Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

"Demokrāti.lv" partijas kongresā aicina vērsties pret genocīdu Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klusais-2
k
Edgars Jansons nekad nav spēlējis Latvijas pieaugušo izlasē basketbolā!Atceros,ka īsu brīdi spēlēja Ralfs Jansons!
J.Biotops
J
Vārds „genocīds” jau pirms šiem bija tik tālu novazāts, ka zaudējis jebkādu jēgu. Tomēr atradās demokrāti (?!), kam pa spēkam tiešām izcila tukšvārdība.
faktiņš
f
Ar ko Mārīte Rukmane-Teivāne sliktāka par Āboltiņu!? Vienīgi daudz gudrāka.
lapsa: TVAIKA NOLAISANA
l
ATKAL viena partija kas aicina sadoties rokas pie juras, but aktiviem, cinities pret genocidu, BET VAI NU DEL MULKIBAS VAI ARI SLEPJOT SO FAKTU nesaka ka mes Latvija terejam vairak neka pelnam. Nesaka ka OLIGARHI ir uzspiedusi valstij GAISMAS PILS celniecibu kas padara oligarhus bagatus bet noplicina valsts kasi, nesaka ka mes terejam SPORTAM MILJARDUS , DIGITALAI TV, CUKU MESLU ELEKTROSTACIJAI, ZANA LIPKES PIENIMEKLIM, OKUPACIJAS MUZEJA PARBUVESNA , PAR KUKULIEM PIRkTIE MERCEDES AUTOBUSI, ZEMGRIDAS tramvajs JAUNI VILCIENI, INDIGO KIMIKALIJU OSTA, ZIEMELU PARVADS, ZELTA TILTS, PAREX AFERA ZAUDETIE 1 MILJARDS, MILJONI IZTERETI NEVAJADZIGI E-TALONA IEVIESAMI, REKLAMAI LIVE IN RIGA MILJONIEM LATU, un var TURPINAT TURPINAT TURPINAT mazo upju elektrostacijas OLIGARHIEM PIEDEROSAS kur Latvenerdo ieperk elektribu par 2-3 reize dargakam cenam, VEJA PARKI, kamer tie pasi pensionari mediki un policisti ir spiesti iztikt ar izdzivosanas algu, UN TAS VIS NOTIEK LAIKA KAD MES NO Starptautiska Valutas Fonda UBAGOJAM NAUDU... kapec nenak neviena partija un nesaka taisnibu ka mums nauda ir pietiekosi, vajag tikai apstadinat to naudas PLU-ISANU, DIR-ANU UN VEMSANU!
Artjoms
A
Bet ko lai daram par Latvijas tekoso RUSSIFIKACIJU? Kops 50iem gadiem tas nav parstajies.
lasītāja
l
Visi labi mērķi, itsevišķi progresīvais ienākumu nodoklis un dividenžu nodoklis!
Timo
T
...Kā basketa spēlētājs (bija valsts izlasē) viņš labi redz laukumu un devīgs piespēlēs... xxxxx Edgars J. gandrīz varētu būt cerīgs, ja nebūtu izbijis sportists. Tādi "sportisti" mums ir bijuši, ka maz neliekas - nupat bija Cūkmens un Nasing Spešals. Sports gan iemāca neatlaidību un cīņas sparu, bet tikai - par sevi vai par savu komandu (partiju!) un ar jebkādiem līdzekļiem. Tāpēc jāņem vērā, ka parasti (ar retiem izņēmumiem) gludas, maz attīstītas sportistu smadzenes - darbojas tikai vienā virzienā - saraust ("sarauj!") sev un savējiem! Nav bijis neviena kaut cik vērā ņemama valstsvīra no sportistiem, tikai slaisti un hapugas.
Antiņš
A
Kārtējā sīkpartija :) Tā vien šķiet, ka uz vēlēšanām ikvienā latvietī sarosās ambīcijas būt par deputātu - nu vismaz kandidēt kādā sarakstā...
jā ir
j
Genocīds pret latviešu tautu ir. Kā lai notic, ka jūs būsiet labākie. Jūs visu laiku klusējāt, nu sākāt runāt. Kas ir Jūsu sabiedrotie? Vai Vienotība jūs atbalsta?
Developer
D
Mārīte T. pirms 6-7 gadiem mēģināja SDS partijā būt valdē (SDS bija no Dinēviča atdalījušies „frukti” – Baldzēns & Co, SDS turpinājums nonāca „Saskaņas Centra” apvienībā). Šitās partijas zvaigzne ir Edgars J., kurš spēja ventspilnieku ostas konfliktos palikt „labais”, iegūt vietas pašvaldību vēlēšanu laikā Mārupes pagastā, protestēt pret lielveikalu pie sava pagalma un pret apvedceļu Mārupes pag. teritorijā, utt. Kā basketa spēlētājs (bija valsts izlasē) viņš labi redz laukumu un devīgs piespēlēs (ne tām personām), individuālos punktus ne tajā laukumā, ne politikā, ne savā biznesā nav savācis. Ja tā apdomā, ar visām savām lieliskajām spējām Edgars joprojām ir citu kalps, gan finansiālā ziņā, gan arī politikā.
hmmm
h
vismaz demokrāti sauc lietas īstajos vārdos un negrib notušēt realitāti ...
sparsms
s
SKAITI POGO LAKSTIIGALA KALNA GALINAA-----------------TUKŠ NUMUMURS.
valdis
v
skaisti dziedi lakstīgala....
vienkārši noželojami
v
kārtējā sīkaļu partija ar o-oh ambīcijām. Vienīgā zināmā persona- Rīgas pils. Kirova rajona partijas spīdekle Mātīte Teivāne, kurai redzami nepaveicās kafejnīcu biznesā.
galvas dakteris
g
Nez kur šie superprofesionāļi bija agrāk? Kāpēc tikai uz vēlēšanām pamodās? Un kāpēc no viņiem nedzird konstruktīvus priekšlikumus, bet tikai tukšus saukļus un melus par "genocīdu"?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas