Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Delna kritizē KNAB vadītāja izvēles instrukciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sids
S
ES domāju, ka labākais knaba vadītājs Dz jepdžeikars.viņam ir pieredze ar cīņu pret narkotikām.
Juris
J
Tu laikam Strīķi domāji?
Cinis
C
kNAB vispirms ir jāattīra no negodīgiem darbiniekiem,tad jāmeklē jauns vadītājs,tāds,kas nepieļautu līdzšinējās nelietības,citādi tāda iestāde VISPĀR nav vajadzīga.
x
x
Neraksties ar diviem nikiem, ja esi viens cilveks. ----------- paanalizee veelreiz, kas ko raxta, pirms izsaki nepatiesus apvainojumus. es te raxtu vairaakus gadus, man ir bani likti utt. tad uzrodaas nez no kurienes kaut kaada Aina un raxta, kas esmu tas pats, kas kj. nav argumentu, nevari atbildeet par delnas riiciibu RD gadiijumaa? nu tad seedi un klusee ... nu un par to, ko tu tur saraxtiiji - es par delnu runaaju, nevis KNABu. godiigi sakot, man ir vienalga, kas jums buus "tiesiski zinoshaakais", "administratiivi speeciigaakais" un "uzticamaakais" kandidaats - kaut kaada eelerte vai apchuraajies endzinsh. lai tachu jums tiek tas prieks :)))
Aina
A
Neraksties ar diviem nikiem, ja esi viens cilveks. Nesaprotu, vai shis raksts ir par Praidu vai par ko? Latvijas princesei ari te nevienu nepiesaka. Ja valdiba velas godigu vaditaju, kas noversh lidzshinejas problemas KNAB, tad KAPEC neizsuldinat atklatu konkursu un neljaut profesionaljiem (Gjenprok., VK, AT priekshsedetajam, SAB utml.) vertet kandidatus. Lai atlasitu no visam pusem labako - gan tiesiski zinoshako, gan administrativi specigako, gan uzticamako demokratiskai iekartai. Nu, kur ir problema? Kapec vajaga mudities un taisit kaut kadas mistiskas proceduras? A, laikam zinu - jo ir atrasts "istais" kandidats no zoodarza un tas shada atklata procedura nekad neuzvaretu. Tapec jamekle citi celji, ka to iebidit amata. Nepiekriti, persona x, kj? Un es ari neredzu, ka Delna slavetu Jutu vai vispar KNAB. Manuprat, runa ir par tiesham laba vaditaja atrashanu. Un ar Godmanja un koalicijas freeku muhljishanos var atrast labako vaditaju vinjiem, nevis valstij.
YL
Y
Gudrinieki, Sorosa apspriedēji, prātvēdari. Tik un tā, būsiet blēži, ticiet man, Juta Strīķe atnāks jums pakaļ. To viņa izdarīs agru vai vēlu! Es un daudzi tic šai Dāmai.
> dzeris
&
Komisijā jābū tev un tavam saimnierkam Jurkānam
kj
k
Iepriekšējais bij domāts cilvēciņam ar vārdu "dzeris"
kj
k
Apšaubīt Tavu garīgo veselību arī ir pietiekošs pamats, tā kā esi nedaudz paškritiskāks un iztiec bez personiskiem apvainojumiem, jo tie ne par ko labu neliecina, kā vienīgi par Tavu argumentu vājumu
x
x
man ir pilniigi vienalga, kursh ko jau bija izstraadaajis un kursh jau bija pieteicies, un kursh ko bija aicinaajis. fakts ir taads, ka RD BEZ KONKURSA gribeeja piesaistiit delnu savaam Cilinska komisijas aktivitaateem. NEVIENS, itin NEVIENS iebildums no delnas par to neizskaneeja. es domaaju, juus kaa ierindas delnas darbinieki, piekritiisiet man, ka tas bija LJOTI NESMUKI. jo tieshi jums, jums un nevienam citam, bija jaakviec, ka RD par jebkuru lietu, kurai maksaas tuukstoshus latu, jaaizsludina ATKLAATS KONKRUSS. nu un konceptuaali runaajot par delnu - hipoteetisks piemeers par shaada veida organizaacijaam. es vareetu pieteikties dienaa par nelielu, bet taisniigu samaksu veicinaat toleranci komentaaros. tad, kad dienas komentaaros buutu baigaa tolerance, man zustu darbs, taapeec, lai to saglabaatu, es vareetu raxtiit naidiigus komentaarus no vairaakiem datoriem ar vairaakiem nikiem. taapat ir ar delnu, providusiem un citaam mozaiikaam. cilveeki Latvijaa ir toleranti, labsirdiigi, draudziigi, iecietiigi pret citaado un 4/5 no vinjiem nekad nevienam nekaadu kukuli nav devushi. ja to saprot, tad ir pilniigi skaidrs, ka Latvijaa nekaadi delnas, providusi un citaadas mozaiikas nemaz nav vajadziigas un visa shii draudziigaa kompaanija var doties nest savu demokraatiju uz sudaanu un citaadaam mozambikaam. bet to vinjiem vai kaa negribas :) nu un jaa. atziishos, neesmu objektiivs un nepatiik man organizaacija, kuraa ir 80% purva gaajeeji :@
dzeris - kj
d
Nu, tavs komentārs par tās meitenes izskatu par tevi visu pasaka. No tās puses, no kuras uz lietām skaties tu, skatās tikai garīgi slimi cilvēki.
kj
k
Es vienkārši neesmu tik naivs un neticu tādām pasaciņām, kur kristāldzidrais KNAbs ar tikpat skaidro Strīķiti priekšgalā vienīgie cinās ar visu veidu korumpantiem. Gaismas cīņa ar tumsu notiek tikai varoņeposos, kuriem tik labprāt gribētu ticēt liela tautas daļa, bet kur taisnības vietā ir tikai skaisti izdomājumi. Mīts par kristāldzidro KNABu jau sen kā ir izvējojies vismaz domājošas tautas daļas acīs, palicis vienīgi neko redzēt negribošo sapņotāju apziņā. Manā saprašanā KNABs tika radīts tikai vienam mērķim - cīnīties ar vietējo, turklāt ievērojiet - tikai nacionālo jaunburžuāziju, lai atbrīvotu biznesa un dzīves telpu svešzemniekiem. Par oligarhiem tika pasludināti tikai nacionālie kadri, ignorējot desmitus un simtus izredzēto nācijas pārstāvjus. Neviens jau nesaka, ka LŠŠ ir legāli tikuši pie saviem miljoniem, bet kāpēc tikai viņi? Delna arī ir viens no šiem ārvalstu sponsorētajiem kašķa kurināšanas kantoriem, turklāt vēl ar mūždien neapmierinātajiem un viegli vadāmajiem seksuāli nenormālajiem priekšgalā. Šis kantoris vispār ir izsmiekls, kura jebkura aktivitāte pat neiedziļinoties izsauc neko citu, kā pretīgumu. Vai tad šī meitene fotogrāfijā vispār izskatās pēc daiļā dzimuma pārstāves? Mani komentāri, protams, bieži vien ir provokatīvi, bet vienīgais , ko es ar to vēlos, lai beidzot kāds tomēr apskatās uz daudzām lietām no citas puses, nevis tikai no tās šaurās, ko mums uzspiež masu saziņas līdzekļi ar Dienu priekšpostenī
Manga
M
Jūs apzināti muldat un jaucat tik gaisu, bet paši pēc tam vēl noteikti ņirgājaties - hehehe, ku' forši sabliezām tai Delnai un tiem "sorosiešiem"! Bet paši jūs arī lieliski saprotat, ka Delnai ir taisnība šajā gadījumā un ka koalīcija KNAB priekšnieka amatā centīsies iebīīt kādu, kas nekāps uz papēžiem LŠŠ bandai. Latvijai ir vajadzīgs spēcīgs KNAB, bet Godmaņa rīcība un arī jūsu sīkā muldēšana liecina tikai par vienu - par bailēm no tā, ka KNAB paliks Strīķe un strādās. Un piežmiegs zagļus un valsts nozadzējus. Vai jūs varbūt būtu nākamie, ko Juta ieplānojusi apciemot?
kjkj
k
izlasi Delnas atklato vestuli Godmanim apollo un beidz muldet sviestu. turklat, aridzan iepriekshejos gadijumos NVO ir bijusi tikai iespeja noverto (kas ir svarigi), tachu par kandidatiem balso un izlemj tikai instituciju parstavji - gjen.prok., at, sab, vk, tm utml. Daljai no shim jau Godmanja instrukcijas projekts paredz lugt viedokli, nu, tad nevis ludzat mistisku viedokli, bet uztaisat NORMALU komisiju.
kj
k
Diez kas tad tie būs par profesionāļiem, kuriem vajadzētu delnasprtāt uzticēt sastāvēt šādā komisijā? Putnis, Čigāne, Ēlerte un vēl kāds seksuāli (līdz ar tio arī garīgi) nenormāls aizjūras onku apmaksāts profesionāls vietējās buržuāzijas nīdējs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas