Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Daudze: jāatjauno ticība Latvijas valstij

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
an...............
a
Pec maniem uzskatiem Lembergs nav tas sliktakais ap kuru tantuki grozas un tiesas lietas grozas. Ap Skel..... tiesas lietu nav bet tas ir haizivs.
dace
d
TICĪBU SAVAI VALSTIJ RADA IEDZĪVOTĀJU DELEĢĒTIE VALSTS VĪRI. JA VAIRS NAV TICĪBAS DELEGĀTIEM, ZŪD TICĪBA VALSTIJ. TAS NAV NEKAS ABSTRAKTS - TICĪBA VALSTIJ, DAUDZES KUNGS, ARĪ SĀKA S AR JUMS. PAVISAM KONKRĒTI. UN NEKĀ CITĀDI. TAVA RUNA IR LIEKI VĀRDI, JO NAV TICĪBAS TEV. TĀTAD - VALSTIJ.
izbijis valsts patriots
i
Viena no viņa īpatnībām ir māka uzpirkt,arī šantažēt. Deviņdesmito gadu vidū viņš atklāti pateic vienā no saitiem pilsētā ,es maksāju un šajā valstī vissi maksā. Amerikā tas bites kodiens ,ja nekļudos tā bija kompartijas nauda kuras dēļ tas notika,bet upuris tiešām bija lembja čoms. Cik man zināms viņam sieva ir skata pēc,tālāk domājiet ko gribat........,ja nekļūdos sievai nav vispār nekādas vārda tiesības. Tas ka viņš domē trako ,tas ventiņos ir sen zināms. Uzvesties prot tikai kameras priekšā. Tas gan neattiecas uz vissiem,nu nebļaus uz to tantuku jo nav jēgas. Ja viņš ir arī palīdzējis cilvēkiem,tikai ne jau ar savu naudu .
Darling
D
Ja par Lembi te sācies dialogs, tad varētu piemest vēl tādu domu, ka nu ir L-jā, ka viņš un Šlesers ir tie, kas asociējas ar tādu kā līdzīgu spēku samēru, kas varētu drusku ielikt rāmjos Šķēli bet nu tas ir ļoti subjektīvi. Jo Lembim vienīgajam no šiem ir tāda kā nacionāla domāšana. Palasīju tos slavenos līgumus ar partijām vai kas tur viņam bija, par ko arī pēcāk tiesāja. Nu, patiesībā tur tiešām valstij ļoti nozīmīgas lietas bija ietvertas, bija redzama nevēlēšanās atdot šo valsti par sviestmaizi svešiem (kas ļauj nopelnīt vienu otru miljonu Šķēlim vai Šleseram) bet gan paturēt to kā savu...cita lieta, ka mērķis līdzīgs.
Darling
D
Daudze laikam būtu tā "vara" kas ir attālinājusies, pārējie tiek apzīmēti ar "cilvēkiem", ar "tauta". Un tā viņi ir pieraduši runāt tādā nevis "mēs" kategorijā, ka "mums vajadzētu noticēt" vai ka "Mēs varētu mainīt valsti", bet gan tādā savā klasiskā saprašanā: "Cilvēkiem pašreiz nav ticības varai, vajag viņiem kaut kā to iedīdīt, lai taču notic, ka mēs - vara, esam labi, spējīgi, ka mums jātic" Tas ir - nekas nav jāmaina, tikai atkal jāapvārdo "cilvēki"" , t.i. tie, zemākie, kuriem nav vara. Jo viņu ticēšana varai vajadzīga, izdevīga... Jauki, jauki....
ABC
A
Es gan šaubos, vai salīdzinājums ar Kaligulu būtu īsti pareizs - diezin vai tās aktivitātes, kuras Kaligula piekopa pēc mesalīna saēšanās, mazajam pērtiķēnam tīri fiziski būtu pa spēkam. Viņa galvenā specializācija ir tizla melošana un trula izākstīšanās, kas var piesaistīt tikai zilo govju un Ventspils tirgus pārdevēju līmeņa tantukus.
Zancis
Z
Ja Šleserveidīgie politiķi būs pie varas, nebūs ticības šai valstij !!!
made
m
oranžie, necentieties!!! neticu jums vairs un NEKAD vairs NETICĒŠU!!! zagļu partija!!!
izbijis valsts patriots
i
Es viņu vairāk salīdzinātu ar modernizētu Kaligulu.
ABC
A
Tas Lemberga fenomens ir izskaidrojams gauži vienkārši - daudzām sievietēm (vīriešiem mazākā mērā) piemīt tieksme glorificēt noziedzniekus, pietiek atcerēties kaut vai Teda Bandija vai Deivida Berkoviča piemērus. Teds Bandijs nogalināja visnaz 20 sievietes un, lasot par viņa izdarībām ar šīm sievietēm pēc nāves, mati ceļas stāvus, taču viņa pielūdzēju pulks bija ļoti plašs un atradās sieviete, kas ar viņu apprecējās tad, kad viņš jau gaidīja nāvessoda izpildi. Ļaužu muļķībai nav, nekad nav bijis un arī nekad nebūs ne gala, ne malas.
nuuuuu - principā jau
n
bet diez vai tas īpatnis PATS SAPROT, KĀDI IR TIE VIENĪGI PAŅĒMIENI - būtu labāk aizmucis uz Etiopiju un iekārtojis tur sev privātpraksi.
sos
s
telsh kas telsh tas dakteris...
Antons
A
Ja ir vajadzīgs Lisabonas līgums,tad kāpēc nav vajadzīgs Lisabonas 5% PVN pārtikas produktiem?
Vija
V
Kas liedz Daudzem pāriet no runāšanas pie darbiem,piemēram,ierosināt no Saeimas tribīnes samazināt PVN pārtikas produktiem?
Dakteris
D
Dakteris Daudze varētu pajautāt dakterim Eglītim,kāpēc"Latvijas apmaksājamozāļu cena ir līdz astoņām reizēm lielāka nekā Anglijā"!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Runas pilns teksts

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas