Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Dienas citāts. Pēteris Krīgers par referendumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skanna
s
Vai Pētera k-gs nav nodevējs, vakar paraksta dokumentu, šodien tracina cilvēkus ar manifistācijām. Ja nav prātiņa bijis vakar ko sakarīgu valdībai piedāvāt, tad kāpēc šodien gribat lai tauta sāk trakot.Kauns, kauns man par jūsu izdarībām, jums ir jāatkāpjās. Es strādājošā, represētā pensionāre Nekur neiešu un citiem ari neieteikšu to darīt. Miers baro, nemiers posta.
Glūņa
G
Vai tad sorosieši nevarēja piemeklēt kādu gudrāku valsts sagrāvēju par šo pastulbo čekisteli?Šitajam pēkšņi sagribējās rūpēties par nabaga latviešu tautiņu.Padomju gados to vien darīja kā štučīja tagadējos pensionārus.Vai tagad nāk grēku izpirkšana,vai vienkārši pensionāru iznīcināšana?Neticu nodevēja salkanajām asariņām.
Rasmuss
R
Es priecājos, ka Latvijā ir vismaz viens cilvēks kas uzskata patreizējo parlamentāro varu par efektīvu! Pieminekli Pēterim!!!
Mamzele
M
Ko var darīt, Pēteri, tādi laiku, vara sačakarējusi jebkādu uzticēšanos sev, tāpēc arī uzrodas visādi interesanti grozījumi, lai tikai mazinātu varas varu. Ko tad vajadzēja darīt? Salikt rociņas un klusēt lupatiņā? Protams, paskatoties globāli, tas ir pat smieklīgi.
Pēteris
P
Ir jābūt lielām iekšāmun mazām smadzenēm, lai savu politisko interešu dēļ rosinātu referendumu par Saeimas atlaišanu, tādā veidā padarot parlamentāro varu nerfektīvu.
7
7
Tas izklausās no stāsta par to, kas traucē sliktam dejotājam. Ja CVK būtu noteikuši 30.augustu, tad būtu tāds bļāviens pa visu pasauli "kā gan nav kauna noteikt nobalsošanu tieši pirms 1.septembra". Ja zina, ka neizdosies, tad jebkurš datums būs slikts. Kopumā - žēl, jo es dažu labu īdētāju cienīju vairāk....
hallo
h
un ko tad darīt? visu laiku raudāt? :D
Rasmuss
R
Ļoti ceru, ka Andra teikto saklausīs latviešu tauta un gan 2.augustā, gan arī 23-jā aktīvi piedalīsies referendumos, lai skaidri parādītu un pierādītu, ka šajāvalstī vara pieder tautai un tai ir apriebušies tie draņķi, kas tai šobrīd uzmetušies uz kakla! Būsim vienoti!
Dace B.
D
Tiešām labi teikts!
atlaizt saimu
a
Krīgeru par prezidentu!!!!
Piekrītu!
P
Te jau nav vairs ko piebilst. Paldies, Krīgera kungs, par trāpīgo formulējumu!
Nastasja Fiļipovna
N
Varbūt tas tieši ir labi ! Cilvēki atcerēsies - 23.augusts, M-R pakts, kaut kas vēl man šodien bija jāizdara... paga,paga... ahā, referendums taču!
Andris
A
Latvijā ir tik daudz piemiņas dienu, cik "mīnu" pļavā pie fermas - vai nu staigā nosmērējies, vai nedzer pienu. Tādi kā krīgeri vienmēr atradīs ieganstu piesieties. Ja viņš būtu godprātīgs, nevis pataloģiski tendēts uz negāciju reproducēšanu, tad teiktu, ka latviešiem ir iespēja godam atzīmēt Baltijas ceļa gadadienu ar vienotības nodemonstrēšanu.
Žanis
Ž
Neapsverot prāta spējas un miesas apmērus, tam ir jābūt lielam ļaunumam uz tautu un garīgam trulumam.
Ērglis
Ē
Precīzi. Absolūti nekādas cieņas :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas