Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Delna: Gudele iedzinusi premjeru sprukās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vai procentus no naudas atmaks
v
a. Gudelei dzimšansdiena bija Julijā. b. viņa itkā samaksaja naudu šonedēļ. c. vai procenti ari nav jamaksā.
specialists
s
jautri - e-lietu ministre "nav dzirdejusi", ko par vinju Valsts prezidents saka.....vinja mozh arii neprot ieiet radio maajas lapaa un noklausiities? :)
vecais-2
v
SUPER! Solārijus apmeklē visa ministrija par nodokļu maksātāju naudu! Vai tur nevajadzēja Gudeli iesēdināt uz ilgāku laiku kā poličus par piecīšiem?! Godmani, nokaunies vienreiz un gāz viņai ar kāju pa d....!
H-L
H
Jautājums ir pašlaik par Gudeli vai par Šleseru???? Ja aju tā tad jāķlidā ir visi pēc kārtas. Tagad sanāk pilnīgs bērnudārzs. Lai novērstu uzmanību no Gudeles pasvinēšanās ( jeb padzeršanās, jo ne jau vīns un kūkas vien drošvien tikai tika lietots, arī kas stiprāks tika ņemts iekšā), ķeramies klāt pa visam pa citu tēmu..... Un vispār kādreiz arī gribētos zināt ar ko tā Gudele tik svarīgu tur nodarbojas!!!!! Varbūt mani, nabaga pastulbo latvieti, pa kura samaksāto nodokļu naudiņu princese ar savu svītu var atļauties svinēties, kāds var apgaismot populāri saprotamā valodā!!!!!!!!
taisnība
t
Ja Godmanis mums uzspiež Gudeli, kura ir nodevusi Latvijas tautu, TAD GODMANIM IR JĀATKĀPJAS!!!
Ance
A
Nav nekādas nozīmes te malt vienu un to pašu par to e-pastu! Galvenais ir atrast personu, kas parakstīja papīrus par šo pasāukumu, un domāju, ka tas bija jāizdara pašai Gudelei!!! Tas arī ir visa pamatā,-kas parakstīja, kas akceptēja šos izdevumus, kā tie tika norakstīti! No morālā viedokļa sašmucējušies ir visi ministrijas darbinieki, kas tur ēda to super-truper dārgo keiku, nemaz nerunāsim par partiju un premjeru, bet ko gan no tiem var paņemt, bijušajiem komuņagām, tiem pat urīns ir sarkanā krāsā!
nu ja
n
ar e-lietām mēs tieš''am esam pilnīgā un galīgā dimbā..:( e-lietas - -drīz jau tas skanēs kā izsmiekls....e-pārvalde....ti k vien ir kā visādi mistiskie ES naudas projekti bez reālas atdeves.. un šitā ministrējot, mēs drīz no igauņiem atpaliksim jau 20 gadus un par to atbildība būtu jāuzņemas vairāk un nopietnāk nekā par tiem nabaga 800 Ls
Delfi
D
KNAB pārbaudīs Tukuma domes darījumu ar halli www.DELFI.lv 17. aprīlis 2008 08:09 Izdrukai Nosūtīt Ziņojums redaktoram Lasīt komentārus (68) Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs pārbauda divus Tukuma pilsētas domes darījumus – par ledus halli, kas pērn no privātpersonām nopirkta par 2 250 000 latiem, un par nomas līgumu ar SIA "Ronis" par telpu iznomāšanu bibliotēkai, ziņo "Latvijas Avīze". Tukuma dome nolēmusi bez konkursa noslēgt nomas līgumu par telpu iznomāšanu bibliotēkai ar SIA "Ronis", kuras vienīgais īpašnieks ir Saeimas deputāts no "Jaunā laika" Artis Kampars Tukuma pilsētas domes pozīcijā ir vietējā partija "Tukuma pilsētai un novadam", kas tiek uzskatīta par "Jaunā laika" satelītpartiju (to domes priekšsēdētājs Juris Šulcs arī nemēģina noliegt) un "Jaunā laika" deputāti. Bibliotēkas jautājumā opozīcija bija pret līguma slēgšanu ar
ihaha
i
Man arii gribas uz savu dzimshanas dienu uzaicinaat simtiem cieminhu! Ierosinu katram straadaajosham valsts pieshkhirtu 800 Ls pabalstu dzimshanas dienaa!
vikentijs
v
Zaglis nozog mašīnu,viņu noķer policija, viņš atdod naudu viņu atlaiž..Zodz tālāk varbūt nenoķers.
07:09
0
...pasākums viņas iepriecināšanai... Ku r es kaut ko tādu jau esmu dzirdējis?.. Pēc tā, ja nemaldos, sekoja spriedums ar reālu sēdēšanu čokā.
Vita
V
nu vai ziniet... kūka un šampis par 800 latiem. kūka un šampis. vai ne? neko nezināja. vai ne? ai nu nevajag.....
Berta
B
Atceros atmodas laiku-Labvakar raidijumu-tur tautfrontiesi(dazi vel tepat grozas acu prieksa),izteica savas domas par to ,kad tad Latvija sasniegs Somijas limeni?Es priecajos,jo optimistiskas prognozes bij 5,pesimistiskas15 gadi:))).ta bij.Diena ar varetu savus arhivus paskirstit,gan jau sanaktu skaists aforismu krajums,ko tagadejie kadreiz solijusi:)
Mija
M
Visa Godmaņa retorika par iešanu Ziemeļvalstu virzienā izrādījusies tukša grabēšana...
Berta
B
Zinat-jasauc kads mediums-ekstrasens,jo vinju ausis nesadzird tautu,it ka dzivotu paralelas dimensijas.Politiska etika,morale-nu labi,bet pat rupji likum parkapumi musu politikiem ir sika vieniba.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas