Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Daudze aizrāda publicistei Kosteņeckai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
FINKS
F
Šobrīd Latvija patiesi ir briesmās: cūkas (Jēkaba ielas ļaudis) rudzos, bet ārā izdzīt grūti - RĀDA ZOBUS. Nekas, zvaigznes rāda drīzu norietu tautas apzedzējiem. Kalvītis izgāzās (7 treknie gādim 7 treknie gādi, es esmu stābilitātes gārants! - bet paiet pāris mēneši un dzžeks izrādās vienkārši samuldējies) kā pirmais, bet ne pēdējais. Saulainu taciņu!
aunu bars
a
Manis pec lai nak krievi pie varas- vini varbut nebus tik alkatigi un ciniski ka esoshie TAUTAS KALPI. Daudze- tu esi paranoikis!
TV
T
Ko var gaidīt no Latvijas valsts ja tās vadībā ir tik politiski aprobežots(oligarhiem paklausīgs) cilvēks. Tas nav viņa viedoklis, bet oranži zaļās mafijas noteikts rīcības virziens un tas ir vēl briesmīgāk, nekā ja tas būtu viņa viedoklis.
sesks
s
Saskaņot tekstiņus vajag id iotiskie valdošie koalītiķi! Kalvītis nu jau dzied citu dziesmiņu, Lībane arī - ka domāšot, kā pagrozīt satversmi, lai tautiņai arī ka'das tiesībiņas būtu. Tā teikt, jūt ka uguns pakulās - ka nākamo saeimu kā savas ausis neredzēt, tad nu rīkosies, lai paši to laivu varētu 'pašūpot' - to, ko tagad tik kaismīgi piedēvē krievu partijām. Vemt gribas!
Jautrais
J
Kas ir Kosteņecka un kas ir Daudze? Kostņeckai ir vārds un svars, Daudzem čiks.
ABC
A
Tā kā savā garīgajā attīstībā neesmu iestrēdzis Gundara Bērziņa vai Jāņa Šmita, vai Venta Armanda Kraukļa līmenī un vēl neesmu nonācis Andra Grūtupa vai Jura Dobeļa, vai Leopolda Ozoliņa līmenī, tas, ko par kādu vispārīgu jautājumu saka vai uz ko aicina kāds profesionāls runātājs, man ir dziļi vienaldzīgi un manu attieksmi pret kādu konkrētu jautājumu nosaka mazāk nekā aizpērnais sniegs, taču jautājumos, par kuriem manas zināšanas ir stipri ierobežotas, es tomēr paļaujos uz tādu profesionāļu viedokli, kuru iepriekšējā darbība man izraisa cieņu, nevis uz pēdējo profānu muldējumiem. Tā nu ir sanācis, ka es cienu Gunāru Kūtri un Aivaru Endziņu, Ilmu Čepāni un Aigaru Štokenbergu, Vairu Vīķi Freibergu un Alvi Hermani (kā pilsoniskās drosmes paraugu), Baibu Strautmani un Marinu Kosteņecku, un dziļi nicinu gundaru bērziņu, andri grūtupu, mārci bendiku, anitu daukšti un citas pabiras, tādējādi jau pulksten 7.15 vēru vēlēšanu iecirkņa durvis un biju patīkami pārsteigts, ka vienā no četriem sarakstiem biju piecpadsmitais. Cerības vieš arī fakts, ka pa ceļam uz iecirkni (tas atrodas nepilnu piecu minūšu gājiena attālumā no manas mājas) un no tā sastapu apmēram 30 cilvēkus, kas vai nu devās balsot, vai arī jau bija nobalsojuši (šis maršruts neved ne uz vienu veikalu, tātad tie nebija veikalu apmeklētāji) - gan jauniešus, gan cilvēkus spēka gados, gan arī padzīvojušus cilvēkus. Ja nebūtu pārliecināts, ka kviecošā koalīcija darīs visu iespējamo, lai viltotu referenduma rezultātus, uzskatītu, ka referendumam būs pozitīvi rezultāti.
Tontone
T
M.Kosteņecka daudziem latviešiem zināma jau kopš pirmsatmodas laikiem. Piemēram, es viņu ļoti cienu un respektēju viņas viedokli. Arī radioraidījumu dzirdēju - ļoti pareizi runāja. Bet no kurienes rodas šādi tumšie pretspēki - to es vairs nesaprotu. Pēdējās dienās, skatoties un klausoties plašsaziņas līdzekļus, tā vien šķiet, ka pats nelabais ir apsēdis mūsu zemi. No kā gan šie kundziņi tik histēriski baidās, ja jau tik kristāldzidras viņu sirdsapziņas?
referendums
r
Tas bija satriecoss dubultsovs,ko sovakar vareeju veerot:pa TV3 un LTV1:pa pirmo- Daudze ar sausu bailees izkaltusu muti pinaas un tinaas savos spriedeleejumos,otraa kikii-ar putaam uz luupaam,glaaba klikji ,kaa nu prasdama!
no LSP mājas lapas
n
Kļūdu labojums Nu iet karsti. Referenduma priekšvakarā sabiedrība sadalījusies divās nometnēs, un virsaiši bombardē dzirdēt spējīgos katrs ar saviem argumentiem. Nav gan nekādas lielās iespējas un izvēles ne vieniem, ne otriem. Valdošā koalīcija draud ar haosu valstī, ar lata devalvāciju. Kad otra sabiedrības daļa neieklausās viņos, bet savukārt aicina vēlētājus nosargāt demokrātiju, nostiprināt tautas tiesības, oranžie un viņu komanda liek lietā vissmagāko ieroci. Kreisie nākšot pie varas. Divvalodība būšot. Interesanti gan, pie kura sētas staba viņi to izlasījuši, jo, piemēram, Saskaņas centra programmā nekas tamlīdzīgs nav paredzēts. Par to valdošajiem maza bēda. Tāpat kā ar bin Ladenu. Ja viņa nebūtu, vajadzētu izdomāt. Programmas punkta nav, bet valdošajiem tas, ai, cik būtu izdevīgs. Un ja reiz nav, izdomāt var. Un pateikt arī var. Nelaime tikai šoreiz piemeklēja parlamenta priekšsēdētāju Daudzes kungu – viņš, akurāt kā neskaitāmi kungi pirms viņa, blieza ar smago ieroci TV Panorāmas raidījumā. Biedēja apzinīgos un neapzinīgos pilsoņus, piesaukdams krievvalodīgos un kreisos kā lielāko nelaimi, kas var piemeklēt Latviju. Nepārmetīsim viņam, ka viņš, gluži tāpat kā citi kungi un kundzes, neatšķir krievvalodīgos no kreisajiem un met visus pār vienu kārti. Zināma taisnība jau viņam ir, jo pašlaik visas latviskās partijas ir labējas partijas. Bet vai visi latvieši tāpēc bagāti? Loģiski taču, ka par labējiem kā saviem aizstāvjiem balso bagātie. Tā, nu, labi sabiedējis TV skatītājus, parlamenta priekšsēdis jutās visai apmierināts un devās pie miera. Taču no rīta viņu sagaidīja auksta duša. Izrādās, viņa izteikumus ņēmusi pie sirds M. Kosteņecka – krieviete, kas cīnījusies par Latvijas neatkarību. Un vēl dažs labs nāk klajā ar paziņojumu, ka valdošā elite šķeļ tautu pēc nacionālā principa. Atmosfēra nokaitēta. Tomēr referendums, tas ir tikai kļūdu labojums. Vai nākošajās vēlēšanās tauta nepielaidīs tās pašas kļūdas? Vēlēšanas taču nemaz nebija tik sen. Vai toreiz vēlētāji nepazina kandidātus? Ai, kā pazina! Tomēr uz āķa uzķērās tik un tā. 1.08.2008.
ļura
ļ
Par plēsoņām mēs sausssssssscam tos,kuri aprij ko gribējām aprīt paši.Kaut kāds ķēriens tika arī letiņam.Interesanti,kam tas nepatīk?Rebe-ren dumiem nav ko mani gaidīt,neesmu jau tautas nodevēja.
juļa
j
Daudze,ko tu uzķēries?Viņa jau krievu laikos niekojās ar ripiņām.Pabaro skuķi ,tad viņa dziedās citu dziesmu.
Patsparsevi
P
Kad priekšnieks birojā, darbinieki mazāk skatās i-netu un čaklāk strādā - tā nu tas ir...par to arī uztraukums Saeimas mājā - priekšnieks sagribējis nākt biežāk kā 1x4 gados:))
monitors
m
Nav dzirdēts ,ka valdība neciena tautas viedokli,bet nevar piedāvāt referendumā nekorektus likuma grozījumus.Neviens no valdošajiem neiebilst pret referendumu kā tādu ,bet jātaisa par sagatavotu likumu,nevis par arodbiedrības untumiem.Varbūt godīgi būtu bijis,ja arodbiedrība būtu ieklausījusies arī valdības vai prezidenta iebildumos, un kopīgi sagatavots kārtīgs dokuments. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ --------------- Un kas tad valdībai traucēja, pēc tam kad arodbiedrības savāca par projektu 10000 balsu sēsties un sākt strādāt pie labāka likumprojekta kopā ar arodbiedrībām un prezidentu? Arodbiedrības jau noteikti tās nebija.
Dima
D
Daudze-nacionalist
ABC
A
Protams, ka bija latvieši, kas sagaidīja krievu tankus ar rozēm. Un bija viens latviešu "uzņēmējs", kas brāļojās ar Solncevas mafiju un pārdeva krieviem Latvijas Balzāmu, unkāds cits latvietis atdeva Krievijai Abreni, skaļi gavilēdams, ka ar to pašu visas Latvijas problēmas būšot atrisinātas, un kāda latviešu partija ir novedusi Latvijas valsti līdz tautsaimniecības sabrukumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas