Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Demakova: Aivars Ozoliņš starp oranžo un dzelteno

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ute
u
Man patiesi riebjas paskatīties... uz šo AITAS PURNU,ar rozā brillēm!!! Man vienkārši...vairāk nav neviena labs vārda ieraugot...šo tautas NĪSTO ...PURNU !!!
Asterix
A
Tu esi mulkje - es Tev to varu n variantos pamatot aciis skatoties:) demagoge. Varbuut buutu veerts saprast, ka USD amerikaa un citur pasaulee ir divas dazhaadas valuutas, ka Microsoft lobeeshana nav nekaads nopelns - driizak LV uzseedisnaashana uz Microsoft maksaajumiem veel n gadus peec tam, kad projekti buus uzsaakti. Un Tev pietruukst saprashanas par reaalo Latviju, ja speej shajaa nabadziibaa aicinaat teereet naudu megaprojektiem, tai pat laikaa cilveeki kuultuuras ministrijas paklautiibaa esoshajaas iestaadees - muzejos, teaatros utt. sanjem smiekliigu atalgojumu... Neviens nejauc pasaules kriizi ar vieteejo kriizi - ir jaasaprot, ka LV vareeja veikt uzkraajumus, lai speetu stabilizeet situaaciju bez paraadiem, kurus nez kad veel speesim atdot. Bet koaliicija neko nedariija, lai reagjetu uz pasaules fin expertu viedokliem, kurus tie nekautreejaas izteikt un ieveda valsti graavii. un nav ko saliidzinaat muusu "kupi prodai" ekonomiku ar attiistito valstu ekonomiku un vinju riiciibu pasaules kriizes laikaa...neesam mees nekaada vaacija, asv vai francija. Mees esam jauna un nabadziiga valsts, kurai visu jaadara ir apdomiigi un loti kvalitatiivi. Tai pat laikaa Tu, Demakova, nesaproti, kas ir valsts, kaadas ir valsts aparaata funkcijas, ka nedriikst upureet nevienu skaistaas lielaas kraasainaas Tevis iedomaataas naakotnes vaardaa. Un Tev nav nekaadas izpratnes par price/performance, jo LV taisa biznesu ar milziigu uzvaariishanos, bez adekvaata ieguuldiijuma, produktivitaates. Nav nekaada maaka atdot vienai nozarei milziigu naudu, bet paareejaas bremzeet. Un runaat par naakotni.... Tu domaa, ka citi nespeetu noorganizeet Dziesmu sveetkus?:) Tu doma, ka cilveekiem LV negribaas koncertzaali, biblioteekas, pasaules briinumus un augsta limenja kuultuuras pasaakumus tajaas celtnees? GRIBAAS. Bet veel vairaak gribaas sasniegt labkljaajiibu, kuru Tavi sapnji vai sheemas, ko esi izdomaajusi pati, vai kopaa ar tiem Taviem padomdeveejiem, neljaus piepildiit. Bet bez labklaajiibas mees sheit nespeesim sabalanseeti augt un attiistiities. Un lielaa skaistaa pils, teelaini runaajot, buus kuultuuras vieta simtiem cilveeku, bet tuukstoshiem taa buus kristaala zaarks.
Elza
E
Oranžajai mafijai šobrīd vajadzētu justies zemākai par zāli un būt pateicīgai ikvienam no pretimnācējiem jau par to vien, ka netiek apmētāti ar akmeņiem!
Hmm
H
Skaista šī pērtiķiene .. neizsakāmi skaista -- kā Šehrezade 1000 un vienas nakts pasakās ..
Ne pie kādas partijas
N
Demakovai prātā tikai krāsas un nauda,tautas domas viņu tāpat kā pārejos deputātus un ministrus neinteresē!
valdis
v
PaldiesJums Demakovas kundze par lielisko darbu,juus un veel divi kretiini noTP,Kalviitis un Slakteris izdarijaat ar savu bezatbildiigo darbiibu visu,lai TP galiigi zaudeetu tautas uzticiibu,neviena opoziicija nespeetu gribeedama to izdariit,jumss galvaa tieshaam viss nav kaartibaa
KR
K
apnicis man klausities Šķēles kalpu un kalpoņu- tādu kā Demakova- demagoģiju!!!!
Arts
A
Jūs laikam tā ari neēsat sapratusi,ka Valstij nav naudas un tagad ir citas prioritātes un programma,kur novedusi TP programma visiem redzams,kā uz paplātes!!!!Un 3 tēva dēli(katrā bibliotekā kompi),nav Demakovas projekts cienītā,bet koncertzāle gan!
Arturs M
A
Atlaist ar pantu,nekādu kompensāciju!Vienu dienu malko alkaholu,citu sāp kauli.Tad mājās un miers!
Liva
L
Starp visām rupjībām un lamām, kas Demakovai veltītas, vēl nav parādījies pat viens argumentēts komentārs, kas varētu man paskaidrot, ko tādu ļaunu viņa (konkrēti viņa un Kultūras ministrija) īsti ir nodarījusi. Demakova šobrīd dara PRECĪZI to, kas bija ierakstīts TP programmā pirms pēdējām vēlēšanām. Un Demokrātiskā valstī tomēr būtu loģiski domāt, ka tieši to taču vēlētāji no politiķiem gaida - esmu diezgan droša, ka ļoti liela daļa TP atbalstītāju pēdējās vēlēšanās bija galvenokārt tieši kultūras programmas dēļ. Ļoti vēlētos izlasīt kādu nerupju un argumentētu viedokli, kas varētu konkrētāk paskaidrot savas neapmierinātības ar Demakovas kā kultūres ministres darbu iemeslus. Zane - KM organizēja projektu, kura ietvaros visās Latvijas bibliotēkās ir pieejams dators un internets. Tas bija ieguldījums izglītībā un kultūrā ārpus Rīgas, kā tu to sauc. Ja tu to nezini, tad acīmredzot tu nekad savā "bibliotēkā ar ierobežoto finansējumu" nekad neesi bijusi.
!
!
ants 06.01.2009 19:48 Lai nu ko te saka, man šķiet ka HD ir viena no retajām, kas tiešām dara un daudz, mēģina noturēt to, ko var noturēt, un saglābt, ko šajā situācijā iespējams. Būtu tādi ministri Finansu ministrijā un Izglītības ministrijā. Visu cieņu! =========== Patiešām , tāpat turpināt - TAD TAUTAS PARTIJAS REITINGS NEPACELSIES VIRS 2%
andža
a
Nekā jauna. Ne Jūs pirmā, ne pēdēja, kas, saucot citus par tumsoņām, savu tumsonību un nespēju skatīt realitāti visā tās drūmumā, apliecināt nožēlojami un muļķīgi. Izkatās, ka daina tā pati demakova vien ir. Bet ne tas ir galvenais. Galvenais tas, ka jebkurus slima cilvēka oranžus murgus gatavs atbalstīt Godmanis, ja neredzamais kungs to pavēlēs. Nost ar valsts grāvējiem un uz barikādēm 13.janvārī!
======
=
vina snauc kokainu? bet apskatoties uz vinas seju.. KNAB nav kads specialists kas pec sejas var noteikt? .. un tas ari izskaidro vinas neadekvato ricibu.. viss saskan..
aizdomiigais
a
a demakova gadiijumaa neshnjauc kokaiinu?
Auzās
A
Tā vellata un mahinātore tiks cauri, jo visur ieziepēts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Aivars Ozoliņš: Oranžā kultūra

Magone: koncertzāles būvprojektēšanu uzsāks "labākos laikos"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas