Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Deklarācijā varētu akcentēt ES un NATO lomu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
d'Andris
d
Lai tā Saeima sēž brīvdienās un nemaisa gaisu. Te patiešām vairs nav ko deklarēt, lielie puiši visu nokārtos. Mums pietiek ar lekšanos Irākas lietā, kur pēc tam labie izrādījās "mazliet" piemelojuši. Tagad taču mēs skaidri zinām, no kuras puses tanki brauca pirmie. Ja no otras šaudījās un provokācijas taisīja, tad to filmēt, bildēt, dokumentēt vajadzēja, nevis tankus ripināt. Tagad lepnās tautas vadonītis sevi, tautu un visus savus draugus "podstavil".
Kivi
K
Esmu vīlies... un man ir kauns... Faktiski ir vienalga, kādu deklarāciju pieņems Saeima. Tas neko nemainīs. Gruzijas konflikta risinājums paldies dievam nav Latvjas parlamentāriešu rokās. Taču Saeimai ir iespējas pieprasīt atskaitīties pašu ievēlēto prezidentu. Es joprojām nesaprotu, kā Zatleram ienāca prātā tusēt pa Pekinu, laikā, kad Latvijas sabiedrotā Gruzija karoja ar Krieviju. Laikā, kad Baltijas valstu prezidenti un Polijas prezidents dodas uz Tbilisi, mūsu "trusis" Pekinā atklāj izstādi.... man tiešām šķita, ka no kauna zemē jāielien. Aizsūtīt savā vietā kaut kādu padomnieku, kurš pārstāv nezin ko.... un pašam turpināt dzīvoties pa sporta spēlēm..... Protams, neliels lepnums par veco kareivi Godmani, kurš uzņēmās pārstāvēt Latviju... taču tur bija jābūt prezidentam!!!! Kad pirmais šoks par notiekošo ir pāri, jāsāk domāt par iemesliem, kādēļ ir noticis tas, kas notika, kādus argumentus izmantos Zatlers, lai attaisnotu savu bezatbildīgo, apkaunojošo rīcību... nebija naudas biļetei, tur šāva un man bija bailes, ka Latvija paliks bez prezidenta, es biju apsolījis savu sieviņu un puiku aizvest uz tirdziņu Pekinā.... nespēju izdomāt nevienu argumentu, nevienu iemeslu, kas ļautu Zatleram attaisnoties... un ... visticamāk viņš to nemas nemēģinās darīt, jo nejutīs tādu nepieciešamību.... Es ceru, lai gan saprotu, ka cerības ir veltas... tomēr ceru, ka Saeima pieprasīs skaidrojumus no Zatlera, tāpat kā tai jāpieprasa skaidrojums no aizsardzības ministra, kurš izvēlas aiziet atvaļinājumā laikā, kad Afganistānā kritis mūsu karavīrs.... Vizaināties uz Afganistānu, tad, kad nekas nav noticis, to mēs varam, brīdī, kad tiek uzspridzināti mūsu karavīri, kad tiešām aizsardzības ministra klātbūtne būtu kā uzmundrinājums ievainotajiem un pārējiem karavīriem, kā atgādinājums, ka mēs neesam par viņiem aizmirsuši, ka mums nav vienaldzīgi viņu likteņi... tur nu mums ir par īsu.... Tāpēc lūdzu parlamentārieši - esiet beidzot tautas kalpi un pieprasiet atskaitīties vismaz Zatleram!!!! Tad tai jūsu deklarācijai par Gruziju būs kaut kāda nozīme arī šeit, Latvijā!!!!!!!!
eps
e
Kāda vēl tu ticība Es un NATO ir tak sakidri redzma, ka rietumu valstis neko nedarīs, ja tā neskars līdzīgas lietas kā Gruziju... Pat mazo prikstiņu nepakustinās, lai neapdraudētu energoresursu piegādes no Krievijas.
eks
e
medvedevu un pūķinu pie karadžiča uz hāgu un pēc tam uz karātavām kā visus slepkavas
Par vēlu tu nāci!
P
Mūsu saeima visu nogulēja! Lielie puiši jau visu nokārtoja. Diemžēl, bez mums. Palicis tikai kauns par valsti un prezidentu-lupatu.
piekrītu
p
tā sakot, jāizvērtē riski
Chingacguks
C
Lietas notiek normāli. 100 liekēžiem tagad vajadzētu sākt diskusiju par to, kādi parametri jānosaka un kādiem priekšnosacījumiem jāizpildas, lai noteiktā gradācijā varētu vērtēt deklarācijas nepieciešamību. Vai Zagleram vēl vajag pierādījumus par saeimas strādātnespēju? Cita lieta, ka viņš nav labāks. Vai Daudze var palīdzēt pacientiem, ja nespēj pat reanimēt saeimu? Liekam vairāk ārstu vadošos amatos un māsiņas par palīdzēm!
AD
A
Ņemot vērā Bērziņa iepriekšējo "pieredzi" deklarāciju sastādīšanā, šo vajag steidzami atstādināt no šāda darba.
Tuks
T
Saeima var gulēt tālāk, viss jau noticies, ja nu vienīgi patusēt pa Saeimas bufeti, iedzert kindzmarauli.
bea
b
Bērziņš nu gan ir īstais, kam uzticēt saeima sviedokļa izstrādāšanas vadību. Pagājušo gadu Aļošas gadījumā viņš tak nedēļu vai divas strīdējās ar JL par dažiem komatiem, lai novilcinātu atbalsta izteikšanu igauņiem.
žoržs
ž
Jāsaka - baigais tu optimists esi, ja uzskati, ka "Krievija samals lupatās gan NATO ,gan ES." Izklausies jau pārāk uzvilcies un sapriecājies, ka itin jebkādu adekvātas uztveršanas spēju zaudējis. Krievija jau šobrīd ir mazliet noraustījusies, neskatotie suz visai škidro un dažādo rietumvalstu reakciju - nemaz vairs negvelž par to ka vēlās Gruzijas valdība smaiņu un Saakašvili tiesāšanu. Bet nu Saakašvilivēl nāksies skaidroties un taisnoties saviem rietumu atbalstītājiem, kāpēc uzsācis tās visnotaļ neatbalstāmās darbības Chinvali, ja reiz tik labi zinājis gaidāmo Krievijas reakciju.
volje
v
Un tavuprāt suverēnas valsts bombardēšana un braukšana pa to ar tankiem 100% avv nosodāma?ES valstīm vajadzētu krievijas pilsoņus izsūtīt-pārāk nedroša to atrašanās valstīs ir viņu pašu pilsoņiem!
Sandris
S
Par kādu, vai kuru zobu klātbūtni saeimā Jūs priecātos? Varbūt Jūs gribētu ieraudzīt 100 deputātu vienbalsīgu kori unisonā lamājot Krieviju, vai, vēl labāk, krievus.
Optimists
O
Kāds absurds-Gruzija nekad nebūs ne ES,ne NATO.Kāpēc visu laiku ir jāmelo un cilvēkiem jākompostrē smadzenes?ES un NATO nav vajadzīgi mežoņi kas tiešā tēmējumā šauj ar GRAD uz mierīgiem iedzīvotājiem un tos slepkavo.Kreivija vispār nepārsniedza ,pat maigi pārtrauca cilvēku slepkavošanu un to atzīst gan ES,gan NATO.Latvijai pašai ir jāpārskata dalība NATO,jo šī organizācija neglābs Latviju no krievu tankiem.Kāpēc tērēt naudu par sūdīgu bruņojumu,stulbiem instruktoriem un garantijām,kas ir meli?Godīgi jāātzīst,ka ES un NATO ir liekulīgas,melīgas organizācijas,kam dziļi pie pakaļas Eiropas mazvalstiņu problēmas ,kas veinkārši risina tikai savas problēmas un galvenais-netracināt Krieviju,jo Krievija samals lupatās gan NATO ,gan ES.To saprot arī kungi Briselē un viss.Smieklīgākais Latvijas politikā ir tas,ka valdošie zaglīši ir nokaitinājuši maizes tēvus-krieviju.Interesanti būs redzēt kā grozīsies TP&CO,jo tā nevar piedirst biznesa partneri un maizes tēvu.
žēl
ž
Lūk-šāds bezzibains tad arī šis aicinājums būs!Pārāk dārgi ir mūsu deputātiem krievu krāni,lai sauktu lietas īstajos vārdos...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas