Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Delna vērtēs pašvaldību deputātu kandidātu sarakstus Rīgā un Jūrmalā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cukurgailītis
c
Kāpēc Sorosa Delna uzurpē varu?Vai mēs paši nezinam par ko balsot.Nesen Diena un Delna aicināja ļaudis ielās aizstāvēt Loskutovu-uz ,tā saucamo,širmīšrevolūciju.Delna un Diena Loskutovu cēla vai svēto kārtā.Tagad pasūta pētījumus,kura partija ir viskorumpētākā.Ja jau KNAB un Loskutovs darīja savu darbu par ko saņēma algu,tad šodien nevajadzētu uzdot jautājumu:Kura partija korumpētāka?^ gados Maskavas eksperts kopā ar Maizīti to nespēja noskaidrot.Šitas pētījums skaidri norāda,ka Loskutova un Maizīša vieta ir cietumā par valsts amatpersonas bezdarbību un nolaidību.
Terorists
T
Bet vai tad VID ir noracis kādu partiju vai sabiedrisku organizāciju ja labi strādā grāmatveži.Protams ja sāk ķerties klāt melnajām kasēm un nevar parādīt no kurienes ir nākusi šī nauda tad ir savādāk,bet Delna nav parija kurai būtu jāskalo smadzenes vēlētājiem un pierakstīt kādu lielāku ziedojumu no pašu dalībnieku puses arī nesagādā nekādas grūtības. Gribēsi jautāt kādēļ kādēļ es esmu pret jūsu organizāciju tik skeptisks atbildēšu. Pagājušās Saeimas vēlēšanās jūs kā nevalstiska organizācija kura cīnās ar visu partiju vienlīdzību pat ļoti centāties izpatikt JL,kaut pēc visiem parametriem jums būtu jāuzbrūk visiem partiju darboņiem bez izņēmuma,bet daž tomēr izrādijās vienlīdzīgāks nekā citi. Un ja kāds mani uzskatīs par kādas partijas fanotāju,tad nu šos prātus varu nomierināt kad ne par vienu no partijām nefanoju,un miera stājā viņu bonzām nestāvēšu.
all
a
HA, smieklīgi. Domā, ka oranžais VID Delnu nenoraktu, ja vien būtu tāds iemesls. Varbūt beidz tukšas frāzes bārstīt un pasaki, kas tad tavuprāt nav kārtībā ar Delnas ieņēmumiem?
Terorists
T
Redzi papīram ir tāda laba īpašība-VIŅŠ NABADZIŅŠ PACIEŠ VISU.Visi kaut ko iesniedz,bet vai raksta taiasnību to vien dievs un iesniedzējs zin.
lietotājs
l
Delna ir vistaisnākā un godīgākā organizācija dotajā Saules Sistēmas klasterī (Zeme-Mēness sistēmā). Muļķis, kas to neizprot :D
all
a
Paskaties Delnas gada pārskatos - tur ir visa ienākošā un izejošā nauda. Ikviena NVO Latvijā tādu dabūn iesniegt VID. Tāpēc nevajaga muldēt!
?!?
?
Ā kapēc ne Liepājā??!
Terorists
T
Politiskās partijas iesniedz Delnai prasību 1Vai nav interešu konflikts un lūdz nosaukt Delnas sponsorus. 2.Vai Delnas naudas devēji ir nomaksājuši nodokļus un sastāv partijās par ko tā uzstāj Delna. 3Vai delnas naudas devējiem ir priekšzīmīga reputācija un puņķus slauka tikai ar nēsdodziņu un nemet par gaisu.
zvirbulēns
z
Tiem ar nav ko darīt :))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas