Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Dobelis vēlas pētīt tieslietu sistēmu vēl pusgadu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jautrais
J
Ja labi izanalizē dobeļa "panākmu" sarakstu, sanāks jauks jauns žanrs" kā nosēdēt 20.g. pie pilna galda un neko nedarīt". Izpildītajs autors.
Tukšība.
T
Saeima satrunējusi. Pat mūziķi klusē. Visi tikai saņem naudu. Lasījums no Mācību teicēja grāmatas (Māc 1, 2-11) “Tukšību tukšība,” saka Mācību teicējs, “tukšību tukšība un viss ir tukšība.” Kāds labums ir cilvēkam no visa viņa darba, ko viņš strādā zem saules? Paaudze aiziet, un paaudze atnāk, bet zeme pastāv uz mūžiem. Saule lec, un saule noriet un steidzas uz savu vietu, un atkal tur uzlec. Vējš riņķo uz dienvidiem un griežas uz ziemeļiem, visu appūš visapkārt un atkal atgriežas savos virpuļu ceļos. Visas upes dodas uz jūru, bet jūra nepārplūst; uz vietu, no kurienes izplūdušas, upes atkal turp atgriežas savā plūdumā. Visas lietas ir smagas; cilvēks nespēj tās izskaidrot vārdos. Aci nepabaro redzēšana, nedz ausi piepilda dzirdēšana. Tas, kas bija, ir tas, kas vēl būs. Tas, kas ir noticis, ir tas, kam vēl jānotiek: nekā zem saules nav jauna. Ja par kādu lietu tiek sacīts: “Lūk, tas ir jaunums,” – tad tā jau ir bijusi mūžos, kas bija pirms mums. Nav atmiņu par bijušajiem, un arī par tiem, kas būs vēlāk, nepaliks piemiņa to vidū, kuri būs vēl pēc tam. Tie ir Svēto Rakstu vārdi. www.mieramtuvu.lv/index.php?view=1&id=2
Lelle
L
Duris vēlas tikai naudu, naudu, naudu...daudz naudas taupības režīma ietvaros...KAD IESIM IELĀS MASVEIDĀ???
wewe
w
dobelis nav karikatuura ,veel sliktaak kreatuura....!!!!
Kuiļu Žanis
K
Vēlēties viņš vēlas droši vien līdz šīs Saeimas pilnvaru beigām un šī vēlēšanās ir bezkaismīgi materiāla. Bet drīzāk muša dzemdēs ziloni nekā komisija kaut ko līdzēs tieslietu sistēmai!
jurists
j
Jā, jā, cik tev, samaksā par šādām 2 minūšu komisijas sēdēm? Un cik cilvēku ir šādās sēdēs, kuriem arī samaksā par sūri grūti atsēdētajām 2 - 5 minūtēm. Un vai tu būtu tas eksperts, kura darbs būtu jāapmaksā, ja jau atskaiti sataisi viens pats mājiņās, citus īpaši neiesaistot? Varbūt labāk kādā eseju konkursā piedalies!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1.Runā, ka vismaz 20 Ls 2. Ja nekļūdos, Āboltiņas kundze varēja neparakstīt- tad viņai saskaņā ar likumu jāraksta t.s. atsevišķās domas.
krista
k
Varētu smieties, ja tas nebūtu tik skumji un nožēlojami. Saeimas lielākais klauns, kam, šķiet, nav nekādas sajēgas par tiesu sistēmu, taisās to uzlabot. Varbūt, ka viņam ar galvu nav īsti kārtībā? Tādu dēļ jau Saeimai ir tik zema cilvēku uzticība. Pašreizējās ekonomiskās situācijas apstākļos šīs komisijas pagarināšana būtu valsts līdzekļu nelietderīga izmanošana. Kāpēc Āboltiņas kundze vēl tur sēž? Varētu sekot savai kolēģei Ilgai Čepānei, kas jau pavasarī paziņoja par šīs komisijas bezjēdzīgumu un no turienes aizgāja.
who cares
w
Līzingi, aizdevumi...
lūriķis
l
Interesanti būtu papētīt ,cik SAEIMAS KOMISIJAS IR DARBOJUŠĀS UN KĀDI IR TO DARBĪBU REZULTĀTI,manuprāt,kā saka,sausais atlikums,ir stipri nulle,rodas jautājums nezināšana,negribēšana,vai vienkārši ļaunprātība.
Marika
M
Dobela komisiju taupības laikos likvidēt un par sodu, ka gada laikā tā arī neko nav jēdīgu izdarījuši atmaksāt valsts kasē naudu par komisijas sēdēm. Ja nav rezultāta tad nauda nav nopelnīta.
ululiņš
u
Padomā pats, cik ilgi tu varētu tā muldēt bez krietnas šļukas. Muldoņas darbā tas vnk ir nepieciešami.
kā tad
k
paraksta jēga ir elementāra-tas ir pamats atlīdzības izmaksāšanai,jo apliecina "darbu" komisijā.
who cares
w
"Kaut J. Dobeļa sagatavotajam ziņojumam S. Āboltiņa iebilst, tomēr viņa to parakstīja, jo citu iespēju Saeimas kārtības rullis neparedz." === Tā nevar būt - zūd jēga parakstam.
Heino
H
Āboltiņai, kā vienmēr, citi vainīgi. Te nav runa par ne sevišķi pieskaitāmo Dobeli, tas ir īpašs gadījums, bet ko nozīmē teksts - jāparaksta obligāti. Ja nepiekrīti, tad neparaksti, ja paraksti - tad atbildi. Tā ka tā, Āboltiņas kundze.
5.klase
5
Dodelis- pļerkšķis un klaberkaste

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

ZIŅOJUMS

"Pēc augstākminētās publikācijas [grāmatas Tiesāšanās kā ķēķis] parādīšanās tās negatīvais iznākums bija attiecību pasliktināšanās starp tiesu varas profesijām. Pēc vairāku ekspertu domām attiecības starp advokātiem un tiesnešiem kļuva redzami saltas ar savstarpējām aizdomām un piesardzību. Vēl šobaltdien skan šādi vārdi: "Tiesnešu un advokātu attiecības kļuvušas formālas, notikusi pilnīga atsvešināšanas, kas grauj arī tiesību teoriju.""


No J. Dobeļa ziņojuma par komisijas darbību, ar kuru var iepazīties šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas