Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Dienas galvenā redaktore būs Dace Andersone

No šodienas laikraksta Diena galvenās redaktores amatā iecelta Dace Andersone, bijusī laikraksta _Dienas bizness _galvenā redaktore. No 2009.gada 9.oktobra viņa bija laikraksta Diena galvenās redaktores pienākumu izpildītāja, informē uzņēmuma _Dienas mediji _pārstāvji.

Tuvākajā laikā tiks paziņots laikraksta Dienas bizness jaunā galvenā redaktora vārds, un līdz tam galvenā redaktora pienākumu izpildītāja būs Indra Lazdiņa, Dienas biznesa attīstības projektu redaktore, ilggadēja ziņu redaktore. 

D.Andersone Dienas biznesa galvenās redaktores amatā stājās 2008.gada 1.februārī. Dienas biznesa redakcijā viņa strādā vairāk nekā 12 gadu: 2006.gadā bija galvenās redaktores p.i., veikusi šī laikraksta izpildredaktores pienākumus, pirms tam strādājusi kā ziņu redaktore, pielikumu redaktore un korespondente.  

D.Andersone žurnālistikā darbojas 19 gadu, darba gaitas sākusi privātajā radiostacijā RadioAA un izdevumos Atmoda Atpūtai, Vakara Ziņas.

Izglītību ieguvusi Latvijas Universitātes Filoloģijas fakultātē un Bonnier Media University Zviedrijā.  

D.Andersone norāda, ka ir pagājuši teju divi mēneši, kopš kā laikraksta Dienas bizness galvenā redaktore uzņēmās veikt Dienas galvenā redaktora pienākumus. Tas darīts ar vienu vienīgu pamatojumu - "neatkarīgi no pārmaiņām, lasītājs vēlas saņemt un lasīt savu Dienu". "Atzīšos godīgi: šis lēmums man nebija viegls, jo nākas šķirties no «mana» Dienas biznesa, ar kuru kopā esmu bijusi jau 12 gadu, no savas komandas. Tomēr šai laikā Diena un tās komanda arī ir kļuvusi par "manējo". Kas šai laikā izdarīts? Mēs esam kopā izstrādājuši un nākuši klajā ar trim vērtību vārdiem – "Gudri. Godīgi. Cilvēcīgi.". Šobrīd Dienas komanda aktīvi strādā pie tā, lai no jaunā gada piedāvātu tādu laikraksta saturu, kas atbilstu mūsu vērtībām un lasītāja prasībām pēc aktuālas un analītiskas informācijas, kā arī saistošas lasāmvielas," teic D.Andersone.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas