Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Daudze: Valsts budžets un politiskā sistēma nav izmēģinājumu poligons

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IZZZZZI
I
Tieši tādēļ jābeidz ir eksperimentēt un jāatgriežas pie progresivā ienākuma nodokļa! Ne velti to ir ieviesušas pat Ķīna un Vjetnama!
Madonna> Daudzem
M
Saeima, arī, ziniet, nav izmēģinājuma poligons anesteziologiem kā darboties politikā ...
Purva Velns
P
Kaut kas patiešām apbrīnojams! Izrādās tautas masas, kas aktīvi izsaka savu politisko gribu vairs nav stulbu aunu bars, kuru ietekmē nevalstiskās organizācijas un nenosvērti populistiski subjekti! APSVEICAMI! Tā ir reāla izaugsme! Vēl pozitīvāk būtu, ja gudrinieki, kas klaigā par likuma grozījumu sekām paši mēģinātu kaut vai pus gadu savu ģimenes budžetu "izvilkt", teiksim, no Ls 50-60 uz vienu ģimenes locekli! Tautai nav vajadzīga tāda valsts vara, kura lielu daļu tautas ved pretī iznīcībai. Citādi to nevar nosaukt! Ja budžets nespēj šo likuma grozījumu rezultātā nepieciešamos līdzekļus nodrošināt, tad to jau sen bija laiks pārskatīt. Respektīvi, nerīkot dzīres mēra laikā!!!!!!!!!!!!! Savādāk daudzus no milzīgiem izdevumiem nosaukt vienkārši nevar. Oponentiem ietektu padomāt kāda varētu būt sajūta, ja tev atņem normālas iztikas iespējas, liek dzīvot pusbadā, bet tādā ceļā ietaupīto izmanto ne jau pirmās nepieciešamības vajadzību apmierināšanai, bet gan, piemēram, būvei gvai citiem pasākumiem, kam ar reālu iztiku nav nekāda sakara. Kamēr valdīs tāds nesaimnieciskums, ka var nevajadzīgi tērēt desmitus un varbūt simtus miljonu, tikmēr šīs valsts lielākās daļas iedzīvotāju labklājības līmenī nekas nemainīsies. Ir valstiski stratēģiski svarīgi virzieni, kuru attīstībā jāstrādā, lai tālāk veiksmīgi varētu attīstīties valsts un iedzīvotāji dzīvotu labklājībā. Bet tas, diemžēl nevienu neinteresē. Visur jautājums ir tikai tāds - kas man par to atleks, kāda būs peļņa, kuri grupējumi iegūs kontroli. Par "stratēģisko" domāšanu liecina kaut vai kārtējais fakts par jaunu īpašuma nodokļa palielināšanu, kas izskanēja TV! ES IEROSINU OBLIGĀTU PRASĪBU ŠĀDU UN LĪDZĪGU INICIATORU UN IZSTRĀDĀTĀJU MINĒŠANĀ PIE KONKRĀTIEM MK NOTEIKUMIEM UN LIKUMIEM, PRETĒJĀ GADĪJUMĀ TIE NEVAR IEGŪT SPĒKU! TAD DAŽĀDA TAUTAI KAITĪGA PRAKSE ĀTRI TIKTU IZBEIGTA UN ŠĀDU PRAKSI VEIDOJOŠIE INDIVĪDI TIKTU IZSKAUSTI TĀPAT KĀ TO PAMAZĀM VEIC KAUT VAI CEĻU POLICIJA PRET SATIKSMEI BĪSTAMĀM PERSONĀM.
vecais-2
v
Mīļie pensionāri, attopieties! 17gadus valdošo partiju žuļiki Jūs ir barojuši ar solījumiem un turējuši pusbadā. Pēdējo 10gadu laikā pensionāru skaits ir samazinājies par 100 000. Toties kalvīši, leiškalni, počas, rivžas... kļūst arvien resnāki, un papildina miljonāru sarakstu! Kalvītis pirms vēlēšanām 2007.gadā solīja 200 Ls pensijas. Kur ir??? Vakar paziņoja, ka Valdība uzņēmēju atbalstam dos 200 milj. Ls! Tas nozīmē 200 milj. sadalīs savējo partiju atbalstītājiem! Divu gadu laikā ierēdņu skaits ministrijās ir pieaudzis par 70%! Nauda ir vairāk kā vajag, bet šitie politiķi to grābj sev un radiem. Ejiet parakstieties, pieprasiet un padzeniet taukmūļus! Daudze ir vienkārši valdošo ieliktenis un pilda savu šuneļa funkciju-baidīt vecus cilvēkus, lai paši varētu baroties!
Zuze
Z
Visa Latvija ir viens vienīgs izmēginājumu poligons! Piemēram,administratīvi teritoriālā reforma!
Nav izmēģinājumu poligons?
N
Tieši otrādi! Nepārtrauktā jaunu aģentūru dibināšana to pierāda!
Nelietis
N
Katra saskaņošana ir sākums koruptīvām attiecībām. Sevišķi jau pašvaldību līmenī. Pajautājiet reklāmistiem cik procenti tiek tāmē paredzēti samaksai par jaunu kukuļošanas formu, autoratlīdzību "autoram", kas vienlaicīgi ir lēmējs, atļāvējs, saskaņotājs, uzšvīkājot dažas svītriņas, kas tiek nosaukts par autoratlīdzības cienīgu idejas projektu.
HHH
H
Vot tāpēc visas tās mūsu padomes, aģentūras un valdes ir tukša naudas izsaimniekošana uz priekšnieķeļu persōniskajām kabatām.
HHH
H
Tu runā par GOSTiem ? Jā rietumos, saskaņot braukt nevajag. Pats rūpnieks uztraucas, lai viņa produts atbilsu standartiem. Šie rīstās būt pohujisti. Mums tas vēl priekšā. Mūsu lēmējiem nav pat priekšstata par industrijas organizēšanu uz savu roku. Neesmu vēl dzirdējis, i ne vārda mūsu sabiedriskajā telpā. tikai atsevišķin sōlō nummuri vien.
ululiņš
u
Vakar zvirbulēns, šodien kurmītis, rīt atkal zvirbulēns... Lai dzīvo zirgs un zvirbulēns, Tad sētniekam būs darbs!
HHH
H
Kur ir jautājums? Nevaru atrast pat jautājuma zīmi.
Sandris
S
Redz, ka nesanāk. Padomājiet un pats sev atbildiet, liekot roku uz sirds, cik jums ir zināmi paziņas, kas saņem papildus algu aploksnēs. Par tām smagākajām Valsts apkrāpšanas situācijām citreiz.
Sandris
S
Nu kātad, Jūs pateicāt būtību. Cik labi, ka tortes recepti vajadzēja vest uz Maskavu akceptēt. Vienīgi žēl, ka viss tas faktiski dabīgā ceļā nonāca tur, kur pienākas tā dzīvojot.
Kurmītis
K
Aha. Tipisks širmītis. Muld vienā muldēšanā, ne uz vienu konkrētu jautājumu nevar atbildēt (es tev liekas uzdevu jautājumu), nevienu savu ideju pamatot un vienīgā argumentācija ir „sam durak” .... Zini, man nav interesanti diskutēt ar tamlīdzīgiem personāžiem. Tāpēc – buy, buy. Iešu ko lietderīgāku darīt ... Off
abava
a
Kas attiecas uz Štokenbergu un Pensiju likuma likšanu uz altāra, tad tur šim likumam ir īstā vieta, jo tas neapmierina ne vecos pensionārus (līdz 1996.g.), nedz arī apmierinās nākošos, kas pensionēsies pēc 2010.gada, jo nostiprinājusies privātuzņēmumu prakse maksāt soc. nodokli no minimālās algas vecos cilvēkus atkal novedīs trūkumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas