Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Darbu zaudējusi sieviete savaino svešus bērnus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasItāja
l
Tā kā šI pieaugusī sieviete ar bērnu pie rokas negaidīti agresīvi izturējās pret citiem bērniem, tos savainodama, viņas vārds jāizpauž lai pasargātu sabiedrību. Viņa ir pāri par 21 g. slieksni un pierādījusi nevaldāmu agresivitāti ar iepriekšēju sagatavošanos. Neatkarīgi no cēloņa vai turpmākā atrisinājuma, citi vecāki jābrīdina, ka šI sieviete ir neaprēķināma kaut vai maskējusies ar savu nevainīgo mazuli pie rokas. Ja policija to nedara, tad žurnālistiem tas jādara. Tie lielie ļurbas apdraud cits citu, bet šī apdraud visus bērnus.
pontiks
p
reti paužu savu viedokli komentāros, bet šeit dominējošā komentētāju nespēja vai nevēlēšanās saprast aprakstītā gadījuma būtību patiesi šokē vairāk par pašu briesmīgo incidentu. tātād: 1) spriežot pēc policijas izklāsta, sievietei ir bijis akūts smagas psihiskas slimības uzliesmojums, tā teikt - pēkšņa trakuma lēkme. 2) šāds pēkšņs trakums šai sievietei varēja būt arī pirmo reizi dzīvē, tāpēc viņas rīcību nebija iespējams paredzēt iepriekš un novērst, it īpaši, ja viņa pēdējā laikā ar citiem, sev pazīstamiem cilvēkiem bija komunicējusi mazāk. es esmu pieredzējis darba kolēģes pēkšņu sajukšanu prātā darba vietā, bet ņemot vērā to, ka viņa kolektīvā bija jauniņā, neviens nevarēja novērtēt vai viņas mazliet ekscentriskā uzvedība pirms "īssavienojuma smadzenēs" bija tipiska vai arī liecināja par sajukšanas tuvošanos. ja viņa pēdējās dienās bija kontaktējusies tikai ar savu bērnu, neviens, protams, nevarēja novērtēt viņas psihes stāvokli dodoties šajā pastaigā. 3) šāda lēkme var izpausties ļoti dažādi, tai skaitā kā agresija pret apkārtējiem. ļoti iespējams, ka šī sieviete savainotajos bērniņos redzēja apdraudējumu savam bērnam. iespējams, ka viņa tos redzēja izkropļojot realitāti, piemēram kā niknus suņus vai vampīrus. 4) tas, ka cieta divi bērniņi ir briesmīgi, bet aicinājumi šai sievietei pašai sist ar ķiegeli un durt adatu kaklā ir nožēlojami. tie nekādā veidā nespēs atturēt psihiski slimu cilvēku no agresijas pret apkārtējiem, ja viņa slimības uzliesmojums izpaužas šādā veidā, jo šis slimais cilvēks sava afekta brīdī neveido cēloņu-seku sakarības. slimi cilvēki ir jāārstē un nevis jāliek cietumā. pastāv liela varbūtība, ka, veiksmīgi piemeklejot zāles un tās regulāri lietojot, šī sieviete turpmāk apdraudēs sabiedrību daudz mazākā mērā nekā vairums'šeit agresīvi komentējošo. un tagad pati galvenā ziņa visiem "sitējiem un dūrējiem": principā tas var notikt ar katru no jums. lielum lielais vairākums cilvēku ir t.s. reaktīvi traki, t.i. trakums var izpausties kā reakcija uz notiektiem apstākļiem. vienīgais jautājums - cik augsts ir katra indivīda "trakuma palaišanas slieksnis"? dažam pietiek ar to, ka kāds ne tā ir paskatījies, dažam ar to, ka autokatastrofā iet bojā visa viņa ģimene... šai sievietei pietika ar darba un partnera zaudēšanu.
oi
o
PAZINOJIET TAUTAI KAS TA TADA IR.
oi
o
jā Tu nejūti, tad esi, piedod, zābāks! Lai Tev tik pat labi arī nākāmos pāris gadus, kad būs daudz sliktāk šajā valstī! Interesanti kādā muklājā esi ielīdis, ja nejūti izmaiņas un neredzi apkārt notiekošo!? Varbut Tev liekas, ka apmēram 130 000 reālo bezdarbnieku un tikpat potenciālo ir kautkādi "neintelektuālie i-neta komentētāji" - piedod, bet tā arī ir daļa no Latvijas.
Āreče
Ā
Ir virkne psihisku slimību, kuru saasinājumi izpaužas relatīvi pēkšņi un negaidīti. Tas apkārtējiem vienmēr šķiet dīvaini, un nav iespējams šādam pavērsienam sagatavoties. Saskarsme ar šādiem cilvēkiem ir jāpiedzīvo, lai spētu saprast, par ko ir stāsts. Pamatā gadījumi ir saistīti ar nekaitīgām psihes problēmām - vajāšanas, izsekošanas mānija, paniskas bailes no kaut kā vai kāda, ikdienas lietu organizēšana haotiskā un neparedzamā veidā. Tomēr ir situācijas, kad smadzenes nostrādā vardarbības virzienā, un tad notiek šādas briesmu lietas. Neko vairāk kā spontānu psihisku sarežģījumu šeit ir grūti redzēt, un tie, kas piedāvā sievieti nosist, iespraust un tā tālāk laikam nekad paši nav saskārušies ar psihiska rakstura novirzēm ikdienā citiem cilvēkiem. Šeit ir vajadzīgs ārsts, ne ķieģelis.
an...............
a
nebutu nokerusi tad vel staigatu, sitadu recedivu, vinai pasai deretu lidz tiesai iesist ar kegeli un iespraust adatu kakla, un vel nezino kas ta tada. PAZINOJIET TAUTAI KAS TA TADA IR. Kad viens bernudarza nodura bernus tad visa valsts bija soka.
???
?
"Kopīgo stāvokli valstī " rada arī i-neta komentētāji. Neizceļos ar īpašu viedumu, bet tak bija jau sen skaidrs, ka patērēšanas histērija un narcisma kults ne pie kā laba nenovedīs. Bāleliņu paštaisnums un pasaules nabas sindroms. Un tā tālāk....Dzīve nav taisnīga pēc būtības un ja elementāros morāles principus ignorē visos līmeņos....Arī šajā gadījumā "kāds ir vienlīdzīgāks par citiem" un, kā liekas, domā kā psihičku izpestīt.... Bet par stopotājiem... Bīstami tas ir, bet neskatoties uz visiem milzu bezdarba cipariem, ikdienā trūkuma ieviešanos nejūt. Vismaz Rīgā. To es gribēju teikt.
!
!
No atbildes sapratu, ka tu jau laikus meklē attaisnojumu līdzīgai rīcībai no paša puses nākotnē. Neloģisks tev tas domu gājiens attiecībā uz sievietes domāšanas veidu un instiktiem.
oi
o
Redz, kā šī ziņa pazuda dienas muklājos! Nz kas tad ir šī persona, ja tā jāslēpj!?
Gmorg
G
Lai arī kādā stāvoklī un kādu apstākļu vadīta viņa arī neizdarīja šadas lietas - viņa tās ir izdarījusi. Un tur nav ko ūdeni laistīt. Ja manam bērnam gribētu iedurt kaklā adatu vai iesist ar ķieģeli pa galvu - sekotu vardarbība no manas puses - un mani neatturētu fakts, ka uzbrucējs ir sieviete - ja nu vienīgi viņas bērniņa klātbūtne.
ABC
A
Man šķiet, ka šī sieviete, visticamāk, bija salietojusies narkotikas, jo grūti iedomāties jelkādu citu izskaidrojumu pilnīgi nemotivētam uzbrukumam svešiem bērniem.
@
@
Nav minēts personas kods. Nav zināms, kas ir jūsu minētais cilvēks.
Zazza
Z
lai kļūst agresīva pret sevi, nevis mazgadīgajiem, kuri ir atzīstami par bezpalīdzības stāvoklī esošām personām.
vārds
v
ļoti piekriītu! arī Zigim piekrītu! Tomēr domāju, ka personas vārda publicēšana ir apliecinājums tikai vienai lietai - tiesiskās valsts pagaidām vēl vulgārai attīstības stadijai. Šajā lietā reiz vajadzētu just kādu konsekvenci. Ja nu šī persona tiek atlaista un sadomā Teikā pienākt arī pie mana bērna. Uzskatu, ka sabiedrībai ir tiesības redzēt šo personu SEJĀ!
vārds
v
Klau, pēdējo mēnešu uzbrukumi, mani 10 x atturēs ņemt kādu stopotāju, lai dabūtu ar dzelzi pa galvu ! Jūs gan esat varen apķērīgs-a! Apgalvot, ka šim gadijumam nav nekāda sakara ar valdošo atmosfēru ir ļoti vieglprātigi. Piemēram šonakt Mārtiņa ielā Rīgā tika aizdedzīnāta automašīna, džips. Teikt, ka "vainīga" ir K. ir primitīva domāšana. Tas, ka šādu gadijumu daudzums noteikti ir atkarīgs no kopējās atmosfēras valstī (un tā ir diezgan dramatiska) var nebut skaidrs tikai naivajiem, muļķiem un visiem pārējiem, kurus tas neskar tieši un savādāk nemāk spriest par lietām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas