Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dombrovskis tiksies ar visām Saeimas partijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis no Kanadas
J
Kas pa desam... Nost ar negativo. Sanemsimies! Novelam Dambrovskim visu labu.
Kanadas Dombrovska
K
Dombrovskis butu ka jauna slota, kas slaucitu tiru celu musu dzimtenei uz nakotni.
ASV turiste
A
MILI TAUTESI, vai Jums nav sodien skaidras ka k-ngu V.DAMBROVSKI jarakst ar lielu burtu tas redzams ka vins LATVIJA PATRIOT un vinam nav vienalga kas notiek LATVIJA JUS tacu visu zinat cik vins un vina gimena bija nodrosinata Briseli un vis to noliek mala un atgrezas LATVIJA. Palidzzesiem VINAM ar labam domam un lugsim DIEVU par vinu veselibu izturibu un velesim vinam lai gust panakumi TAUTAS laba,atbalstisim visi tad Latvija viegli izies no krizas situacijas.DIEVS SVETI LATVIJU UN TAUTU, PREZIDENTU UN VISUS VALST VADITAJUS.
Lelle
L
Pie šīs situācijas labs vadītājs vairs nevar būt neviens. Tapēc man izsauc izbrīnu JL rīcība, kas paši sevi pamet zem paravoza riteņiem. Līdzko Dombrovskis ķersies klāt tiem Rīgas ministriju, aģentūru un iestāžu milzīgajai parazītu armijai pie rīkles, tā momentāli kritīs(jo tur sēž kretīnu radi, draugi un vajadzīgie cilvēki). Bet, ja neķersies, tad pingvīni sitīs Saeimas logus vēlreiz. Zelta vidusceļa šobrīd nebūs. Vai nu kretīni tautu turpinās slaukt, vai tauta kretīnus apžmiegs. Kādu izvēli izdarīs Dombrovskis, kurā pusē paliks???
Vuarzazi
V
Kopa ar 600'000 balsotajiem, prasu no toposas valdibas : SAEIMAS ATRU ATLAISANU.
jur4iks
j
nuko velu veiksmi visiem mums jo tagad buus veel dziljaaki suudii
Mildiņa
M
Valdi, lai veicas. Ceru, kas viss kas notiek, notiek uz labu!
AD
A
Labi, lai Ministru prezidents būtu partejisks, bet, kas notiktu, ja partejiskais Ministru prezidents savā kabinetā VISĀM ministrijām nozīmētu BEZPARTEJISKUS ministrus?
dzeris
d
Nu un kur te jauna domāšana - sanāks tā pati vecā koalīcija plus vēl JL. Nedrīkstēja sākt koalūcijas veidošanu ar veco uzaicināšanu, jāuzaicina bija visa opozīcija plus SC arī. Tas, ka TB visskaļāk bļautu, nenozīmē, ka viņiem arī būtu tikpat liels atbalsts. Sabiedrības atbalsts būtu jo lielāks, jo vairāk jauni spēki koalīcijā būtu. Cita lieta, cik tas reāli, bet jāsāk bija ar to, un ja nesanāktu, vismaz visi redzētu, ka JL gribēja patiešām ko mainīt, bet patreiz sanāk, ka tas vienkārši pieplusējas vecajai koalīcijai. Jā, Dombrovska domāšanā arī prevalē vecie stereotipi.
Terorists
T
Tudaliņ ,tāgadiņ pastalnieki danco.Grozies kā gribi,bet mīļai Saeimīnai garām netiek.
Lelle
L
Ir piemirsts, ka 14 ministrijas nu nekādīgi vairs nevar palikt. Un kad sāks samazināt tikko sabīdītos portfelīšus, juks ārā partiju intereses, respektīvi koalīcija. Jau tagad būtu jāvienojas, ka paliek tikai 8-10(ne vairāk!!!) ministrijas un pārējie vismaz 4 ministri ir tikai iesākuma butaforija.
Lelle
L
Nu ko? Es Dombrovskim novēlu personīgo veiksmi, bet kas attiecas uz normālas valdības izveidošanu un strādāšanu, tad varu piebilst, ka nekas tāds neizveidosies. Viss ies kā tajā Krilova fabulā par to gulbi, līdaku un vēzi, kur katrs vilks uz savu pusi.
Auzās
A
Nu nekā jauna. Godmans tikās ar visām partijām, Zatlers katru dienu ved sarunas ar visām partijām. Partijas savā starpā kašķējas, pēc tam atkal satiekas. Vienas tukšas runas un pārrunas, semināri un kongresi. Domrovskim iedota vara pašam sastādīt valdību, bet nē, atkal tikšanās un viedokļu uzklausīšana. Tā tas gadu gadiem. Redzams jaunā slota slaucīs kā vecā. Vai tad nebija sava programma, savs redzējums? Cik var bezjēgā konsultēties?
Suverēns
S
Kopā nebūs...
Marketologs
M
Viņas (Saeimas vēlēšanas) tāpat būs kopā ar abām pārējām, tas jau ir izlemts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


SCP savs finanšu ministra kandidāts - Egons Liepiņš

ZZS piekrīt strādāt Dombrovska vadībā, TP vēl lems, LPP/LC ies, ja aicinās


Eksperte: Dombrovskis labā situācijā, jo valdība jāizveido ātri

Dombrovskis: budžeta deficīts jāsamazina par 700 miljoniem latu

VIDEO: Kāpēc Dombrovskis? Pamato Zatlers

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas