Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

«Dižais gaišreģis» no Maskavas forštates

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Orange Monk
O
Nu tad nākamais Dienas un Annas pētījums, lūdzu, par zviedru bankām kreditēšanas paņēmieniem, un PTAC -- sodīšanai arī vajadzētu būt gatavam! Atšķirības taču nemaz nav lielas.
a
a
ir jau viens faktoors taads - ja jau par to raksta un runaa, tad varbuut tas ir arii ticams, bet patiesiibaa uz shii faktora arii uzkjeras. mums jau ir specifiska domaashana - nezinu no kurienes mees pienjemam, ka kaut kaads priekshmets ir laimes neseejs un nezinu no kurienes mees pienjemam, ka tas pats priekshmets var arii mums laimi nest. taa pat ir arii ar darbiibaam. vispaar vajadzeetu valstij cilveekus izgliitot un skaidrot par taadaam lietaam, bet valsts cilveekus atstaaj zaudeetaaju zinjaa - pashi vainiigi, ka noticeejaat... shaadiem cilveekiem reaali vajadzeetu piespriest cietuma sodu.
aitiņām
a
loterijās jasaprot,ka iegūt naudu grib arī to rīkotājs.Tāpat ar tiem zīlmaņiem un gaišreģiem. Lai gan gaišreģu rindās ir tiešām spējīgi cilvēki.
Jā, jā
J
Tas taču ir šarlatānisms. Dodieties pie Šivas uz šivas centru shiva.lv Konsultācija pārdesmit lati un precīzas atbildes par jautājumiem, kas jūs satrauc gan tagadnē, gan nākotnē.
Kāpēc es?
K
Nu vismaz neizgāja kā man. Tā Esmeralda atvēra man kaut kādu tur trešo aci. Tagad vairs nevaru uzturēties pasākumos, kur daudz cilvēku. Bez esošā trokšņa, vēl dzirdēt to, kas nebūtu jādzird, un redzēt to, kas nebūtu jāredz. Galva plīst vai pušu. Bet kā kontrolēt šīs dāvaniņas neiemācīja.
Vieda
V
Man tikai nav saprotams,kāpēc skaidri zint,ka tie ir blēži,viiem nevar aizliegt darboties?Valstij būtu jāaizstāv arī cilvēciņi ar vājām prāta spējām.Mana tante tai Esmeraldai milzu naudu atdeva...
.
.
viņai noteikti bija zemas vibrācijas, tāpēc nevinnēja. vajag piekopt svaigēšanu, tad uzreiz kosmosa elpa pa lielo uzdveš (skat. rakstu sestdienā)
Dārznieks
D
Slavējami, ka autore tā pievērš uzmanību mānīšanas mehānismam. Arī tas ir bizness. Mēs ikdienā sastopamies ar ļoti daudzveidīgiem līdzīgas mānīšanas sekām un uzķeramies paši gan uz reklāmām , desu, piena u.c. pārtikas produktu fasējuma&cenas&kvalitātes kombi-nācijām, kuras beigās noved pie naudas "izkrāpšanas" likumīgā veidā. Par spēļu biznesu un zīlēšanas pakalpojumiem pat nerunājot.. Būtu interesanta tāda pētnieciskās žurnālistikas (īpaši pirmsvēlēšanu periodā ) sērija - kādas tik metodes pielieto pasaulē un Latvijā , lai "jūsu nauda būtu mūsu".
...
.
Skaisti, ka tic vēl ļautiņi pasakām!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas