Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dombrovskis: Etnisko barjeru nojaukšana ir izšķiroša valsts tālākai attīstībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvis
L
Manuprāt Zatlera lēmums iet kopā ar SC ir vispareizākais, lai beidzot Latvijā kautkas sāktu kustēties uz priekšu pēc 20 gadu zastoja.
Bet
B
mūk gan uz rietumiem ,taču uz austrumu pusi -uz kurieni mūs vēlas orientēt viedais Zatlertēvs-gan nav dzirdēts ,ka daudzi būtu aizdevušies.Laikam jau tur tā "spozme"ir vēl daudz spēcīgāka.Pat etniskie" latvijieši " baidās acis apžilbināt,taču nekautrējas uztiept Latvijai tādu pašu laimi caur Trojas zirgu-SC.
  • 0
  • 0
Tūdalīņš ar pliku di..su
T
Jā Ceļa vēlētāj, tev taisnība. Lai tie, kuri vēlas pārmaiņas, lasās uz Krieviju! īstenie latvji balso par tūdaliņiem, kuri 20 gadus nemainīgi ir pie varas un ieveduši Latviju tādā spozmē, ka īstie latvji žilbst un mūk uz rietumiem veseliem ciemiem, lai tikai galīgi neapžilbtu.
  • 1
  • 0
Laimīgu ceļu!
L
Redzams, ka tu esi tas "latvis", kurš nolēmis pēc 20 gadu "zastoja" turpināt pārkrievoties...Tad jau nu brauc vien uz Krieviju !
  • 0
  • 1
Sēlis
S
Kāda saskaņa var būt ar to dzērāju baru,kuri 9maijā iet ar krievijas karogiem un Staļina bildēm.Kad nojauks okupācijas pieminekli pārdaugavā,var but pec 10 gaiem var iestāties saskaņa,be3t tad jānomirst visiem tiem,kuri latviešus pašu zemē saukā par fašistiem un gansiem.
Vai ne tā?
V
Kāpēc Igauņi cienot sevi savu tautu un valsti prata visu nolikt pa vietām,un neviens tur pat neiedomājas uzspiest sevi ar varu.Latviešiem ir jāmīl vairāk sava zeme un tauta,un mēs nedrīkstam būt savas tautas nodevēji.Ja,ir jāsadzīvo mierā ar tiem cilvēkiem ,kas šeit Latvijā dzimuši un dzīvo arī no citām tautām,un mums nav jācīnās pret viņiem ,bet šiem cittautiešiem ir jāsaprot,ka Latvija ir latviešu zeme,un prioritātes te pieder latviešiem,kā pamatnācijai.Pārējiem ir jāpieņem visi noteikumi,un ar cieņu jāizturas pret to tautu un zemi kurā viņiem atļauj dzīvot un strādāt.Tikai ar viņu labu attieksmi un cieņu pret latviešiem ,viņi varēs iesaistīties lēmējvaras kodolā.
Ar varu mīļš nekļūsi.
A
Zatlers nesaprot ,ka neviens ar sevis uzspiešanu mīļs nekļūsi.Krievi paši ir vainīgi ,ka latvieši viņus negrib.Viņi ir nekaunīgi un slinki kā maisi,ka visu mūžu dzīvojot Latvijā nav pat iemācījušies Latvijas valsts valodu,bet vāc parakstus ,lai Latvijā ieviestu savu valodu kā otru valsts valodu. Vai tā nav krievu nekaunība.Tas latviešiem ir nepieņemami un aizskaroši,ka viņi mums uzspiež ar viņiem sarunāties krieviski.Ja krievi gribētu, lai latvieši viņus cienītu Latvijā,viņi censtos būt lojāli latviešu tautai ,cienot tās valodu un cilvēkus.SC ar visādiem izteicieniem ir draudējis Latvijai.Rubiks ir pilnīgs Latvijas pretinieks,un tādus vajag vispār izsūtīt aiz Latvijas robežām,un nav ko dzīvot zemē un ēst viņas maizi ,kuru tu nīsti.Dievs ir devis Latviju latviešiem,kā nācijai,un cittautieši ,kuri vēlas šeit dzīvot ,lai ciena šo tautu un zemi,bet ja nē,lai iet citur meklēt laimi. Dievs ir devis plašo krieviju krievu tautai,un nav kouzmākties mazajām tautām,un tās pakļaut.
^+^+*
^
Bilde-gailis dzied uz sūdu čupas.
patiešām
p
Patiešām, nu kā lai latvieši nojauc etnisko barjeru ar Rubiku?
!!!
!
Vai trīsdesmitajos gados brāļošanās ar nacistiem būtu "etnisko barjeru nojaukšana ar vāciešiem"? Tāpat arī SC gadījumā runa nav ne par kādām "etniskajām barjerām", bet par riebumu pret lielkrievu šovinistiem, Krievijas impēristiem, padomju apjūsmotāju nelgām nelabojamiem staļinistiem. Vismuļķīgāku šo domu par "etniskajām barjerām" parada fakts, ka latviešiem visnepieņemamākais SC cilveks pats ir latvietis - Rubiks. Arī SC vadībā no 3 cilvēkiem 2 ir latvieši un viens puslatvietis. Kā arī partija pati ir uzstājīgi apgalvojusi, ka nav "krievu partija".
lux- Luīze
l
Es Jums pilnīgi piekrītu! Tagad Maskavas pakalpiņi, lai Krievijai būtu vieglāk savas intereses bīdīt Latvijā nu ir izvēlējusies saukli par etnisko barjeru likvidēšanu. Čekista Putina rakstā Kreivijas laikrakstā Izvestija itin skaidri norādīts par Kreivijas tieksmēm. Lielajem SC aizstāvjiem vismaz vajadzētu painteresēties, kas ienaidnieka nometnē notiek. Paši lielā mērā pie visa tā vainīgi. Es gribētu redzēt igauni, kas balsotu par promaskavisku partiju, bet ir daļa latviešu, kuri tāpat kā viņu preikšteči sagaidīja kreivu tankus, tā tagad balso par SC. Kāda barjeru novēkšana, ja okupantu un masveida rusifikācijas reuzltātā iebraukušo pēcteči, ne vien pārtiek no kremļa propagandas, bet pārnes Kreivijas ikdienas kultūru. Maitas krievas jau piekauj kontrolierus, bezbiļetnieki ar ieroci. Nevar barjeras nojaukt tikai vienas kopienas interesēs. Kamēr tā nebūs, tikmer būs barjeras. Kāpēc igauņiem nav nekādas 'barjeras jānojauc. Tāpēc, ka vņiem identitātes kopšana ierakstīta viņu konstitūcijā, tāpēc, ka viņiem nopietnās mājas lapās informācija ir igauniski un angliski un nevienam pat prātā neienāk tur īpāsi zīmēties ar krievu valodu. Nebeidzu brīnīties par Zatleru. Nu jau runā kā īsts krievu mantojuma pārņēm'js. 'tanki" "Kāpurķēdes" nu gluži kā no okupantu tekstiem.
Dienas žurnālistiem
D
Nevajadzētu virsrakstā rakstīt tikai uzvārdu "Dombrovskis ... to un to", jo tas maldina lasītājus, tāpēc, ka presē ļoti bieži tiek minēts arī premjerministrs Valdis Dombrovskis, bet šajā rakstā runa par Vjačeslavu. Izskatās pat pēc tīšas maldināšanas, bet ja tā nav - tas ir tātad neprofesionāli. Pat nezinu, kas ir sliktāk - mēģinājums maldināt lasītājus vai neprofesionalitāte, izlemjiet paši.
Fakts
F
zrp strādā kremļa okupantu labā.
iks
i
Man žēl un kauns, bet es nekādu etnisko barjeru nevaru saraudzīt...
Alberts
A
Glaudi vilku kaa gribi, vienalga uz Maskavu skatiisies !
Citāti
C
2011. gads. Skandalozais Eiropas Parlamenta (EP) deputāts Aleksandrs Mirskis, uzstājoties EP plenārsēdē, paziņojis, ka Latvijā iespējams „īsts pilsoņu karš”. Nemierus radīšot krievu skolu aizstāvji. Bankrotējušās „Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā” līdzpriekšsēdētājs, bijušais Saeimas deputāts Jakovs Pliners Latvijai piedraudējis ar Ēģiptes un Lībijas apmēra nemieriem un grautiņiem. Latvijas Sociālistiskā partija (LSP) pieprasījusi Latvijas Kara muzejam aizvākt no ekspozīcijas 1998.gadā sociālistu rīkota mītiņa fotogrāfiju parakstu un atvainoties par "informācijas melīgo saturu", pretējā gadījumā draudot ar tiesu darbiem. Runa ir par 1998.gada notikumiem, kad, Latvijai gatavojoties iestāties NATO, tika sarīkoti vairāki krievvalodīgo masu pasākumi. Tai skaitā maijā Vērmanes dārzā LSP bija organizējusi krievu skolu jauniešu mītiņu, lai protestētu pret Saeimā ierosinātajiem grozījumiem likumā, kas paredzēja latviešu valodu kā mācību valodu visās Latvijas augstskolās. Avīze norāda, ka mītiņš izvērtās skaļā un agresīvā pasākumā, kura dalībnieki gan pieprasīja krievu valodai otrās valsts valodas statusu, gan pauda savu nepatiku pret latviešu valodas mācīšanu. Ekspozīcijā redzamas vairākas sociālistiem acīmredzot netīkamas fotogrāfijas no šī mītiņa, un anotācija vēsta: "Latvijas Sociālistiskās partijas jaunatnes grupas organizētais mītiņš pret latviešu valodu. Rīga, Vērmanes dārzs. 1998. gada 14. maijs."
Nav etnisku barjeru
N
Ir sabiedrības daļas demonstratīva nevēlēšanās runāt valsts valodā.
borcinsh
b
nevis " Etnisko barjeru....", bet - nEtniska debilizma barjeru ! ... atbraukt dzivot SVESHA MAJA un "rekomendet" ka SAIMNIEKIAM IR JADZIVOT !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas