Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dombrovskis: tās nav beigas, tā ir krīze

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
selektīvā dzirde
s
Pūlis labprātāk dzird: "7 trekni gadi" , nevis "bankrots" Negrib vērmeles - lai sauc atpakaļ cūkmenu un tas visus pacienās ar sīrupu!
Bite
B
Summā jau nav noslēpumu, mēs visi lieliski zinām, ka tūlīt būs jāgriež par vēl 500 miljoniem, bet runa ir par to, ka valdība visu laiku deklarē, ka pārvalda situāciju un stāsta, ka viss virzās normāli un tad pēkšņi izrādās, ka bumba sprāgs nākamajā minūtē, jo nekas nav izdarīts un jāpieņem jebkas, lai tikai vispār apturētu pēdējās sekundes pirms katastrofas skaitošo pulksteni.
Berta
B
Es te ik pa laikam atgādinu komentētājiem, ka pirms pusgada tika nosaukts cipars: "700, varbūt pat 750 miljoni latu". Bet nē, - tagad visi izliekas par nezinīšiem, kaut ne vienu vien reizi Repše ar Dombrovski ziņoja, ka viņi ir samazinājuši budžetu "pagaidām par 230 miljoniem, un mēs mēģināsim sarunās ar SVF no tā neatkāpties". Tas gan bija naiva cerība, bet tieši šāda informācija tika pasniegta jau sen, lai nu TP un LPP/LC mafija nespēlē teātri! Es katru dienu sekoju, ar ko šī naivā valdības cerība beigsies.
speciāli bremzēm
s
"Pēc nominēšanas Ministru prezidenta amatam 26.februārī Valdis Dombrovskis teica: "Reālā summa, aptuvenā summa, par kuru iet runa, ir budžeta deficīta samazināšana par 700 miljoniem latu tuvāko mēnešu laikā. (..) Alternatīva ir — valsts bankrotē."
Bite
B
Nu re, patiesība atklājās pat ātrāk nekā es domāju. Derīga lieta tās manifestācijas! Jau manifestācijas vakarā Dombrovskis beidzot pasaka, ka valstij ir bankrots un ja nesaņemsim aizņēmumu ne algu, ne pensiju nebūs jau augustā. Vismaz skaidrība, ka glābšanās pašu slīcēju rokās.
krievs
k
pareizi!!!!!!!!!
an...............
a
man skiet ta tauta tik vien doma.....man, man, man, man,man.............tapec jau te ari esam.JASAKARTO SAVAS DOMAS, JO DOMAS IR VISAM PAMATS..............VAJAG PAREIZI DOMAT........TE BIJA DOMAJUSI KA NEKAD NAUDAS NEAPTRUKSIES..................
Bite
B
Rīt es personīgi gaidu atklātu valodu no visiem runātājiem par to, cik dziļos mēslos mēs esam un ja ir tā, kā acīmredzot ir, tad risinājumus, ko mēs varam darīt savā labā, lai paši viens otram nepārgrauztu rīkli. Vai šī izmisīgā budžeta griešana ir sasniegusi vismaz savu tuvāko mērķi - SVF aizņēmumu nākamajiem mēnešiem, vai arī tas tomēr nav panākts. Esmu gatava iesaistīties jebkādā daudz maz konstruktīvā darbības modelī, kaut vai mēģināt kaut ko darīt. Man ir bērns, par to es atbildu un par to es arī cīnīšos.
Kluda
K
To pasu - ko vienmer - "liels, liels" miers !!!
Zilite
Z
Aitai 14 : 16 Tadu , nudien , neesmu vel dzirdejusi , skiet nedaudz maksligi , jo tik vienkarsi nav - tuk , tuk ... Man prata kas cits - Тук , тук ! Кто там? Почтальон Печкин. Записку принес о Ваш ... apm. ta , varbut neprecizi teksta un ar gram. kludam ... /smaidins/
rudā kaķe
r
Bez histērijas! Mierrrru!!! KO RĪT DARĀM ?
Mr. X
M
Nesaprotu kapēc Dombrovskis tikai tagad kontrolēs katru izdoto latu? Viņam sēžot pat opozīcijā kopa ar visām mūrniecēm un āboltiņām bija pienākums interesēties kur valsts nauda ir pazudusi.
jautājums
j
Un kad mēs uzzināsim, ko tieši pateica Verzei ? Lai varētu pārbaudīt vai teica taisnību... Vai, ka tikai pensionāri var glābt valsti ?
Bite
B
To, vai Verzei un sociālajiem partneriem teica taisnību, mēs uzināsim itin drīz. Bet, ja tā nav, tad līgums ir izspiests ar viltu un līdz ar to nevar būt leģitīms. Es piemēram uzskatu, ka arodbiedrību Krīgers rīkojās pilnīgi pareizi, piekrītot parakstīt šo līgumu, lai Latvija saņemtu aizdevumu, un pareizi arī, ka ar pievienoto piebildi, ka strādājošajiem ir tiesības aizstāvēt savas aizskartās tiesības. Būtu jau tikai labi, ja arī tie strādājošie gribētu kaut ko aizstāvēt, lai neiznāk, kā referendumā - visi interneta varoņi, bet kad jāpasaka savs viedoklis, tad veikli krūmos.
forši
f
Piekrītu! Tāpēc jau treknie nekādi nevar saprast - kāpēc ir cilvēki, kuri taisās iet rītdien manifestācijā! Viņiem šķiet, ka viss taču ir kārtībā, 500 miljoni ir viegli atradušies, skaistā dzīve turpinās! Tiem plikadīdām, kuriem nepatīk jauninājumi ar neapliekamo minimumu un gaidāmā minimālās algas samazināšana, pensionāru "apgraizīšana", parasti atbild šādi - nedrīkst taču tā neieredzēt bagātos cilvēkus un jāpasaka paldies valdībai, ka tā beidzot sāk darīt savu darbu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas