Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dombrovskis šovakar uzrunās iedzīvotājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
strempulis
s
Ja tev ir "spiediens biksēs", beidz rīt voblas un belašus, un ej gulēt (ne uz tīra palaga).
urlu soģis
u
Tu, vārna, laikam gaidi dabūt iekšā pirmo, negatīvo vemekli. Ko tāds urla kā tu (garā vai būtībā), zini par to, kas notiek rietumvalstīs? Labi ja zini pa kuru caurumu voblu iebāzt. Tas ir pilnīgi piemēroti, ka Ministru prezidents uzrunā tautu neatkarības proklamēšanas dienā. Ja tev un citiem vaimanologiem tas nepatīk -- ieslēdziet krievu TV un noskataties kārtējio sūdu par Uzvaru.
Mandarin Monk
M
1 + 2 = 3 un 2 + 1 = 3? Kad JēLīši?Jaunais Laiks premjeRēja pirmoreiz premjers Repše un finansu ministrs Dombrovskis nokārtoja tā, ka lielajiem nodokļu maksātājiem gada beigās, pārkāpjot likumus, protams, laikus netika atmaksātas attiecīgās pārmaksāto nodokļu summas. Iemesls? Lai Valsts Kases cipari un skaitļi gada beigās izskatītos labāki nekā tie bija patiesībā! Šī likumpārkāpumā sakarā Diena publicēja nopietna apjoma autorakstu: atliek papurināt Dienas arhīvu, lai šo faktu pārbaudītu. Tagad šis tādu pašu tupeļu pārītis kā V. Lāča brālis tikpat svētulīgais baznīcēns brālis Teodors, aicina nodokļus ne tikai celt, bet arī maksāt paaugstināti. Kādēļ viņiem būtu jātic un jāklausa? Un kādēļ būtu tāda likumpārkāpēja runa jāklausās pirms valsts jubilejas? Valdis Dombrovskis taču nav labojies, -- viņš vienģi labi klausa Hoakina Almunjas norādi noteikti nesildīt Latvijas ekonomiku un Valdiņš Dombrovskis kopā ar JēLīšu spilgtajiem pacientiem tieši tādēļ arī aicina celt IIN līdz 26%, rūpīgi cerot Latvijas preču un pakalpojumu konkurences spējas pārvērst Latvijas preču un paklpojumus konkurences impotencē.
He he...
H
Būs , būs foršs, kad pārdos Latvenergo!
kāds
k
Valdis ir 1 no normālakajiem premjeriem, kas mums ir vispār bijis! Ne jau viņš ir atbildīgs par visiem tiem s*diem ko savārījuši premjeri sakot no Birkava.... Gaiļa ..... Šķēles .... Kalvīša .... Godmaņa ... laikiem! Un nav viņš nekāds sabraukts ezītis, kas ta saka lai paskatas labāk uz sevim kad viņš pats baigi ir!
He he...
H
Kā šim bija spiediens biksēs? Vot, nezināju, būtu ceļojošo ateju pasūtījis, lai tauta tāpēc nebūtu jāmāna. Un beidz likt sev 5 zvaigznītes, tas izskatās kretīniski :)
Ērglis
Ē
"Tā tad tā bija kārtējā dumrovskēna tautas mānīšanas akcija?" Tauta pati sevi māna, uzskatot, ka to ir reāli likumīgi ieviest. Dombrovskis atbildēja uz sabiedrības spiedienu un ierosināja likuma izmaiņas. Juristi pēc apspriešanās acīmredzami pateica, ka tas nav iespējams. Stāsta beigas. Un beidz likt sev 5 zvaigznītes, tas izskatās kretīniski :)
HA
H
Tik pārliecināts, ka viņu kāds vēl grib klausīties, satāstīs par grūtajiem laikiem, par jostas savilkšanu, kura dotajā brīdī tautai jāsavelk jau uz kakla. ĀZIS
He he...
H
Tā tad tā bija kārtējā dumrovskēna tautas mānīšanas akcija? Malacis, ērgļēn, ka to vismaz atzini! Saprotu arī , ka premjērs mūsu valstī ir tikai tāds izbāzenis, kas kaut ko bubina pie sevis, bet neko nespēj...nu teiksim tāda pusbeigta dūja...
Ērglis
Ē
Kāda jēga ieviest likumu, kurš nav derīgs ar atpakaļejošu datumu? :) Šobrīd taču neviens vairs kredītus tādos apjomos neņem :) Dārgais populist. STFU.
He he...
H
Nu ko tu par šito teiksi? Premjers Valdis Dombrovskis (JL) atteicies no ieceres izstrādāt likumu grozījumus, lai ķīla kļūtu par vienīgo garantu hipotekārajiem kredītiem. Tomēr nākotnē šādu iespēju gan pilnībā nevarot izslēgt.
nnn2
n
nē, piemēram, latvietis , kas strādā SVF galvenajā mītnē pa ekspertu Krievijas jautājumos domāju varētu būt labs ekonomikas ministrs..ir tak letiņi pasaulē izsitušies,kas varētu tagad nākt strādāt Latvijas labā,ja jau viņiem to ļautu un netraucētu... domāju tas pats Piebalgs noderētu mums vairāk tagad Latvijā,nekā Eiropā...runa jau ir par to,kā viņus dabūt,lai nāktu un strādātu vadošajos valsts krēslos
Elvis
E
Valdi,tikai atkal nesāc fleitēt,ka esot piedzīvots neredzēts sabiedrības morālais pagrimums.Ja valsts vara un tai pietuvinātie tiešām ir neredzēti,nedzirdēti morāli degradējušies un pagrimuši,tad to nevajag atiecināt uz visu sabiedrību kopumā.Personīgi es , mani radinieki un paziņas[grimstoši nabadzības,bezcerības un izmisuma purvā] nemaz nejūtamies morāli pagrimteņi.
ZIvs
Z
Galvenais, lai svētku purkšķi tiešajā ēterā nepalaiž! Tā jau smird visa valsts no viņu darbiem...
Ērglis
Ē
Kas tā par mistisko "profiņu" valdību? Profiņi, kuriem visiem saknes ved uz TP? :D Politiski kurš to atbalstīs? Vēlētāji? Ja nē, tad tas būs pret Satversmi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas