Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

De facto: KNAB darbinieku finanses neviens īsti nekontrolē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nekā personiska
n
Kāda tēma te tiek apspriesta, De Facto labs vai slikts? Ko nozīmē baumu raidījums? Viņi tak norādīja ziņu avotu - Valsts amatpersonas deklarācija! Kā tad tā, tagad De Facto vairs nepatīk? Tas taču joprojām ir mūsu spogulis, ā tagad rāda mazliet citu attēlu? Bet arī tā taču ir patiesība, jebšu pareizāk sakot patiesības fragments, tikai, iespējams, nepatīkamas patiesības fragmentu. Uz spoguli nevajag apvainoties, nav vērts, labāk ir palūkoties pašiem uz sevi atmetot liekās emocijas un padomāt ko mēs varam darīt, lai būtu labāk.
saule
s
Ar tiem faktiem šim de fakto gan maz sakara. Tāda dzeltens baumu raidījums, pie tam stipri tendenciozs. Kāpēc neparādījās ziņa, ka LBAS ir nosaukušas savus ziedotājus, kas pēc likuma nemaz nebija jādara, bet turpinājās apzināta "nekā nezināšana"? Iepriekš viņi tik izmisīgi brēkāja, ka jau mēnesi nevar dabūt atbildes par ziedotājiem, bet saņemot šīs atbildes, izliekas nedzirdējuši! Uzskatu, ka ziedotājus nosaukt nedrīkstēja, jo jau šodien NRA ķērusies pie aizdomu sēšanas pār ziedotāja Andra Bezbaiļa galvu. Un viss tikai tāpēc, lai neviens neiedrošinātos ziedot referendumam. Pretīgi! Policejiska valsts!
Mazais ciniķis
M
Lai jau čaļi būvē, man nav žēl. Tikai lai paskaidro par kādiem līdzekļiem. Nu un čals kurš ir doļā par 370,000 EUR jau nu varētu smalkāk paskaidrot kā viņš tur gadijās. Bet kāpēc uzklupt raidijumam par to ka šie parādija šādu sižetu ? Tur bija kaut kas nepareizs ?
mērglis
m
man nav skaidrs miiliit kas tad šodien juusupraat buuvee maajas , bandiiti laupiitaaji un deputaati??? taadaa gadiijumaa maaju nedriikst buuveet , dabuusi kratiišanu uz kakla , naakošais , peec Juusu domaam knabaa straadaa par iztikas minimumu ??? tad jau tiešaam nav citas izejas ir jaaaplaupa banka vai jaanošaujas, naakošais , tad jau jebkuru kas kautko nopeerk var iemaukt aviizee vai televiizijaa par to ka viņam ir kautkaada nauda , jo redz viņš var nopirkt auto , atkal suutiisim kratiitaajus visur kur kaads nopeerk autiņu... , bet , ir taču ienaakumu deklaraacijas , tad luudzu arii skandeejiet ja peec paarbaudes atklaajaas ka izdevumi desmitkaart paarsniedz deklareetos ienaakumus , bet šoreiz galiigi tukša pļ...šana, tie arii mani argumenti par šo galiigi nekur nederiigo raidlaika šķiešanu , kas droši vien arii maksaa ... Ja runaajam par paarbaudeem , tad palasot deputaatu kungu un ministru deklareetos ienaakumus var just ka katram kas sleepjams , taas neiedomaajami lielaas paraadu saistiibas noraada tikai uz naakotnee nedeklareejamo ienaakumu rezerveem , Jums varbuut ir cits viedoklis bet maneejais ir šaads un manis deeļ Juus variet arii uzspraagt ja tas nav tiikams. VEEL PIEBILDE, MAN VIENALGA MINISTRS KNAB IEREEDNIS DEPUTAATS , JA ZAGLIS JAASEED CIETUMAA !!! Nesaprotu tikai kaapeec Griigu neiebaaza cietumaa par naftas produktu zagšanas no Polockas-Ventspils naftas vada , vot ja to defakto paraadiitu ar ko Griigs peec naftas zagšanas atmaskošanas tagad nodarbojas un vai nav kaadam padomnieks jo zagšanas speciaalists augsta liimeņa ja neseež cietumaa. Ar cieņu.
Optimists
O
Ja tā ir taisnība,tad tāds kantoris ir jāklapē ciet.Vai tad KNAB darboņi var veidot Sia?Tas nu gan ir intersanti.Ja spēka struktūras nodaļas vadītājam ir parādsaistības par 350000 Eur,tad viņš dejos pēc kreditora stabules.Ko ja gribi zagt ir jāstrādā KNAB!!!! Ja VID,kas dzenā normālus cilvēkus,kas godīgi pelna naudu Anglijā Vai īrijā,bet ja strādā KNAB,tad viss ir atļauts?Tās pokazuhas-korupcijas lietas,ko KNAB it kā atklāj,ir tikai valsteles bandītu grupējumu savstarpēja rēķinu kārtošana,Rezumē -zagļu valstelē visas labas idejas ir pārvērstas par pornogrāfiju.
jūrmalniece
j
Ir skaidrs no kurienes šādiem De facto sižetiem aug kājas, - tāpat kā tas, ka LV mediju brīvības reitingi nākamājā gadā ies uz leju.
ku ku
k
Partijās neko labu nesaskatu - interešu klubiņi! Lai de facto papēta, kas un cik iemet ubagiem cepurē pie stacijas, ja jau šādas lietas interesē! Pēc tam varēs saukt par sliktajiem tos, kam Stepanovs iemetis kādu santīmu! To, ka arodbiedrības darboņi mēģina to slēpt, varētu būt saistīts ar ziedotāju nevēlēšanos, lai viņu vārdus publisko un tādā veidā pataisa par mērķi visdažādākajām pārbaudošajām institūcijām!
Zane
Z
Acīmredzot De facto ir saņēmis algas pielikumu un nu nākas bandai atstrādāt.
Tā ja
T
Skatoties raidījumu De facto ,nākas konstatēt ,ka raidījums defakto ,neko neatrisina un neatklāj bet raidījuma veidotāji nodarbojas ar vecu filmu skatīšanos lai piemeklētu sižetus un citātus jau visiem zināmu faktu atspoguļošanai.
es
e
Vai nav vienalga, kas ziedo kādai partijai? Vai tad arī nav laba lieta? :) Ja šādā veidā tiek domāts - tas, kas man nepatīk, par to rokam, bet tas, kas man patīk to neaiztieciet! Interesanta loģika! Drusku velk uz dubultmorāles standartiem! Žurnālisti pareizi dara, ka interesējas par visiem procesiem. Tāds ir viņu darbs!
ku ku
k
Interese par ziedotājiem pensiju kampaņai bija pretīga! Vai nav vienalga, kas ziedo labai lietai? Te redzams, ka de facto gatavs savu tēvu un māte ar ragutiņām uz mežu aizvest, ja saimnieks liks!
nesmuki
n
Knābji, ne knābji, bet defacto sižetiem par parakstu vākšanas finansētājiem gan cauri spīd neslēpta vēlme diskreditēt parakstu vācējus un izgāst šos referendumus. Fui.
Mazais ciniķis
M
ĀAaaaa... Komentāri mani vienkārši uzspridzina. Visi džeri un kaķas uzreiz sāk nolikt defakto, lai gan viņi tikai parādija objektīvus faktus. Labi, pārītim tur bija visnotaļ lētas mājeles. Tik lētas, ka būtu jāpainteresējas, kā tik lētas majas var nopirkt. Vai tās ir tā "nopirktas" (RD ir bijuši precedenti - defakto iepriekšējais sižets), vai tā arī zemesgrāmatas nodevu "optimizācija" Bet kā viens algots knab darbinieks var nopirkt māju par 370k EUR ???? Tur nu gan prasītos knab skaidrojums. Ja nākošnedēļ nebūs pilns rasklads uz galda - uzskatīšu ka knābis ir uzlaidis siltu curu lietutiņu cilvēkiem uz galvas. Andris; normunds; mērglis - kas defakto [visnotal labajā] sižetā liecina par faktiem, kurus jūs minat savos komentāros ????
nifjodas
n
Cik patīkami ka labklājība Latvijā aug. Muitnieku mājām tagad pievienojam KNABistu mājiņas, vadoties pēc galvenā muitnieka pieredzes - tā veidojam šķirto sievu ciematus.
Šamanis
Š
Rokas nost no latvju nacionālās baznīcas -- knābja un latviešu tautas pravieša svētā Alekseja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas