Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Decembra vidū TSP lems par vienotas Saskaņas centra partijas izveidi

Tautas saskaņas partija (TSP) 16.decembrī kongresā lems par vienotas "Saskaņas centra" (SC) partijas izveidi, kā arī aicinājumu politiskajiem spēkiem konsolidēties kopīgu mērķu īstenošanai, vēsta BNS.

TSP priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs aģentūrai sacījis, ka no partijas kongresa sagaida aicinājumu citiem politiskiem spēkiem apvienoties. "Aicināsim uz konsolidāciju citus politiskos spēkus, jo ne tikai sabiedrība, bet arī politiķi ir sašķelti, kas kavē valsts attīstību," teica Urbanovičs.

Trīs no SC apvienību veidojošajām partijām - TSP, "Jaunais centrs" un Daugavpils pilsētas partija - jau iepriekš paudušas vēlmi apvienoties un veidot vienu partiju, savukārt ceturtais apvienības partneris - Latvijas Sociālistiskā partija vēlas arī turpmāk saglabāt atsevišķu partiju.

Tomēr kongresā varētu izskanēt aicinājums uz konsolidāciju arī citiem politiskajiem spēkiem, tostarp, iespējams, arī patlaban Saeimā pārstāvētajiem.

Urbanovičs gan nevēlējās atklāt, kuru partiju TSP varētu aicināt uz sadarbību, norādot, ka tas būtu priekšlaicīgi. Tomēr viņš atkārtoti atgādināja, ka vēlētāji 9.Saeimas vēlēšanās "devuši savu svētību dialogam kā metodei".


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas