Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dombrovskis: priekšlikumi ir graujoši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jautājums
J
Runā par visu ko! Bet ne par valsts izzagšanu! Vai meklēs rokā izzadzējus? Vai būs pratināšanas, izmeklēšanas un tiesu sēdes? Sākot, ar lielo vekseli?
V
V
FM valda Nothing special aura un nabaga Marsietis pilnīgi sagāja ķīselī, viņš ir vājais posms, un ja šo nepatrieks, Cipariņa valdība kritīs un droši vien Saiema pie reizes arī! Un kāpēc visās ministrijās ir TP valsts saretāri, par ko tad brīnīties?
hosa
h
Tu pats parēķini-dienvidu tilts maksāja valstij mīnusā 27 miljonus latu,un pat tavs čoms Ārgalis pirms domes vēlēšanām klāstīja-mans ierosinājums bija tilta būvi apturēt,kad Daugavā vēl tikai divi pāļi bija iedzīti.Robežā būtu pakāsuši šodienas cenās miljonus četrus,bet sporta kompleksā vienu vai divus milj.latu.Sliktajam Repšem nāktos meklēt,kur vēl pagriezt budžeta skābekli,piem,skolotājiem nost.Un ja tauta kādam ko nepiedos,tad Tautas partijai.Labrīt,Jesper,un paskaties Rīgas domes,eiroparlamenta vēlēšanu tabulu.
to AE
t
tur jau tā lieta, ka taisnība ir SAVTĪGA!!!
U2
U
..izbijušam valsts patriotam!!! TIKAI NOTEIKTI paziņojiet kad var sākt pieteikties atbalstīt..vai iestāties ""Izbijušo valsts patriotu partijā''!!!..būšu klāt momentā!!!..
vinnijs
v
Prasiet TPistam Bičevskim - tas jau noteikti dara visu, lai priekšlikumi būtu pēc iespējas briesmīgāki! FM vispār ir jāizdzenā un no tiem, kas vēl valsts iestādēs kaut cik prot rēķināt, jāsavāc komanda un viss jāsāk no sākuma. ja nemaldos, pat SVF to jau vairākkārt ir teicis.
Heh
H
Tagad jebkura kadreiz aptureta buve izmaksaa letaak.Tas bija treknajos gados tames auga.
jespers
j
Iedzer bladrijāņus, cik valstij izmaksāja apturētā Austrumu robežas un policijas sporta kompleksa būve? Repšes teiciens, ka adventes vainags ir kā degoša lāpa ļoti labi raksturo tandēmu - lāčuks, marsietis. JL meloja pirms vēlēšanām, ka nesamazinās pensijas un slēpa savus drastiskos budžeta plānus, tauta to viņiem nepiedos, lai arī cik ļoti Tev to negribētos dzirdēt!
Berta
B
Kaut ko jau viņi skaidro, bet, iespējams, aiz tīras māņticības (?) nesaka "hop", kamēr nav pārlēkuši. Un nav jau arī tik daudz laika, - pati zinu, cik ļoti traucē katrs, kurš uzmācas, kad ir jāstrādā. Mazliet jānogaida, jo te viss mainās ne pa dienām, bet pa stundām.
hosa
h
Nu beidz te muldēt,Jesper.Cik ierēdniecības augšslāņos ir TP vai ZZS vīri un cik jaunlaicēni?Repšem ar Dombrovski bija plāns veidot 0 budžetu,pārskatot visu izdevumu lietderību 2OO2.gadā!Bet par viņiem tik noņirdza,ka nu vairs pat minerālūdeni nedrīkstēs lakt.Tavas Tautas partijas nedarbus uzskaitot,šai portālā nepietiks vietas,kamēr Repše pats savu naudu nospēlēja akcijās(nu kaut vai saziedoto,bet savu)Atceries,ka JL ministri iztiek bez preses un citiem aptecēšanas sekretāriem,neliek amatos čomus par parlamentārajiem,kamēr tavi ministri ir kā vatē satīstīti ar biroju šmuļiem un bez beļskiem nekur nesper ne soli.Attaisījās mute,ko,Jesper.Tagad uzvālē-jāāā,bet viņi Pulku ielika...
miu
m
Man ka vistrakākais šķiet tas, ka valdība neskaidro, kāpēc mēs to visu daram? Nu nogriezīsim pietiekami, mums iedos naudu no ārpuses. Okej... Un? Un kam mums tā nauda vajadzīga? Kur tā tiks izlietota? Kāds man no tās būs labums? Kāpēc man ir jāpacieš šībrīža neērtības, samazinājumi u.tt.? Līdz šim ir dzirdēts tikai tas - ka nosegsim deficītu un sildīsim ekonomiku. Bet kā tieši? Kā tieši es dabūšu to naudu, ko man šobrīd nogriež, atpakaļ? Kāpēc lai es ietu valdības pavadā šobrīd? Ja cilvēki zinātu, kāpēc tas ir jāpacieš, kā vārdā, kāds tam ir mērķis un ka viņi to kādreiz dabūs atpakaļ ar uzviju - kad nu mums sāksies ne-krīze, tad vēl varētu runāt par kādu valstisku solidaritāti vai ko. Šobrīd ir tikai pazemojums un dusmas.
jespers
j
Protams, ka JL ne pie kā nav vainīgs, pat tad, ja darbi runā pretējo. Vienlaikus gribētu Tev JLmīli atgādināt, ka tieši Einars bija tas, kas aicināja tautu pirkt akcijas un rādīja pats ar savu piemēru kā spekulēt ar nekustamajiem īpašumiem, turklāt darba laikā vēl kārtoja līgumu slēgšanu pie notāra. Un vai JL nebija arī valdībā, kad sāka uzblīst valsts aparāts, Druvietei un Āboltiņai jau ļoti patika dižoties, ka ceļ algas skolotājiem, tieslietu darbiniekiem un veidot aģentūras. Varbūt esi aizmirsis par tādu visu laiku labāko ekonomikas ministru un Rīgas mēru, lasi - Kariņu un Aksenoku. Tukšas mucas skaņa ir tava nemitīgā JL aizstāvēšana.
Berta
B
Protams, ka ar steigu jāievieš kapitāla pieauguma nodoklis un jāapliek dividendes un tamlīdzīgi. Bet bija runa konkrēti par progresīvo. Nekādas šausmas jau viņš nav, man ir pieredze. Tas, ko Tu raksti, ir atkarīgs tikai no politiķiem, bet tieši viņi nav personīgi ieinteresēti to darīt. Šo varēs panākt tikai ar kārtīgu tautas spiedienu, kam patreiz ir pareizais brīdis (es domāju, teiksim, no 1. augusta vai 1. sept., jo tas tomēr prasa laiku).
Berta
B
Mazliet nokļūdījos ar santīmiem: 48,70 Ls.
Berta
B
Tu, redzams, vispār nezini, kas tas ir "progresīvais nodoklis". Varu paskaidrot, jo kādreiz es tādu maksāju: - No pirmajiem algas simts latiem = 8,2%, - Plus no nākošās summas, kas ir virs 100, sākot ar 101 un līdz 250 = 13 %, - Plus no nākošās summas, kas ir virs 250, sākot ar 251 un līdz, teiksim, 400 = 15 % un tā uz priekšu. Tātad, ja Tu saņem, teiksim 390 Ls uz papīra, tad Tev jāmaksā ienākuma nodoklis sekojoši: 8,20 Ls + 13 % no 150, kas ir 19,50 Ls + 15 % no 140, kas ir 21 Ls. Kopā tas sanāk 48, 50 Ls. Protams, tagad tie % var būt citi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Finanšu ministrija (FM) dažas minūtes pirms valdības sēdes nākusi klajā ar jauniem būtiskajiem priekšlikumiem deficīta samazināšanai

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas