Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dobelniekam Artim saziedotā nauda tiek divgadīgas meitenītes operācijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dženifera
d
Es turu īkšķus
Dzinchis
D
"Es nespēju noticēt, kad man slimnīcā pateica, ka būs nauda ceļam uz Dāniju [kopumā 1285 lati]. Mēs paši to nevarētu savākt," saka Taisijas mamma. /Bet pAREKSA žīdiem katru mēnesi % var atrast 200000 ls.Idiotisms.
Tiks
T
Latvijas mediķu spēkos nav Taisijai palīdzēt, taču viņu var glābt operācija klīnikā Kopenhāgenā. Turp viņa mammas un BKUS sirds ķirurga Valta Ozoliņa pavadībā dosies jau šodien. Operāciju finansē valsts (izmaksā ap 10 000 latu), taču nauda ceļa izdevumiem, ko valsts nesedz, tiks izmantota no pāri palikušās dobelniekam Artim Zeminskim (7) saziedotās summas.
to Orange Monk
t
Nevis "kardiospecs", bet ķirurgs.
nv
n
mīļas, skaistās meitenes, Turaties! Viss būs labi! Jums vēl visa dzīves priekšā! turēšu par jums īkšķus!
Indive
I
Lai viss izdodas, turaties!!! Lai Dieviņš sargā;)
zex
z
Pasauļi,i taču katram sava,...ārst';ejama nelaime,kaite ~!?
ivars
i
Lai izdodas mazajai un viss ir kārtībā! Turieties...
Orange Monk
O
Nabaga stulbenīti, -- nu izlasi taču: līdzi BKUS slimnīcas kardiospecs brauks. Nevajag visur vienīgi sazvērestības meklēt.
KLM
K
Mīļo mazulīt,turies cik vien spēka,un atceries,ka viens onkulis reiz meloja,piešķirdams mums beigta ēzeļa ausis - ēzeļi neziedo naudiņu lai palīdzētu Tev,mazai,mīļai Saulītei! Lai jums abām ar māmiņu veicās!
Liene
L
Rakstīja taču, ka diagnoze ir reta, sīcim sirsniņa ir pavisam maziņa- likvidēs ne to, vispār būs vāks..... Jautājums tikai, ko tas ārsts tur līdzi brauks: tāpēc, ka iekārtu tomēr pirks, vai tāpēc, ka Ministrija šos vienkārši nav nodrošinājusi ar datoriem, lai var ērti sazināties ar ārvalstu kolēģi, ja aprūpē rodas neskaidrības?
es-
e
Vai muusu valstii neveic taadas operaacijas???Man liekas,ka tas izmaksaatu daudz leetaak un nevajadzeetu cela naudu,to vareetu izlietot tiessaam vajadziigaam operaacijaam.Kaapeec mees taa noniecinaam muusu aarstus,aarzemees,arzemees.Mums ir iepirkta visaada moderna aparatuura,arii aarsti ir ar loti augstu kvalitaati,kas te galu galaa notiek?Vai mees esam tik bagaati,lai suutiitu uz aarzemeem taisiit operaacijas par nodoklu maksaataaju naudu(taa ir divu pensionaaru gada iztika,ar ko vini ir sliktaaki par citiem?)ja taas loti veiksmiigi var veikt Latvijaa.Vai te nenotiek atkal kaadu lobeesana???,tikai soreiz aarvalstnieku?
zirnitis
z
no valsts budzheta tiek apmaksaata operaacija, ziedotaaju nauda, kaa saprotu, tiek atveeleeta celja izdevumiem, ko valsts nesedz
Līks
L
Turies, meitēn! Spēku, māmiņ! Būs labi.
ABC
A
Ko nozīmē "no valsts budžeta"? Kāds sakars šai nodokļu maksātāju saziedotajai summai ar valsts budžetu????? Ja Rozentāle nebūtu izzagusi 150 000 latu nelikumīgai infektoloģijas centra darbinieku papildus atagošanai, naudas pilnībā pietiktu desmitiem šādu nelaimīgu bērnu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas