Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dinevičs: jānacionalizē Kargina un Krasovicka līdzekļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pils
P
Doma nav slikta, bet to nevar likumīgi izdarīt. Jo LC, TB un vbt vēl kādi par to nenobalsos: suns zina, ko ēdis. Tāpēc arī Godmanis noslēdza baņķieriem izdevīgu līgumu, pretējā gadienā šie varētu izstāstīt, kas, kad un ko saņēmuši visus šos gadus.
Helena
H
Paldies Dinevičam.Žīdu blēžu nauda ie janacionalizē!!! Glumiķiem ha un biedrs & Co tas nepatīk..
Ha
H
Dinēvičs - slidena persona, bet... ja viņš šo darbību veiktu ar karginu-krasovicki, ņemot palīgos pārdabiskus spēkus - nudien svēts darbs būtu padarīts.
balelins
b
Karginam un Krasovickim par lielu materialo kaitejumu pret valsti vajag ne tikai nacionalizet vinu ipasumus BET ANULET PILSONIBU UN IZRAIDIT NO VALSTS. Cerams ka Dinevica kungs neapstasies un ar laiku panaks ka saeima mainis likumu un atsavinas siem noziedzniekiem ipasumus.
Ā.
Ā
God. redaktori, jānacionalizē nevis "līdzekļus", bet gan "līdzekļi".
biedrs
b
Vecais āzis Dinēvičs pirms LSDSP kongresa sestdien ieklepojies. Gaida, ka biedri suminās un uzteiks par 1,2% Rīgas vēlēšanās. Pa skuju taku... krievu tanku bučotāji.
...
.
Mantu nost un pašus no valsts ārā, kas zin' ko vēl sastrādās
putru desa
p
es iestasos PAR SD. Tomer vini tuvak tautai...................... ja pie naudas tiki neskaidra cela ,tada ka skele, k$k..........................tad japarskata to tiesibas uz mantu.
Berta
B
... "SOLIDERIZĒJOTIES" ar valsts institūcijām, Latvijas Banka ir veikusi atalgojuma samazinājumus, ... , un tagad Rimšēvičs saņem "nabaga" grašus - tikai 6790 Ls/mēnesī :)) Rimšēvič, ņem mani par savu mīļāko - varbūt vismaz pāris reizes nedēļā izmaksāsi man normālas vakariņas! Un ko vairāk es neceru, - Tev jau tā ir grūti panest tik smagu kuli ... ar naudu:(
sen jau vajadzēja
s
Vienalga ar kādu motivāciju, bet beidzot kāds publiski ir izteicis 95% Latvijas iedzīvotāju aktuālo viedokli! Kamēr tas nenotiks, runas par jebkādu taisnīgumu šai valstī būs absolūts blefs ar visām no tā izrietošajam sekām. Pievienojos juristam: jurists 30.09.2009 15:41 BET JAUTĀJUMS,kā VARĒJA NOTIKT, ka TAS NAV IZDARĪTS???? KĀ ,tam kas APZADZIES DRĪKST ATSTĀT VIŅA IETAUPĪJUMUS???? KUR KAUT KAS TĀDS IR REDZAMS??? KĀ TO NEREDZ ES KOMISIJA ?????
Andrejs.
A
ja ja es100 par.un parejo ari.
Ha
H
Tagad, protams, Dinēvičs var stingri iestāties pret Parex vadību, jo LSDSP vairs nespīd finansējums no bankas vadītājiem , tāpat kā darba vietas izkritušjiem partijas biedriem ,ar ko allaž , dāsni nodrošināja Parex banka.
krievs
k
ko tas ventspils stipendiāts nu muld!
Savād, bet ar zināmu loģiku
S
Kargina īpašums grib tikt vaļā no tā , kam paši pārdevās..? Jauki, bet tā ir LSDSP iekšējā problēma. Nacionalizācija ir vajadzīga, bet ne tikai Kargina un Krasovicka īpašumus. Arī valsts , ja tā ir tiesiska, nevar šādu personāllikumu pieņemt. Bet tikai principā priekš visiem pilsoņiem. Bet tad jau tas skars ļoti daudzus, taj skaitā arī sazagušos sociķus. Tāpēc jau Īvans skraida pie Stepānova um konsultējas, kā atņemt tikai vienam oligarhu pārim, lai citi nostiprinātos uz to rēķina... un"Godīgais " Dinis kā trubadūrs. Jauns pircējs , jaunas dziesmas. Ļoti rainiski - pastāvēs kas pārvērtīsies. Prostitūcija ir mūžīga.
ha
h
Kā ar bojāru,-dineviču -īviņušabašovu-kukuļu sazagto no Rīgas kases? Starp citu - ar Kargina starpniecību.... Arī nacionalizesim?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas