ir tikuši, apsveicu!
vecais-2
v
Politiķiem jāatceras, ka Latvijā ir arī vienkārši cilvēki, nevis vien miljonāri kā Dinēvičs un Štokenbergs, sacīja Īvāns! Par to Štokija ierašanos nākamgad šaubos, jo viņš paziņoja, ka esot kaut kādi sociālliberāļi!? Tas varētu būt jauns veidojums, kura būtība ir, ka miljonāri kādu laiku tēlo nabagu aizstāvjus, tad ar naivo tantiņu palīdzību tiek ievēlēti un, tad kā baloži uzkakā uz galvas saviem vēlētājiem! Un kārtējais kampēju projekts ir izdevies!
to K2
t
negribi pieteikties darbaa diena, ja reiz tik gudrs/a esi?
K2
K
Ak, dzimtā valoda... ne vien Delfos, bet arī šeit, "Dienas" portālā: "..LSDSP viens no līderiem Dainis Īvāns paziņoja, ka..."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas