Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Doma laukumā miermīlīgi pieprasīs Saeimas atlaišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Padomāt
P
Kāpēc Barikāžu 13. janvāra piemiņas pasākumu dienā, kad tiek organizēts gadskārtējais pasākums Zaķusalā....? Nu taču.
l'avocate
l
nja...Zatlera nebūs...Saeimas sede - ceturdien (šodien otrdiena)... izskatas, ka tiešam sanāks padziedāšānas, pakliegšanas...pāris lozungu izkliegs...pamās ar karogiem...ar zoņķikiem un viss... vienīgais kāpēc es piedalīšos - savu līdzpilsoņu solidaritātes dēļ, jo, diemžēl rezultatu no šodienas...mmm...saieta...negaidu. :(
es
e
es bus ejam visi!!!
@
@
"Īpaši izolēta, sevī un savā pasaulē ieciklējusies, kopējo telpu neuztveroša ir kļuvusi mūsu politiķu kasta. Par "kastu" tos dēvēju apzināti, jo viņi uzkrītošā veidā kopē Latvijas agrāko, privileģēto valdītāju uzvedības modeļus. Daži no viņiem ar savu nicinājumu pret tautu, paštaisni uzsverot, ka visu zina labāk, lieliski iederas Baltijas baronu lomās (īpaši — bārdainie un ūsainie). Baltijas baroni izcēlās ar savu aklumu un kurlumu, neuztverot to milzīgo naidu, kas tautā pret viņiem brieda, līdz pat brīdim, kad bija jau par vēlu. Citi kastas pārstāvji savukārt vairāk līdzinās padomju laika nomenklatūras tipāžam (servilāks un dumjāks nekā barona modelis). Viņi rautin raujas, lai noturētos brahmaņa kastā, jo brahmanis zina, ka tad, kad viņš ir pārkāpis slieksni un iekļuvis kastas pilī, viņam vairs ne par ko nav jārūpējas — nauda, siltas vietas padomēs un valsts pasūtījumi ir garantēti. Kastas pilī no tevis negaida ne kompetenci, ne izglītību, ne īpašas darbaspējas, bet galvenokārt — lojalitāti." Autors V. Matīsa
SOS
S
DRIIZ KALVIITIS BUUS SEETNIEKS , NEBUUS VAIRS LATVIJAA CILVEEKU !!!
Esence
E
Protams, ka Saema netiks atlaista un tās NESODĀMĪBAS aura radīs tautā arvien lielāku naidu pret valdošajiem politiķiem.
fakc
f
nu tad būtu pavisam pa latviskam. Neviens nav labs un regulāri referundumi par Saimas atlaišanu. Latvijā VISIEM ir jāapgūst ko nozīmē tiesiskā apziņa. Kamēr mēs dzīvosim katrs savā izpratnē par tiesiskumu, tik ilgi būs bezjēdzīgas bļaušanas.
AINIS
A
LIDOSTAA TRAKA KUSTIIBA , LATVIJAS PILSONI TUUKSTOSHU TUUKSTOSIEM LIDO PROM NO GANGSTERU UN TAUTAS APZADZEJU VALSTS . ZEEL , BET CITA CELA NAV
Econ
E
Latvija, manuprāt, ir mazliet par mazu un pārlieku daudz cilvēku ir koncentrējušies galvaspilsētā un vēl pāris lielākajās pilsētās (tātad jebkurā gadījumā cilvēki vadīsies lielā mērā pēc tā, kas ir partijas priekšgalā), lai tāda veida vēlēšanu sistēmas maiņa atstātu tik būtisku iespaidu, kādu tiek cerēts iegūt. Daudz efektīvākas vismaz man šķiet pilsoņu tiesības atlaist Saeimu.
Labvēlis
L
Sarunas karstumā piemirsu vienu no valdību izvirzīšanas pamattēzēm-vispusēja garīgās veselības pārbaude.Lai pie atbildīgu lēmumu pieņemšanas nebūtu nekādas kasīšanās,ne gaisā skatīšanās.Nu,drusku izglītības arī netraucē,bet,lai nebūtu gudrīši!Un Econ pieminētos populistus pie šprices nelaidiet,ka nsāk tautai tīkamus un derīgus darbus!Velna populisti!
fakc
f
Esmu par Dombura "KNL" uzsākto diskusiju par vēlēšanas sistēmas maiņu. Aktīvi līdzdarboties šo izmaiņu ieviešanā un tikai tad būs jēga atlaist Saeimu, jo uz šo brīdi ar karstu dusmu kvalitatīvas izmaiņas nebūs. Izlasi vēlreiz. Pagaidām var sanākt tie paši vēži ar jauniem saukļiem. Katram deputātam ir jābūt atbildīgam par savu darbu nevis kā līdz šim.
Econ
E
Ne'domāju, ka kāds domā, ka "uz sitienu" varēs uzlabot visu, kas iepriekšējos gados ir sadarīts, bet kaut kad ir jāsāk, var jau, protams, pagaidīt vēl lielāku ekonomikas sabrukumu.
1337
1
Nu un kas būs, ja atlaidīš saimu tagad? Jaunas vēlēšanas, kas apturēs tā jau neefektīvo darbu vēl uz mēnesi. Pašlaik nav īstais brīdis bļaustīties kā vecām tirgus tantēm, vajadzēja domāt tad, kad balsojāt par Tautas partiju. No tā, ka atlaidīs saimu uz sitiena labāk nekļūs.
Econ
E
Nē, bet Latvijas pilsoņu līdzatbildība un īespēja pašiem kaut ko ietekmēt.
Econ
E
Man vārds "sorosists" neko neizsaka, bez tam nedomāju, ka tādam Sorosam vispār ir kāda interese par tādu valsti kā Latvija, nav nepieciešams izvērst Latvijā mazvērtības kompleksus apvienojumā ar lielummāniju. Visādi citādi - kāds Latvijas laikraksts šodien apgalvo, ka valūtas devalvācija tomēr bija viena no SVF prasībām jeb, citiem vārdiem sakot, SVF it kā neuzņemoties atbildību par Latvijas valdības plānu, ar kādu plānots glābt ekonomiku, tātad tomēr izrādās, ka arī manas pārdomas un aizdomas, kuras paudu arī šajā portālā, ir bijušas pareizas, lai gan par tām jau bez maz varēja draudēt DP, tieši tādēļ arī aizstaigāšu arī līdz Doma laukumam, jo man ir "mazliet" apnicis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas