Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Diena" ar iesniegumu vēršas policijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Provaideris
P
I-neta vispieejamiba pono un erotiskajiem resrsiem ne pie ka laba nenovedis - nu radas pirmas sekas acimredzamas.
Fish Bone
F
„Vairākas Eiropas valstis ir izvēlējušās samazināt vecuma cenzu, sākot ar kuru pusaudžiem tiek uzskatīti par nobriedušu seksuālām attiecībām,” Pēc manām domām nekas tur nav slikts jauns meitietis un pilngadīgais nokniebjas un rezultātā-bērns. No tēva vismaz alimentus var piedzīt. Ko tu ņemsi no diviem nepilngadīgiem? Tāpēc nepilngadīgo cenzs jāatstāj negrozīts. Un ja šiem janvecākiem piemēram vel nav savu vecāku. Tad sabiedrībai šādi tipiņi jāuztur. Bērnu nami un visādas lietas. Nafig man par citu baudu jāmaksā ar savu (nodokļu maksātātāja) naudu . Kā lternatīva ebay vai adopcija. Ar iesniegumu uz Saeimu arī vajag. Likumi jāmaina. • Skolās obligāti pie glāzes pretapaugļošanās tabletes. • Bezmaksas prežu automāti skolās. • JA gadījumā jaunie vacāki vēlas bērnu paši audzunāt, tad transporta vadītāja apliecība vismaz no 14 gadu vecuma un attiecīgi maināma likumdošana (Šodien bez autiņa nu nekur) • Šmiga jāļauj iegādātis arī no 14 gadiem (kā berna piedzimšanu likumīgi lai nosvin) • Tiesības vēlēt arī no 14 gadiem. (neloģiski-bērnus taisīt var, bet vēlēt nē?) • Mantošanas tiesības un tā tālāk pēc kursa. Alternatīvas • guli viens. (spiediens no mēdijiem neizturami liels, tāpēc diezgan nereali) • Homoseks attiecības (šo Dienas lobēto projektu sabiedrība, žēl , bet nepieņēma. Tiešām žēl!) • Nosiet olvadus un sēkliniekus un kniebtis uz nebēdu. • Sekss ārpus laulībām neatbalstāma (jo nepopulāra) lieta, kas automātiski ved pie kriastīgām vētībām, kas attiecīgi ir baigi garām. Vai ir varianti?
Vecis
V
Nu kas Jums lauķiem lūzeriem nav saprotams? Nekas nevar būt drošāks par divu vīriešu labprātīgu mīlestību. Nekādu abortu. 100% drošs. Nekādu "TU mani nemīli" "Man būs bērns" "Vai tu MAni precēsī? " 'VAi iedosi naudu kārtējam abortam? "Nekādu Asaru" Divu vīreišu sekss rullē. 100% dorši.
Lilija
L
Daanijaa likums atljauj staaties dzimumsakaros no 15 gadu vecuma (nevis 16) Bija reiz taads skandaals, kad vienam vecaakam, preceetam politikim bija seksuaalas attieciibas ar 15 gadiigu meiteni. Aviizee bija rakstiits, ka tagad vinjam politiskaa karjera sabojaata, kaut arii likumu vinsh nav parkaapis
Dolly
D
Vajag atcelt šo likumu. Kad tad bērns, lai uzzina par seksu un kā rodas bērni. Tas ir jādemonstrē jau skolās. Ir jā mācās pareizi ne tikai ķert kaifu, bet arī ieņemt un dzemdēt. Tas ir jāapgūst jau skolā.
Pazudušais
P
Lai gan daudzi gan 20 gados, gan 21 gada, gan 25 un pat 30 gados - diemžēl - savā spriešanā, rīcībā un pasaules redzējumā paliek pumpainu pusaudžu līmenī. Ka tik šis 21 gadīgais puisis nav kārtējais tāds gadījums.
Pazudušais
P
Ja šis palīdzētu meitenei, kopīgi tur veidotu ģimeni, audzinātu bērnu, utt, tad teiktu ka nevajag to sodu. Šajā gadījumā tiešām - prasās pēc likuma bardzības.
dudu
d
Diena tagad nolaidīsies līdz tautas balss līmenim un ražos visādas pseido sensācija un aktuālās tēmas?
Edvina
E
Atkal kāds "Dienas" eksperiments, kad 21 gaduz vecs žurnālists paved pusaudzi? Labi, jokus pie malas ... domāju, ka es kā pusaudze pat apsvērtu ļoti radikālus soļus (pašnāvība, bēgšana no mājām, kaktu aborts), ja kāds tā jauktos manā privātā lietā, piemēram prese, policija un ārsts. Man ir 27 gadi, un es uzskatu, ka jādomā vairāk par preventīviem pasākumiem, bet seku gadījumā jāpalīdz, nevis jārad papildus traumas.
Teodora
T
PALDIES, ULDI !!!
anonīmais šakālis
a
Izlīgums kriminālprocesā ir piedāvājuma, no kura nevar atteikties legalizēšana! Tādi izlīgumi ar steigu no likuma jāizņem!
sapnis
s
Jā, par dzimumjautājumiem būtu jārunā skolā, mājās un bērni jāizglīto jau no mazotnes. Man ir paziņa, kura meitai šobrīd jau ir 18, taču viņa arī sāka attiecības 15 gados ar vīrieti, kuram tad bija 21 gads. Tā kā ģimene ir šķirta, lai kā viņš mēģināja par to runāt ar 15 gadīgo meitu un māti ,tā arī palika nesadzirdēts, palika vien ienaidnieks. Savukārt , māte pilnībā šīs attiecības atbalstīja un atbalsta vēl šodien, laikam jau tāpēc ka pašai nebija ne laika, ne vēlēšanās ar meitām nodarboties. Pārsteidz tas, ka ģimene it kā izglītota, arī vecmāmiņa skolotāja un par to, ka tas nav gluži likumīgi arī bija jāzina. Tēvs jau mēģināja skuķim ieskaidrot par pārkāpuma raksturu, kā arī par to, ka par šādām darbībām vīrietim draud kriminālatbildība, taču bez rezultāta. Atbilde bija īsa - viņš ir vecmodīgs, neko nesaprot , tagad daudzi tā dzīvo utt. Skaidrs ir viens, lai kādas attiecības viņiem būs nākotnē, tas, ka šis pieaugušais vīrietis ir gulējis ar viņa nepilngadīgo meitu, viņam vienmēr būs emocionāli sāpīgs un neizdzēšams fakts.
Uldis
U
Es nebūt neuzstāju, ka jebkurā gadījumā būtu jāpiemēro reāls cietumsods, tas var būt arī nosacīts. Reāls protams, ja kāds izvirtulis izmantojis mazgadīgo. Taču jebkuram gadījumam jābūt izskatītam un atbildībai jāiestājas arī tēvam. Tēvam obligāti būtu jānodrošina dzimušā bērna uzturēšana līdz pilngadībai. Bet sabiedrības pamatu pamats ir ģimene. Pilna ģimene. Un nelīdzēs runāšana, pašiem jābūt par paraugu. Es zinu ko runāju, jo pats esmu uzaudzinājis 4 bērnus.
Liene
L
Par dzimumattiecībām ar 16 gadus nesasniegušu meiteni ir paredzēta kriminālatbildība, bet tāpat likums pieļauj slēgt izlīgumu, kā dēļ pie kriminālatbildības nesauc.
d'Andris
d
Likumi ir jāievēro. Ja sabiedrība uzskata, ka esošais likums nav pareizs, tas jāmaina. Nepieļaujama ir situācija, kad ir likums, kuru sabiedrība un varas pārstāvji (!!!) draudzīgi ignorē. Ja mēs pieļaujam šādu situāciju šajā (sex) gadījumā, tad nav ko brīnīties ne par agresīviem braucējiem, ne par kukuļņēmējiem. Nav tik svarīgi, ka šo jautājumu ar praktisku rīcību paceļ Diena. Tāpat kā gadījumā ar nejēdzīgi noformētu valdības Grinberga rīkojumu konfrontāciju izraisīja Lembis. Ja ir problēma, tā jārisina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:


Skolnieces-mātes un 161. pants


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas