Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Dienas pēc Zemes dienas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Kādā sakarā, Laila, Jūs te lokat Ļeņinu? Kad latvieši, Laila, beigs skatīties mutē cittautiešiem? Kad. Laila, laikraksts Diena piederēs latviešiem un Jūs savu naudiņu nepelnīsiet, kalpojot viņiem ? P.S. Kad, Laila, kad? P.S. Atkritumus sāks šķirot tad, kad cilvēkiem no šīs šķirošanas būs kāds ekonomisks labums, konkrēti, kad sašķirotus atkritumus pārstrādātāji (peļnu guvēji) savāks bez maksas.
HA
H
Laila, padomā ar prātu: 1. Latvija nav vairāk atkarīga no Krievijas gāzes kā Eiropa. 2. Savu neatkarību mēs zaudējam kopā ar pārdotiem īpašumiem. 3. Neatkarību un tīru vidi nodrošina AES, kādēļ esi pret?
Kristine
K
Es piekriitu, ka atkritumus nevajag mest kur pagadaas un ka vajag audzinaat sabiedriibu, un varu iedomaaties, ka ja visi latvieshi dziivotu Honkongaa, iespeejams, Honkongai klaatos plaani. Tomeer... Es atviegloti nopuushos, ka Latvijaa nedziivo spaanji. Saliidzinot ar Spaaniju, kur metro, vilcienos un kafejniicaas ir jaabrien liidz celjgaliem pa ieprieksheejo pasazhieru un apmekleetaaju uz griidas nosviestajiem papiiriem un eediena iepakojumiem, man tomeer liekas, ka Latvijaa mees visi esam ljoti ljoti labi audzinaati. Kameer vidusmeera riidzinieks (es tikai par Riigu varu spriest) ar savu biljetiiti vai koshljeni, vai tuksho chipshu paku paspers soli saanis, lai pieietu tuvaakajai miskastei un to izmestu kaa pienaakas, tikmeer spaanis izmetiis to kur pagadaas, iespeejams, pat atkritumu tvertnei blakus. Nee, es neredzu pamatu taadam pesimismam. Nu pavisam SiSiDras veel neesam.
Svins
S
"Lielāka pievēršanās vietējiem energoresursiem ļautu samazināt enerģētisko atkarību ... " - es esmu palaidis kaut ko garām? Latvijā ir atrasti kādi nozīmīgi energoresursi? Jeb runa atkal ir par kūdru? Ja tā, tad kā šajā gadījumā ir ar energoefektivitāti un gaisa piesārņojumu?
x
x
skandinaavi gudri un frichi muljkji? nu ja jau kinolampa taa saka :)))
Skaida
S
Latvijā tieši pretējo dara jau gadiem! Neticu, ka tik atklāta Krievijas gāzes lobēšana notiek vien tādēļ, ka par enerģētiku atbildīgajā Ekonomikas ministrijā kopš neatkarības atjaunošanas strādā pilnīgi muļķadesas, kas nespēj salīdzināt dažus skaitļus un ticēja Gazprom nesavtībai, dažus gadus pārdodot Latvijai gāzi par mazāku cenu. Gazprom naudas pietiek, lai pietiekami klusi un nemanāmi piepildītu daudzu Latvijas ierēdņu kabatiņas, un tie, priecīgi par pateicībām vai iepriecinājumiem, kā nu tos tagad sauc, mierīgi nostiprināja gāzes adatu mīļās dzimtenes vēnā. Jautājums - cik tas maksās?, ko vienmēr atcirtuši pūslīgie EM "eksperti", vaicājot par atjaunojamiem resursiem, jau sen ir smieklīgi retorisks, viņi to zina, tikai nevar teikt, jo tad būs grūti pamatot, kāpēc šie resursi jau sen nav aizstājuši dabasgāzi. Šķiet, bez pamatīgas tīrīšanas un pilnīgas "politiskās elites" maiņas nekas te labāks nebūs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas