Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Dombrovskis domā, ka kliedētas Bērziņa bažas par ZRP šķeltnieku uzticamību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Penša
P
Dombrovskis un tā rudā bestija piekukuļoja to sešinieku,tādēļ Dombrovskis tik pārliecināts par viņiem. Ja Bērziņš tam balagānam piekritīs ,tad viņš ir tāds pats korumpants .
alias
a
Es ļoti ceru, ka Bērziņš nepieļaus šādas koalīcijas un trešās Dombrovska valdības izveidi. Tas būs liels murgs, ja pieļaus.
Maija
M
Pagaidām skaidrības ir maz, labi, ka ir esošā valdība, kas turpina strādāt, jo Saeimā valda haoss, kas tik drīz nebeigsies, ja Zatlers pats nenoliks mandātu.
pamela
p
Lai valstī būtu miers un Bērziņš ,ir jāaicina atpakaļ "oligarhi"un jātriec ratā politdebīlais Zatlers.Psihiski neveseli bija gan Staļins,gan Hitlers,bet viņi bija PERSONĪBAS.Zatlers IR NIECĪBA,amēba,ne vairāk! Iesaku Grūtupam kā augstas klases advokātam izanalizēt Zatlera izdarības jau kopš rīkojuma Nr.2.Domaju,ka Zatlers IR VALSTS NOZIEDZNIEKS!!!
skats no malas
s
Kā var kliedēt bažas, ja Zatlera partija pēc Štokenberga vārdiem, ir jau izbeigusies "de facto" un drīz arī sekos finišs "de jure"? Bažas tikai aug augumā, jo ZATLERS NEKONTROLĒ SITUĀCIJU SAVĀ PARTIJĀ!!!!! Nerunājot par visu koalīciju, ZRP dreifē kā kuģis atklātā jūrā bez stūres. Kā var uz ko tādu balstīties un rēķināties valstij izšķirīgos balsojumos?
legolas
l
Aptuveni vienā laikā ap pulksten 16-17 otrdienas pievakarē pie Vecrīgas restorāna Monterosso Vaļņu ielā bija redzēti trīs auto - Aivara Lemberga Audi, no kura izkāpis kāds ietekmīgs advokāts, kuram ir piešauta roka politisko aizkulišu spēlēs, svaigi pārvēlētās Saeimas spīkeres Solvitas Āboltiņas apsardzes džips un apsardzes firmas TM security īpašnieka Mārtiņa Tenberga BMW. Tieši ar Tenberga aizkulišu spēlēm un ambīcijām kļūt par jauno oligarhu, kuram ir pašam sava partija, tiek saistīta sešu deputātu aiziešana no Zatlera reformu partijas (ZRP). Tenbergs sniedzis palīdzību sešinieka "līderim" Klāvam Olšteinam priekšvēlēšanu kampaņā.
alias
a
Lūk, šai ziņai ir jāpievērš nepieciešamā uzmanība un daudzas lietas ātri vien kļūst skaidras.
  • 1
  • 0
Krievs Latvišiem
K
6 Šķeltniekiem būs zelta akcija visos nodokļu un politikas jautājumos, un es negribu maksāt nevienu nodokļu latu kaut kādiem šķeltniekiem. Tāpēc centīšos šai valdībai maksāt pēc iespējas mazāk :)
Krievs Latviešiem
K
Divi nesavietojāmi vārdi - ŠĶELTNIEKI un UZTICAMĪBA.
zvirbulēns
z
God.prezidenta k-gs, liekiet Dombrovskim vēl pastrādāt, te nekas ši nesanāk, vien ākstība!
Novērotājs
N
Tātad Valdis Dombrovskis ir bijis lietas kursā kā šis sešinieks ir ticis savervēts, cik ir uzticīgs saviem jaunajiem saimniekiem un par to pastāstījis Bērziņam. Bērziņš, novērtējot V aģentu veiksmīgo misijas izpildi, drīzumā lems, ka tādiem vīriem var ļaut (iz)saimniekot valsti tālāk.
auuce
a
Nodevējs mūžam būs nodevējs.
zvirbulēns
z
Dombrovskis manuprāt, tagad domā kā piekukuļot dažus opozīcijas deputātus, kādus amatus un līdz ar to naudu šiem piedāvāt!
Seriāls
S
Tātad, sagaidāmi jauni pekstiņi, un pavisam drīz.
nnn2
n
cerams Bērziņš neizvirzīs šo valdību apstirprināšanai,bet izvirzīs ultimātu valdību ar SC vai ar ārkārtas vēlēšanas
puaro
p
Nesavāks nekādas balsis tie sc ''vāceji''.Piečakarēta no zrp un visas šitās šluras tauta nekur vairs neies. ja nu vienīgi onkas/tantes ar kara laika medaļām, jo jūtas apbižoti, ka sc uzvara vēlēšanās uz sitiena negarantēja krievu valodu kā vienīgo saziņas valodu šajā teritorijā, kura it kā okupēta bez okupantiem.
  • 0
  • 0
nnn2
n
SC jau pateicis ja viņi nebūs valdībā vāks parakstus par saeima satlaišanu-viņi savāks un pēc pirmās dienas izcilās saeimas darbadienas cilvēki ar nobalsos
  • 1
  • 0
vārna
v
...nu ko tu murgo, vai pat to saproti?????
  • 3
  • 3
Toms
T
Ha, pēc auguma sastājušies. :) Tikai, ja vērtētu, kurš ir lielāks vīrs, ka tikai nesanāktu pilnīgi otrādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas