Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Domas dalās par lēmumu pažēlot narkotiku lietošanā pieķertos sportistus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
balelins
b
Bargais Kuzis kas solijas vai pus latviju darbalaudis 13 janvari cietuma sasedinat bet kad noker augsti sabiedriba stavosus narkomanus tagad peksni sasluk ka lupata un ir zelsirdibas paraugs.. pareizi seit uzrakstija ka normala valsti Kuzis par sadiem izteikumiem tiktu atlaists no darba..
Intars
I
lietojot narkotikas šīs personas atbalsta noziedzību un nabadzību utt
500
5
Normālās valstīs par tādu muldēšanu Kuzis jau sen būtu izmests no policijas. Tas tak ir kaut kāds ārprāts - šitos mēs sodīsim, nu bet šitiem mēs varam karjeru sabojāt, tātad nesodīsim... Lielākus murgus jau laikam var tikai Saeimā dzirdēt.
neatkarīgais no atkarīgajiem
n
Jā, jā-ā cienījāmie līdzpilsoņi viņi ir mūsu gods un slava! Viņiem piedot , konfiscēto atdot, un piedevām vēl nolikvidēt Valsts policijas Nākotiku apkarošanas nodaļu, lai taču, citiem neskauž! ;)
Taskanji
T
To Shkjeeli deelu un Beerzinju abus pie mieta un sodiit :) ja deeli sanjem taadas algas un tai vietaa lai speeleetu basiiti shnjauc visaadu hernju tad lai dodas uz pansionaatu aarsteeties :) kaadu hernju tie menti te sarakstiijushi domaaju jaunedeelj shie sportisti jau buus ex sportisti!
edu
e
kaart pie pirmaa zara nevajadzeetu,bet domaaju ja vinni ir vainiigi sods ir jaasannem.sportaa vieta tukssa nepaliks naaks jauni un veel talantiigaaki.
LOK
L
viņus diskvalificē, tātad jādēvē par bijušajiem sportistiem. Un jādara tā, kā paredz likums.
rita
r
VISIEM viens likums.
Ella
E
Vai tad tieši sporta jēga nav cita - dot jauniešiem citas alternatīvas? Tieši tāpēc, manuprāt, šajā gadījumā ir īpaši nopietni iemesli, lai džekus sodītu pa visbargāko, cik vien likums atļauj. Bet te jau atkal kārtējais piemērs, kad slaveni papucīši mēģina nokārtot lietas savu dārgumu vietā, lai tik šamējie "nesabojā savu dzīvi". Būtu ļāvuši džekiem uzņemties atbildību, nāktu tikai par labu ne vien viņiem, bet tūkstošiem citu topošo "sportistu".
doma
d
Ja jau tik svarīga tā pedagoģiskā būšana šajā lietā. Tiek publiski izziņots, ka jauniešu elki lieto un viņus par to nesodīs. Sanāk ar to ēnu apkrauti visi elki, un pedagoģiskais moments ir aizgājis taisni pretējā virzienā. Jeb nu ir tā, ka lieto absolūti visi pazīstamie un šis dīvainais paziņojums rada pedagoģisko labumu, liekot cerēt, ka kāds tomēr nelieto?
Terorists
T
Bet vai tad Jaunalksne par kāsīti,no valsts piķi nenokāsa.Tā kā mācāties,gan dullums,gan piķis un vēl par labu reputāciju runā.
Lāpītāja.
L
Mieru,tikai mieru, tas Vilks ir cits Vilks, ne tas no KNAbja, šitas ir vecais Vilks ( bijušais no Rīgas domes) tik tālu aizteoretizējies,ka vairs nesaprot, ja jau policija vismaz gadu uzraudzīja un ganīja visu ķēdīti,tad redzēja ka džeki niekojas ar šņaucamiem luksusa pulverīsiem un kaifa tabletītem,par to,ka tādas lietas notiek aplinkus rakstījusi dzeltenā prese ne pirmo reizi un liekas Bīča pārtijā tak reidā pieķēra ne vienu vien "populāro" .Tad ko Vilks vēl te murgo par pārdzīvojumiem un noželu,kas ir garantija,ka nekad ta vairs nedarīs.Muļķības,tie trulie sportisti,kas sapelnījuši biezo piķi citādi jau nemāk atpūsties, jo ir tikai muskuļi,bet pelēkās vielas galvā nav, tāpēc vienīgā iespēja atslābināties ir iešņaukt. Tādus nelabos nekas. Toties mums ir Orvela cienīga Valsts policija un tās vadoši ierēdņi. Par to vien, ka Ķuzis vispār pieļauj iespēju,ka ir personas pret kurām likumus var arī nepiemērot, viņš ir no tiesībsargājošajām iestādēm jāpatriec uz karstām pēdām. Kā šāds cilvēks ar tādu tiesisko izpratni vispār drīkst ieņemt kādu amatu un vēl vadošu. Jā, nu tad gan mums ir galīgi jau sapuvusi valsts, laiks noārdīt un būvēt par jaunu.
jautājums
j
Ko viņi apmeklē kā privātpersonas ir viņu lieta. Sporta spēles nav nekas slikts. Bet kā amatpersonām, viņiem ir jāgarantē , ka pret visiem pilsoņiem likums tiek piemērots vienādi. Viens likums, viena taisnība
K
K
Narkomānus arā no sporta!!! ( par narkotiku lietošanu un izplatīšanu arī ) Ķuzi un Seglinu ārā no policijas un Saeimas!!!! ( par atbalstu narkotiku izplatībai )
Jautājumam
J
Nē, tie ir tādu personu elki kā Segliņš, Godmanis u.t.t. - viņi plašā pulkā apmeklē sporta spēles,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas