Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Disciplinārlieta pret Veismani esot kaitējusi valsts tēlam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klka
k
Ak tu briesmas, uzrīkoja ballīti par kuru paši maksāja un cik tur tos latus tikai no ES projekta budžeta, lai VKont. arī uztraucas , jo arī slepus ""dāvanas "deva savējiem no valsts budžeta. Vai tad nu viņa viena tāda grēkāze.?Citās iestādēs drīkst, bet ar citām izrēķinās . Tad visas pie lielā zvana.!
Franciskus
F
Man jāpiekrīt Veismanei, ka politiskas izrēķināšanās ar valsts augstākajiem ierēdņiem (piemēram, Loskutovs, Veismane, iespējams arī Kažociņš) nedara godu Latvijas valdībai. Ja jau valdība grib politizēt civildienestu, lai augstos amatos ieliktu savējos, tad varēja ieviest līdz galam Repšes 2002/2003 gada bēdīgi slaveno ierēdniecības reformu. Nevis šitā smērēties un nepatiesi apvainot cilvēkus kaut kādos mistiskos "grēkos". Veismane tiešām ir cool ierēdne, kas daudziem neiet pie sirds, jo ne jau visiem patīk vadītājs vai ierēdnis, kurš tiešām zin savu lietu labāk nekā politiskais priekšnieks.
es
e
man arī tā izskatās...
lno
l
Šo tēmu šodien komentē lumpeņproletariāts un TPJO censoņi?:)
goldeneye
g
ko Veismane uzskata par nopelniitu naudu? vai tad Valsts Kanceleja ar biznesu nodarbojas? ES projektu naudu teret ballem - nu it ka jau var, ja tas ir pareizi izdevumos ieprieks ierakstits. ja ne - soriii...
Andris
A
Bija jau Kalvītim arī kads labs darbs pa starpu. Slikti gan tas, ka Veismane tomēr uzķepurojās atpakaļ uz laktas. Nav Kalvītis galīgi labs vistu trenkātājs... Tāpēc viņam bija jāiet mā.
ABC
A
Zinot, ka visa Veismanes lieta bija kārtējais Kalvīša atriebības pasākums, man gan negribētos izteikties pārāk kritiski par Veismanes kundzes izteikumiem. Gluži tāpat es nebūt nešaubos, ka pretīgās Kalvīša izdarības Loskutova kunga sakarā pavisam noteikti nodarīja lielu kaitējumu Latvijas tēlam.
Andris
A
Ivars ir mīkstais. Nevar atlaist šo personu, kurai precizakais apzimējums būtu "padomju laika bufetes parzine".
Kirbis
K
Tas ir ne ar ko nesalīdzināms cinisms, ja valsts ierēdnis spēj atļauties tamlīdzīgu "skaidrojumu"savai rīcībai. Trūkst vel tikai deklarēt, ka sākot no nnoteikta sociālā stāvokļa nedrīkstētu ne izvērtēt, ne komentēt, publiskot amatpersonas rīcību.Tā teikt, nekļudīgs pēc būtības....
Bronks
B
Varbūt vēl izveidot sarakstu- neaizskaramo?! Lai nākotnē nesanāk nomelnot valsti. Nepārsteigs, ja šie sevi iecels svēto kārtā.
Jepis
J
nesapratu? tā vietā lai atzītu kļūdu un izklāstītu situāciju, viens ierēdnis iedomājas žēloties: "redziet jūs mani apbižojāt, mani draugi to nesaprata un vispār es ierēdnis esmu Latvija". Kļūdīties ir cilvēcīgi, bet šāda attieksme patiešām grauj Latvijas tēlu, ja ne pasaules tad manās acīs..
!!!!!!
!
Nu gan laiž ! Valsts - tas esmu es Veismane !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas